-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jose26
tag
Sziasztok,
erről a klímáról mi a véleményetek?
https://www.premiumcool.hu/klimaberendezesek/bosch-klima/bosch-oldalfali-inverteres-split-klima/bosch-climate-8500-3,5-kw-os-inverteres-split-klima.html
amire nekem kellene arra elegendő (a leírás alapján), hátha van vkinek tapasztalata.
Eddig Samsungom volt ami 14 évet szolgált, de költözéskor a lakásba hagytuk és azóta is teszi a dolgát.
A mostaniban midea van amit szívem szerint felgyújtanék a fenébe akkora szar. (anyilván nem lehet általánosítani, de soha többet midea)ezért néztem ki ezt a típust.
köszi előre is a válaszokat.
-
Jose26
tag
Sziasztok,
ugyan tudom, hogy nem adok-veszek témakör (nem is kérek pénzt érte) de van egy midea dual klímám otthon amit le fogok cserélni mert korszerűsíteni szeretném.
Nem egy mai darab, az egyik beltéri rendesen ontja a hideget a másik max langyos ergo lehet tölteni kell (R407c közeg) ami egy kisebb vagyon, így inkább beruházok egy újra.Így abban az esetben ha valaki SZAKSZERŰEN leszereli - értem ezalatt hogy ért hozzá, és az sem baj ha van papírja hozzá - akkor elviheti ingyen amennyiben számára értékekt jelent.
Max 2 csomag haribót kérek cserébe a gyerekeknek.
Fontos nem MEKK ELEKET keresek, hanem aki felelősségteljesen tudja leszerelni.
kérésre küldök képeket, semmilyen extra alpin munka nem szükséges, mindien könnyedén hozzáférhető egy sámliról is akár.
helyileg bp 4 ker káposztásmegyer 2-ön van.
Privátot küldjetek kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Microsoft Excel topic
- ASUS notebook topic
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest