- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
- Direct One (műholdas és online TV)
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
ventoos
csendes tag
Sziasztok! Egy asztali gép-monitor páros vásárlása előtt állok. A gépet hétköznapi használat és némi játék mellett fotószerkesztésre és 1080p-4K videóvágásra szeretném használni. (i7 6700K, GTX 1060)
A monitor méretét tekintve mindenképp minimum 27"-ost szeretnék, és a felbontását tekintve titkolt vágyam, hogy 4K-s legyen. Viszont árban nem szeretnék nagyon elszállni.
Nem vagyok pro júzer, inkább csak hobbiszinten foglalkozom a fentiekkel, így nincsenek is hatalmas elvárásaim. Szerintem egy belépőszintű 4K-s monitorral is elégedett lennék, de inkább megkérdezem a hozzáértőket. Valóban jól járok egy 110-130.000 Ft körüli 4K kijelzővel (Samsung U28E590D-t és LG 27UD58-B-t néztem), vagy ezek gyenge minőségűek, nem érdemes megvenni őket?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest