-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barts29
friss újonc
Sziasztok!
van nekem egy NAS szerver gépem amit tavaly kaptam karácsonyra, híbátlanúl müködött meg minden viszont a héten valamiért nem képes látni / érzkelni azt hogy ha valamit szeretnék letölteni.
betallozom az adott torrent fájlt amit szeretnék letölteni, majd ki írja A torrent fájl sikeres feltöltése ide: admin/download/torrent/. mappa de nem látom sehol azt amit elkezdnék letölteni.
rendes torrenten lejön a cucc meg feltölteni / leszedni letudok a szerverröl viszont torrent fájlt hozzád adni nem.
valaki valami tipp? esetleg elhíbáztam valamit? választ elöre is köszönöm jah és itt egy kép arról hogy nem látszodik az adott torrent fájl amit leszeretnék tölteni.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xbox Ultimate előfizetések
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest