- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- TP-LINK routerek
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Én még csak szemkímélő monitort láttam élőben és ezek rendesen működtek. Ha valami gyári hibás, az előfordul, ki kell cserélni, ennyi.
Tökéletes monitor meg nincs, előnyök és hátrányok vannak és ezek mérlegelése, mi az amit elviselsz. Ma már minden monitor pwm mentes és egyik sem bántja a szemet ha normálisan be van állítva. Én ezt a hozzászólást egy sokat szidott TN panelen írom. Nincs semmi hibája, szemből nézve teljesen egyenletes a képe, minimális bevilágítás van a széleken, de ez minden TN-en van, normál használat mellett nem látszik. Természetesen nincs 3000-es kontrasztja, meg nincs 200 fokos betekintési szöge. A másik két panelnek is megvannak a gyengéi, főleg ha vékonykávás monitort választasz, ott több képhiba lesz.
A te esetedben érdemes lenne elmenni egy boltban ahol sok monitor van és élőben megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest