- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy halk és léghűtéssel jól szellőző, ATX form factorú számítógépházat, amibe belefér egy 30cm-es VGA a tápcsatival cipőkanalazás nélkül?
RGB, üveg meg ilyesmik nem szempont. Felőlem minden belsőség el lehet takarva.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz CriticalHit #1017 üzenetére
Na akkor most határoztam el, hogy meló közben soha többé nem fogok fórumot olvasni, se utánanézni dolgoknak a neten.
-
FehérHolló
veterán
válasz CriticalHit #989 üzenetére
Tudom, hogy Scythe a gyártó, és igen, S-Flex sorozatból szerettem volna ventit venni. Az általad linkelt forgalmazók árlistájában pedig nem szerepeltek egyáltalán Scythe ventik.
Viszont te jobban értesz ezekhez a dolgokhoz, tehát gondolom, hogy igazad van, csak én halandó ember nem találtam semmiféle utalást ezzel kapcsolatban a honlapokon. Tehát ha mást nem is, de rendelni biztos tudtam volna tőlük, de az késő lett volna, mert akkor még sürgősen kellettek volna a ventik. Azonban a sors úgy hozta, hogy rögtön másnap 12órás meló, utána jöhettem haza Pécsre. A pesti gép meg kibírja venti nélkül holnaputánig, amikoris már TTS is ki lesz nyitva, én pedig ismét Pesten leszek (holnap utazok). Ezért változott a terv, ráérek kivárni TTS-t a jelenlegi körülmények alapján.
Szerk: Mégegyszer köszi a segítséget!
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz CriticalHit #983 üzenetére
Köszi szépen, de házhoz kéne 12cm-es hűtő. Lehet, hogy én vagyok a vak, de ezek mind procihűtők. De az is lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam.
-
FehérHolló
veterán
Ilyen házat szerettem volna venni, de Mistralon kívül szinte sehol nem lehetett beszerezni.
Legnagyobb probléma talán az vele, hogy - ha jól emlékszek - az előlapját mindig le kell szedegetni, amikor az optikai és floppymeghajtót használni szeretnéd. Ez az infó általában nem szokott az embereknek eszébejutni ezzel a házzal kapcsolatban.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Egyrészt: nem a belepakolnadó konfigtól függ, hogy milyen jó egy ház. (Azt elismerem, hogy mondjuk a konfig melegedése befolyásolja azt, hogy a háznak mennyire kell jól szellőznie).
Attól még, hogy neked félmillás konfigod van, belepakoltad és elégedett vagy, nem biztos, hogy más is elégedett lesz, ha ugyanebbe pakolja az olcsóbb konfigját.
Másrészt: ezzel a nagyképű felfogással meg légyszi menjél már máshova! Nem úgy néz ki a stílusod alapján, hogy megdolgoztál azért a félmilkáért, amibe ez a konfig került.
Én most veszek egy hét múlva új gépet, mert kell az egyetemhez, másik otthonmaradt. Képzeld, csak 378k-ba fog kerülni, de nekem maximálisan elég, sőt még sok is. Egy 17ezres házba fog belekerülni, és én elégedett vagyok vele. Főleg úgy, hogy azért a 380kért én dolgoztam meg. Ettől független nem tekintek másokra más szemmel, mert nekik mondjuk csak 120ezres konfigjuk van.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz CriticalHit #847 üzenetére
Ne offoljuk szét a topicot. Nem azt mondtam, hogy a 80asak halkak, hanem azt, hogy a procihűtő hangosabb náluk (#834-es hozzászólás).
Összekötve #834-et a #841-el: A procihűtőm baromi hangos. A 80asak meg max hangosak, de nem hangosabbak a procihűtőmnél.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz CriticalHit #840 üzenetére
Azt egy szóval sem állítottam, hogy a 80-as ventik halkak.
-
FehérHolló
veterán
válasz CriticalHit #819 üzenetére
De, a gyártó oldalán T01, de ahol én néztem (valami inetes bolt - tehát megbízhatóság 0) ott 101 volt a típusszáma.
Sajnos mindenhol azt mondják rá, hogy kifutó széria és nem tudnak belőle már rendelni (Alien, Mistral, TPcomp, M&M Computers, Bluefish).
Egy RaidMax Sagitta a végleges választás. Igazából értelmes dolgokat nem tudott róla mondani az eladó itt Pécsett, sőt, neten sem találom Raidmax oldalán (máshol felleltem azért), de a ház tetszik, úgy láttam, hogy nincs benne táp és körülbelül ugyanolyan árban van, mint az 1es Centurion. Ezen felül 120as venti van benne alapból, belseje pedig elég nagy az én igényeimhez.
Mégegyszer köszönöm a segítséget!
Mod: Kben most két 80as házventim van, de a procihűtő hangosabb náluk.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz CriticalHit #806 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Megnézem ezeket, amit adtál, de úgy néz ki, hogy a CoolerMaster Centurion 101 annyira a szívemhez nőtt, hogy nem tudok elszakadni tőle.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
13k szánnék házra (táp nélkül). Lenne valamilyen ötletetek, hogy milyen házat lenne érdemes venni? Feketét és plexit semmiképp nem szeretnék. Tehát marad a fehér, de jobban esne egy szürke.
Kinéztem magamnak egy Cooler Master Centurion Silver-t, elmentem a földönkívüliről elnevezett pesti üzletbe, azt közölték velem, hogy már nem 13k, hanem 18...
Ha esetleg csak valamilyen tápos ház-megoldás jut eszetekbe, akkor arra 25k-t szánnék. Feltéve persze, ha jó a táp.
Szóval ha eszetekbe jut valami értelmes ötlet, lécci osszátok meg velem is!Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...