-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Na kollégák!
Egy rég elfeledett nagykeres havernak köszönhetőn - aki még azért sem haragudott meg, hogy évekig hanyagoltam (Ez úton is köszönöm, ha olvasod!), itt van most nálam hétvégére egy LG 850B kipróbálásra. Tehát nekem most van Dell is (bár az össze van csomagolva), és van LG is. Ha bárkinek kérdése van, most tegye fel.
Elsőre: kép szebb, mint a Dellnél, de lehet, hogy csak a gyári kalibrálása jobb. Állvány egyértelműen rosszabb.
Szerk: Kézi beállíthatósága is jobbnak tűnik. Ez persze megtévesztő lehet, mert én az elmúlt tíz évben LG monitorokhoz és azok menüjéhez voltam szokva.
Szerk2: Feketéjét is szebbnek látom, de ezt talán még az Rtings teszt is megemlítette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- További aktív témák...
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest