- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- AliExpress tapasztalatok
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
Pár hozzászólással korábban linkeltem az Edigital-tól 140-ért elhozható Lenovo Ideapad G580-at i3+GT635M konfigurációban, illetve a belépő üzleti kategória képviseletében 150-ért van műanyag mivoltához képest masszív, elég jó minőségű Fujitsu Lifebook A532, i5-tel és integrált grafikával.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
margithid
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Nem tudom milyen processzor igényes programokat használsz, de játékok szempontjából ugye a vga a lényeg, és semmivel sem leszel előrébb i5-el, mert az i3-as is maximálisan kihajtja a vga-t. Viszont vannak olyan játékok amelyek igénylik a 4 magod, de akkor ugye oda meg i7-es kellene.
-
BigBlackDog
veterán
Azért arról a boltról lehet érdekességeket (jót is, rosszat is) olvasni. Az ár sem annyira meglepő szvsz, máshol is megkapod ennyiért 4 Gb rammal, vagy Pentium+635m kiszerelésben (ami nem sokkal gyengébb proci, mint egy i3). Az a +2 Gb ram meg kb. parasztvakításnak jó, piaci értéke újonnan is 2-3e Huf körül mozog.
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
Igen, de itt most ahhoz a gamer konfighoz képest mondom, ahol egy B-s pentium is elég a dvga mellé. Még az is elképzelhető, hogy esni fog. De már szerintem így is kiütötte az ajálott B9xx/630M kombinációt vagy legalábbis egy értelmes alternatívát kínál a másik oldalról!
(#17894) BigBlackDog:
Az üzletről nem nyilatkozom, csak kiszedtem az elsőt árgépről. Ha nem tetszik kereshetsz nyugodtan másikat. Hamarosan többen is felsorakoznak mellé szerintem. (Már most van kicsivel felette mysoft-os ajánlat.)
Az erősebb vga kérdésben meg nagyon el vagy tévedve. 7670M egy jobb kártya kategórián belül.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
f4cg80
tag
Ha csak win-re,meg programokra kell,akkor 64gb-s bőven elég
Nekem 128-as van,de ez pont nem jó méret..programoknak sok,egyéb dolgot meg nem ssd-n kell tárolni.
Tesztek alapján is,illetve fórumtársak véleménye alapján is a leggyorsabb,legmegbízhatóbb,jó ár/érték arányúnak a Samsung 830-as típusa számít. 64GB-sen 16000 körül mozog: [link]
Nekem is ilyen van,128-as verzióban,már egy pár hónapja,és semmi gondom vele,a rendszert pedig nem lehet összehasonlítani egy sima hdd-s rendszerrel..
Viszont feltétlenül olvasd el ezt hozzá: [link]
Pár dolgot be kell állítgatni hozzá,mivel ugye teljesen más elven működnek,mint a hdd-k. -
Tikakukac
titán
Aki megteheti, hogy háttal, vagy pont a fényforrás alatt legyen, annak okés. Albiban meg otthon is középen van a lámpa és falnál az asztal, szóval hacsak nem forgatom be magam, akkor halál van
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
brumi1024
veterán
-
Borote
addikt
Valószínűleg igen, mert az egyben hang ki és bemenet, azaz 4 osztatú a belseje
De igazából minden jack csatlakozónál elszórakozhatsz, hogy félig nyomod bele és teljesen (Illetve itt egy picit több lehetőséged van, ha hosszabb a csatlakozód headsetnél pl)(#20509) mulatosdj: teljesítményre ugyanott vannak, anyagra és billentyűzetre talán jobb egy picit a G580, Dell-re pedig több a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Gyűrűnként ahogy tolod be, úgy változik, ez minden létező jack csatinál így van.
Ööö, passz. A DV5-nél kényeztetve vagyok, a TP-k pedig fülesen is bőven jók, nem nagyon van velük bajom. Nem tudom nálad mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
brumi1024
veterán
Vannak olyan headsetek, melyeknek a dugón más a gyűrűsorrendje mint a megszokott(pl nokia, vagy iphone headsetek), ezért lehet az a hiba, hogy teljesen bedugva pont oda kerül például a mikrofon-gyűrű ahol mondjuk a bal oldal van, ez pedig ilyen lehet. Próbáld ki egy egyszerű szabványos fülessel ha teheted, vagy kösd ki valami hangszóróra egy sima sztereó jack-el.
-
piRate_nEx
aktív tag
Én leszedtem a Lenovo oldaláról a drivereket. Elkezdtem telepíteni őket, de 5-ből 2 hibát írt ki, össze is cseszte a Win-t hülye fájlokkal, felcseszte az agyam. Fogtam, újradobtam a Win-t 10 perc alatt, és felraktam a drivereket a mellékelt CD-ről. Lehet nem a legújabbak mondjuk, de legalább mindegyiket normálisan telepítette, és működnek is.
The glass is already broken.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kupon kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest