Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
DeathAdder V2 vezetékes egrem olyan mintha néha már dupla klikkelne.
Kettő versenyző maradt a listában:
-DeathAdder V3 vezetékes
-Zowie EC1-CTi melyiket ajánlanátok jobban? Vagy van más javaslat?
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz HDAdriano #89229 üzenetére
Szia!
Én nem futtatom a programját, fel van telepítve és valamilyen háttérfolyamata megy az eszközkezelőben, de az óra mellett nincs ott. Én DPI állító gombokra bindeltem a PageUp, PageDown gombokat, ezek így működnek.
DeathAdder V2 (vezetékes) kérdés, jól látom, hogy nincs rá Superglide, csak a vezetéknélküli változatára?
i9 / 4080 / 32"
-
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Razer DeathAdder Elite után nagy jó alternatívának tűnt a DeathAdder V2 (2020) ránc felvarrott egér, de valamiért ugyanolyan beállítások mellett sokkal érzékenyebbnek érzem, ami miatt pontatlanabb vagyok vele, ennyit számítana a 20g különbség és egyszerűen csak szokni kell? Az Elite 105g a V2 pedig 82g. 1600 DPI-n használom őket polling rate 1000.
[ Szerkesztve ]
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
válasz jaffa 2843 #75161 üzenetére
Nem, dehogy is! Csak azt akartam ezzel, hogy elméletileg azonos paraméterei vannak, de a kényelmes DA beállításokhoz képest a Logi-t még visszább kellett venni.
i9 / 4080 / 32"
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Hétfőn megrendeltem a Logitech-től az MX518 Legendary-t, csütörtökön meg is jött, (Hollandiában adtak fel). Végre a régi forma!! G5, G5 Refresh, G500, után volt egy DeathAdder Elite kitérőm, nagyon jó egér, de ezen a formán "nőttem fel".
Beállításokat feltoltam a belső memóriába, így nem is kell hogy fusson a G Hub a háttérben!Annyi tűnt fel a DA Elite-hez képest, hogy hiába 16.000DPI - 16.000DPI, az MX518-at egy picit visszább kellett venni, mert azonos beállítások mellett is érzékenyebb volt mint a DA.
i9 / 4080 / 32"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest