- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
szaboi6512 #146908 üzenetére
Nincs az f5-ön olyan jel, de netes videók alapján nem is mindegyiken van. pl: [link]
-
zoleeno1
veterán
válasz
szaboi6512 #146906 üzenetére
köszi, azt már néztem, engedélyezve van... keresem a szoftvert, de nem találom egyenlőre...
-
zoleeno1
veterán
válasz
szaboi6512 #146903 üzenetére
bocsi, itt a jó link.
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok, nem találtam jobb topikot a kérdésemre. Szóval vettem egy HP 15 15-DA0033NH 4TU53EA laptopot innen: [link]
Ha megnézitek mind a gyártó, mind a bolt leírása alapján a billentyűzetnek megvilágítottnak kellene lennie (Full-size island-style backlit keyboard). DE sehogy sem tudom működésre bírni ezt a funkciót... A neten azt találtam, hogy f5 vagy fn+f5 lenyomásával lehet bekapcsolni, de azzal semmi sem történik... Tudtok ebben segíteni? Lehetséges, hogy nincs benne billentyűmegvilágítás? -
zoleeno1
veterán
Köszönöm a nagy semmit srácok. Én balga azt hittem, a topic címéből adódóan, hogy itt vannak szakik, akik segítenek a döntésben. De itt aztán mindenről megy a dumálás, csak arról nem, amiről kéne... peace
-
zoleeno1
veterán
Üdv,
Segítséget szeretnék lapos vásárlás ügyében.Elvárások:
- a héten venném
- max. 110-120k, csak új jöhet szóba!
- proci i3
- csajnak lesz, általános irodai munka (semmi proci igényes), böngészés, fullhd filmek lejátszása
- játék nem lesz, vagy csak nagyon alap, ssd nem kell, op rendszer nem kell, dedikált vga nem kell, 15,6"-os legyen
- HDD legalább 500gb (az se baj, ha 1T), ram min 4gb (az se baj, ha 8), ODD kell
Én elégedetten használok egy Lenovo IdeaPad G580GC-t, így lenovot nézegettem, mégpedig ezt:
Lenovo IdeaPad G500Vélemények? Egyéb, jobb alternatíva ezen az áron?
Köszöntem előre is -
zoleeno1
veterán
válasz
Tothgera30 #48705 üzenetére
+(#48706) Chaser köszönöm mindkettőtöknek, rádumálom
-
zoleeno1
veterán
Üdv,
Egyik ismerős csaj szeretne egy belépő szintű lapost magának.
Szinte csak netezésre kellene neki, meg néha filmet nézni.
Kikötések:
- kicsi legyen, azaz 14"
- 100k alatt legyen az ára
- új legyenÉn azt mondtam neki, ebben az árkategóriában, erre amire neki kell, kb mind1 mit vesz.
Azért rákérdezek, van ebben a kis méretű belépőszinten valami best buy?
Ő ezt nézte ki magának: Acer Aspire V5-431-10074G50MASSvagy ezt:
Acer Aspire V5-431-10074G50MASS
köszi előre is
-
zoleeno1
veterán
válasz
Chaser #21818 üzenetére
Jaja, pont most keresgélem a neten, hogy milyenek vannak. De látom, hogy van náluk is 2,9k-ért. Na agyalok még, de szerintem a GC lesz a kevésnyi kis proci erő miatt. (meg nekem akkor is tetszetősebb a pentium a celeronnal szemben
). Az ajándék elosztóról már ne is beszéljek
Köszi mindkettőtöknek
Azért ha van még egyéb vélemény szívesen veszem, úgyis csak pár nap múlva rendelem.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Orton96 #21814 üzenetére
Igen, a proci 400Mhz-el erősebb, azt látom. A színe nekem édesmind1. Csak fura, mert mindenhol máshol cirka 30k-val drágább a GC, a GL meg mindenhol ennyi
Vacillálok még, mert a kékfog fontos lenne. (tudom, pár ezres stick és meg van oldva, de az egyrészről foglalja az usb-t, másrészről ismerem magam, hogy úgyis letöröm
) Igazából 90%-ban netezésre és film nézésre használom, jelent itt valamit az a csekély proci erő?
-
zoleeno1
veterán
Üdv,
Sajna behalt a jó öreg HP Compaq 6710b laposom.
Max 100k-m van újat venni, ezt a kettőt néztem ki: Lenovo IdeaPad G580GL vs. Lenovo IdeaPad G580GCMobil procikhoz nem értek, de a "Pentium" szimpatikusabbnak tűnik a "Celeron"-nal szemben
Itt 1 pont a GC mellett. Viszont a GC-ben nincs bluetooth, amit én sokat használok, ott 1 pont a GL mellé.
Melyik legyen? Esetleg jobb választás ebben a beugró kategóriában?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF002EHV) - 3 év garancia
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Air M1 13"/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./1-3 hónap gar./Akku 84%/p4205
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest