Hirdetés
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weetjoue
csendes tag
Sziasztok!
Otthoni adataimnak szeretnék egy biztonsági mentést.
- Legalább 2TB, de jövőbe mutató jelleggel inkább 4TB tárhellyel
- A NAS nem nálam lenne hanem egy másik fizikai helyszínen
- Az adatok lassan változnának (képek, családi videók), nem erről streamelnék vagy ilyesmi, ezért azt gondolom különösebben nagy sebességre nincs szükségem
- Szeretném hogy lehessenek olyan mappáim, ami automatikusan szinkronizál a PC-m és a NAS közt.Én arra gondoltam egy Raspberry Pi 4 és egy USB-s HDD megfelel erre a célra. Amennyire utánanéztem ehhez egy OpenMediaVault programra van szükség az adatmegosztáshoz, és egy rsync nevű programra ahhoz hogy a mappát szinkronban tartsa.
Azonban elbizonytalanodtam, mert a topikban mindenki valamilyen dedikált rendszert akar venni. Ki tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rpaspberry PI 4 8GB RAM, X825-C8 ház, X735 Tápvezérlő Hat, X862 m.2 SSD Hat, WD 240 GB m.2 SSD-vel
- Samsung Galaxy Note 10.1 tablet vezeték nélküli billentyűzettel, tokkal, egyéb kiegészítőkkel
- számítógép alkatrész felvásárlás / Hardver felvásárlás
- Fujitsu Celsius H770, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-7920HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN
- ASUS GT730 - 2GB - passzív hűtés
- Seagate Barracuda 1TB
- Újszerű Hall szenzoros Robot White kontroller
- Fujitsu Celsius H760, 15,6" FHD IPS Kijelző, i7-6820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2000 4GB VGA, WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest