-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Egy ismerősöm kért meg, hogy nézzek már neki valami laptopot 150e körül...viszont most nem nagyon vagyok képben a kínálattal.
15.6"-os kellene numerikus billentyűzet nélkül. Netezésre + elvétve CAD programokat használna rajta.
Inkább a minőség legyen szem előtt... összeszerelés, billentyűzet.... +ne legyen kazán...
Van valami best buy ebben az árkategóriában most? Vagy tudnátok adni pár tippet?
Arra már érdemes figyelni, hogy usb3 is legyen rajta...? -
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz AxBattler #19605 üzenetére
Nem nekem lesz. Netezés, általános dolgok, CAD 2D-ben. Szóval semmi extra.... Minőség sokkal fontosabb mint pl. vga erőssége... 150e körül kell kijönni, de nem én fogok választani csak összeszedek pár lehetőséget.
Akkor eddig:
LENOVO IdeaPad G580AH 59-355954
G580
Z585A 59-356377
HP ProBook 4535s B0X76EA
Dell Inspiron 5520 -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #19607 üzenetére
De tetszik, szimpatikus a HP. De ennyivel jobb a Lenovo-tól hogy határozottan ezt ajánlod? Igazából szerintem ezek nagyjából kifutottak, legalábbis nem nagyon találtam i3-at ami készleten lenne. Egyébként jött volna a linkek közé. (bár nem mondom hogy nincs mert olyan túl sokáig nem kerestem)
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz btudos #19609 üzenetére
Felszereltségben viszont alulmarad 2gb ram 320-as hdd és érdeklődjön telefonon. Ezért maradt ki nálam.
Tudom én írtam, hogy inkább minőség.... de az ideapad-okról is jókat olvasni. Vagy túl vannak "fényezve"?Szerk.: Nem a ram miatt, de a hdd már neccesebb.
Nekem igazából az A4-es is szimpatikus, ha processzor teljesítményre elég (márpedig elég neki szerintem), teljesen jó vétel lehet és ennél a körítés barátibb + olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #19615 üzenetére
Nem a páromnak lesz, hanem egy kolléga. még egy ezer éves celeron toshiba-t használ.
Eger mellett lakunk, itt túl sokat nem lehet megnézni... egyébként egyértelműen az lenne amit írsz. Na mindegy, összeszedtem amiket gondoltam/javasoltatok, aztán majd ő kiválasztja.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Előre is bocs, hogy nem túrom végig a hozzászólásokat...
120-155e között mik a best buy 15" körüli notebookok most?
Általános dolgokra kell. Minőség, halk hűvös működés, jó billentyűzet sokkal fontosabb szempont mint az adott pénzért max teljesítmény.[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz btudos #46037 üzenetére
Nem szükséges dGPU. Azt elfelejtettem írni, hogy csak új jöhet szóba. Nem az enyém lesz.
Fujitsu? eddig nem kifejezetten szimpatizáltam a márkával. Sikerült valami nagyot alkotniuk?Ha már üzleti, pont most bűvöltem öcsém T400s Thinkpad-jét, mert túlmelegszi, lekapcsol. pedig már ki lett takarítva, venti is forog ahogy kell. Lehet újra kellene kenni a procit.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ezt a hármat néztem ki egyelőre. Nekem a Lenovo szimpatikus, jó kompromisszumnak tűnik.
Dell Inspiron 5521 [link]
Fujitsu Lifebook AH552 [link]
Lenovo IdeaPad B590 [link](#46050) Chaser: Köszi! Nem lesz játék. Ezek szerint Te is a B590-et ajánlanád. (Nem az enyém lesz, csaj unokatesómnak segítek választani.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest