- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- eBay
- Milyen program, ami...?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Játékfejlesztés
- Bitcoin topic
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Üdv!
Nagymamámnak kellene hagyományos telefont vennem, a lenti kettő közül melyiket ajánlanátok? Esetleg mást?
Evolveo EasyPhone XG
Panasonic KX-TU155EX (ennél mondjuk tartok attól, hogy a fel/le gombok között mindig rá fog nyomni a középső OK-ra)."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz Ivy.4.Ever #50289 üzenetére
Oké, értem. 30k-t én sem adnék ki ilyenért. Akkor marad a 15-18k-s ársáv.
(#50290) ]n.balazs[
Igen, ugyanannyiért az S5610 jobban megéri, olcsóbban viszont a felújított modell is jó lehet.
Talán aprón érdemes lesz körülnéznem...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Igen, nálunk is egy Lumia 532 dolgozik, viszont nem jött be, nincsenek kihasználva az okostelós funkciók, szóval ezért váltanánk vissza.
230 talán a legjobb lehetőség, de mint mondtam, más készülékre is nyitott vagyok.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Jogos. ITTEN.
Azt írja: A hivatalos Samusung Szlovák disztribúció (Orange SK) által kiadott limitált szériás, kártyafüggetlen modell.Mondjuk nem tudom, ilyen régebbi készülékhez mennyi alkatrész elérhető, ha esetleg meghibásodna?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Illetve itt láttam S5610-et, de nem tudom, mennyire megbízható bolt...
-
félisten
Üdv!
Édesanyámnak vennék hagyományos, de nem nyugdíjas telefont.
Nokia 225, 230 a kiszemelt, utóbbi felé hajlok.Esetleg más alternatívát tudnátok említeni?
Samsung, Alcatel, bármi jöhet..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
Köszönöm a válaszokat, még meggondolom!
-
félisten
válasz quailstorm #45098 üzenetére
Az LG T385-öt most előfizetéssel 2k-ért el tudnám hozni. Annyit megér? Használható?
(#45099) Sly Bp.
Igen, a Samsung S5610 tényleg jó gép, és még netezni is lehet rajta, de érintős kéne..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz quailstorm #45096 üzenetére
"Mobilt keresek nő családtagomnak!"
és
"Zárt kellene az egyszerűség miatt."Asszem ebből a két dologból leszűrhet, hogy miért keresek feature phone-t.
-
félisten
Üdv!
Mobilt keresek nő családtagomnak!
- Árkategória? Olcsó.
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Szolgáltatótól előfizuval.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszabb távra a legjobbat.
- Mire használnád? Duma, sms, rádió, mp3, nagy ritkán mail
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Zárt kellene az egyszerűség miatt.
- Milyen kialakítású telefont keresel? Érintős.Samsung Star 3, ill. LG T385 közül Ti melyiket javasolnátok a fenti feltételekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.