Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefi68

addikt

válasz sagesz93 #28276 üzenetére

Ja igen azt elfelejtettem mondani h. Vodás vagyok...
    A Pulse meg útdom csak a T-nél kapható...

Igen a Spicánál elhűlten nyugtáztam milyen nagy felhasználói és fejlesztői tábor alakult ki, mint annak idején az Oniánál.

Amúgy mi az a "negatív vélemény"?

[ Szerkesztve ]

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

• stefi68

addikt

Sziasztok!

Telefonvételt tervezek... (a közeljövőben), de nem igazán tudok dönteni....

Jó lenne valami navigációképes érintőképernyős...
    Amióta megjelent az android, nagyjából figyelemmel kísérem a megfizethető kategóriát (kb. 50e Ft)

Szóba jöhető típusok: Spica, Optimus, és a mostani Samu i5800 bár ez még nagyon új tele szoft. hibákkal stb. valamint megtapiztam és hááát eléggé fekete "lakkcipős" komolytalan műanyag (remélem ezzel nem bántottam meg senkit!)

Mellette ott volt egy Spica igaz h. az már egy éves konstrukció, de ég és föld a kettő. A Spica nekem felső kategóriás benyomást keltett! Kár hogy nincs benne rádió!

Az Optimust (LG GT540) nagyon dicsérik, 3D képesség, a hardverhez jól megkonstruált szoft., stabil, stb. De..... ízlések és pofonok.... szal nekem nagyon ronda, ormótlan, bár amióta újra látta élőben már jobban tetszett.

Igazából játszani nem szoktam telefonon, tehát a 3D ne annyira érdekes, sokkal inkább a navigációs program (IGO) stabil futtatása, persze ez is csak alkalomszerű...
    A Spica fórumon sokan írták, hogy az IGO nehezen indul el, lassan talál holdat (A-Gps nélkül) de aztán ha fut akkor már jó, illetve bejövő híváskor gyakran fagy.... Az Optimusnál nem tudom mi a helyzet.

Az adott fórumokon persze mindenki a sajátját dícséri...

Szóval a Spica sokkal szimpatikusabb, de ha az Optimus meg stabilabb és megbízhatóbb akkor lehet h. megbarátkoznék a külsejével!

Van itt olyan akinek szerencséje volt mindkettőhöz és tudna segíteni a döntésben, vagy van olyan infója hogy milyen szóba jöhető típusok kiadása várható a közeljövőben?

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

Új hozzászólás Aktív témák