Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Ezek nagyjabol egy kategoria. Hardverben az Asustor dragabbikja a legerosebb, van hdmi is rajta, de pont most panaszkodnak a userek, hogy kivettek par formatumot a lejatszojabol.
Raid 1-et szerintem a tobb is ugyanugy megcsinalja...
Asustort nem ismerem, Syno es Qnap vonatkozasaban a Syno imho jobb, de nekem is Qnap van otthon.
A 2 lan kihasznalasahoz tan olyan switch is kell, ami tamogatja, az meg nem az olcso kategoria... Otthonra szerintem parasztvakitas.
A 231p regebbi tipus, de megnezed: [link]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
footy
addikt
Az S905X-es boxot elsosorban nem a 4K miatt emlitettem, hanem mert celhardvert keresel.
Sokkal jobban mukodik a lejatszo+nas kombo mint az all-in-one megoldasok.
Egy S905X kb 40$, fentmarado penzbol pedig lehet melle egy synology NAS-t venni es semmi gondod nem lesz.
Az Xpenology es az OMV nagyon nem egy kategoria. Az OMV 3.x stabilitasa barmelyik synology vagy qnap mellett megallja a helyet. ISO-bol vagy SD kartyarol installalhato. -
Alex91
félisten
Teljesitmenybeli kulonbsegek vanna alapvetoen. Szoval szoftveresen nagyjabol ugyanazt kapod. Alap dolgokra jo a j is, ha meg kicsit elore gondolsz, akkor esetleg veszel erosebbet dragabban.
Egyebkent nem tudom, hogy pl az omw miert nem jo, egy probat megerhet... A gyari cuccot is be kell allitani, konfigolni stb. Talan bizonyos szolgaltatasok miatt egyszerubb, de ez se fog magatol menni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Az a gond, hogy ezek lehet, hogy lassuak lesznek neked. Most neztem, hogy mit hasznaltal eddig erre a celra. Na most, akkor Inteles cucc kell, ami meg kicsit (nagyon) dragabb.
Nem lehet, hogy atalitod a cuccot valami Linux alapra? Lehet, hogy olcsobb lenne...
-
Alex91
félisten
Hdmi synology-n nem lesz, kulon lejatszo kell. Qnap, Asustor egyes modelljei tudnak,iLet, bar en inkabb egy nas + medialejatszo kombora szavaznek. Mondjuk Qnap TS-128A, TS-228A + Apple TV...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest