- Asztrofotózás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DLNA
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #21348 üzenetére
Értem, akkor annyira nem zavaró, csak egy ekkora kijelzőnél, már tényleg csak a FullHd-s anyagot célszerű nézni. Játékok terén nem érint a dolog, nincs türelmem már játszani, csak felba*zom az agyam Mint anno a farcry egyik részében, mikor egy süllyedő hajóból kellett volna kiúszni, csak egy ellenséges helikopter, ezt nem igazán támogatta. Pár nap kínlóds feladtam, és akkor valami eltört bennem, kb. azóta nem is játszok semmivel. Bár a 7 éves vga-mmal amúgy se lenne sok esélyem.
Megnéztem az aláírásodat... Minek kell nekem mindig, ennyire kíváncsinak lennem.
Az elején még hangja van a leányzónak, aztán, csak kitör belőle az állat. Igazából, mikor csak üvöltözik, az még be is jön, de mikor nagyon magasba megy át a visítás, az már nekem sok, de lehet a fejesem miatt van, ami magasban nincs híján.
Na, akkor saját magam lenyugtatására
: [link]
trickyy Nem jó a link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Asztrofotózás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest