-
IT café
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
válasz Teszla_ #1961 üzenetére
Tényleg szubjektív.
Volt stackerem. Sima és 830-as is.
Az auróra után hangos.. Szép,de gyakorlatilag az eleje full nyitott,hang szempontból.
De pokolian nagy és ez jó. Pokolian nehéz is.
Én visszatértem az aurorához. Abban is van firewire kivezetés az elején,illetve az ajtó mellett oldalt
Nézz meg minnél több házat. Semmiről nem akarlak le ill rábeszélni.
NEkem a 2006-os nyár telt ezzel,hogy házakat vettem és cseréltem el.
És ami vicc,hogy amiről kiindultam,ahhoz tértem vissza a végén. -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Teszla_ #1935 üzenetére
Ugy jön ide h egy Codegen 600W-os nem közelíti meg a Chieftech 500 W-ost, pedig 600-as!
Nem tom mibe kell neki a táp de egy 600-ast még ki lehet használni főleg ha ATX/BTX-et (ha van) vesz mert akkor az még egy darabig jó lesz és az uj számtech cuccok ugyis csak egyre többet és többet ''esznek'' majd.
[Szerkesztve] -
Mr-Pamacs
senior tag
válasz Teszla_ #1923 üzenetére
Nem vitázni akarok veled de az sem mindegy h milyen a táp, mert 500 és 500 wattos között is van különbség! Pl egy 500-as chieftec lazán ráver pl egy Codegen-re, mind teljesítményben, mind biztonságban, persze drágább is, viszont több gari van rá,de szerintem megéri. Nekem már égett le egy gépem Codegen táp miatt.
-
kiSSrac
tag
válasz Teszla_ #1724 üzenetére
Nekem is ez a ház van és tényleg bejött nekem is...
mint már régebben írtam is, egyetlen gondom van vele, a súlya
Mivel azonban nem sűrűn járok LAN partira ezért nem gond
Savanyúcukor: nekem még 43-ért hozták, igaz, az már lassan két éve lesz
az én vinyóim is most 7 óra használat után 30-33 fokosak, az alap 12-es ventivel... -
kiSSrac
tag
válasz Teszla_ #1582 üzenetére
több
mondom alapból ugye 14-15 kiló maga a ház...
namármost egy táp 2-3 kg...
az alaplap, prociventi megint legalább 3 és akkor még a meghajtókról nem beszéltünk, nekem speciel 7darab van bent...
én azért saccoltam 25-30kg közé, főleg amikor egyszer cipeltem
[Szerkesztve] -
kiSSrac
tag
válasz Teszla_ #1411 üzenetére
Csak alátámasztani tudom a véleményedet a házról....
Amit ebbe nem tudsz belerakni az nem éri meg
Egyébként nekem van benne 4 vinyó meg 3 ODD egy 2 5 1/4es helyet elfoglaló ventimonitorozó meg hőmérő és bár nem tettem túl sokat azért hgoy tökéletes helyre tegyem az érzékelőket a prociborda nem ment 40 fok fölé...
A szellőzése és a ventillátor beépítési lehetőségek hatalmas
Szerelhetőséggel csak egy gondom van ami nem tetszik benne:
most fogok alaplapot, procit meg memot cserélni aztán 15 csavar tartja az alaplapot meg az alaplaptartó vasat....
Ja egyébként az árát én is nehezen köhögtem ki (másfél éve 43E volt +16E volt a táp), de megérte...
Egész kicsit hangos, ha tök csöndbe vagy, de amint hallgatsz valamit (nálam mindig szól valami) már nem is hallod... Mondjuk ez meg a procihűtőmnek köszönhető, legalábbis azt hallom ki... -
iliescu
csendes tag
válasz Teszla_ #1411 üzenetére
nagyon szerettem volna egy 8800gts-t, de a végén lehet hogy le kell mondanom róla, csakmert az új gépemre(monitor nélkül,csak a gép,dvd-író/olvasó nélkül) szánt összeg maximum 250k, és a 8800-as már szinte a felét elvinné(ezért elgondolkodtató még a dolog) és sajna ezért nem tudnék többet költeni gépházra, meg szerintem van olyan ház 15-20k-ért ami a ''nem rossz'' kategoriában sorolható fel.egyébként megnéztem a CM Stacker-t és nagyon bejött, szerintem a kinézete is jó, meg ahogy te is mondtad a szellőzése gondolom a nagy belső helynek és a ventiknek köszönheti a tökéletességét. de 40k, az kicsit sok lesz nekem, kivéve ha lemondok a 8800asról, de ezt meg nehezen fogom tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Autós topik