Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz pigatt #96305 üzenetére
Attól függ, hogy milyen padon és milyen egérkezelési érzet a cél.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ferni
őstag
válasz pigatt #96299 üzenetére
Ez nem is kérdés, DA v3.
Viszont a DA v2-ben Razer Optical switch van, az meg papíron lehetetlen, hogy duplaklikkeljen.
Találtam egy ilyen kommentet redditen, lehet ez a baj, más ötletem nincs:
"The Deathadder V2 has optical switches, a.k.a., it uses lasers instead of traditional buttons.
So it is literally impossible for it to develop double clicking over time.But some people have reported strange feedback when pressing the plastic that FEELS like double clicking (the game and PC still only detect ONE click even then).
The amount of people with that annoying issue are very small though, and even then, it is not really double clicking but giving the impression that it is."[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz pigatt #96299 üzenetére
Mondanám, hogy cserélj mikrokapcsolót, de inkább
DA V3, arra viszont készülj fel lelkiekben, hogy nem teljesen ugyanaz a forma. Szerintem jobb, de ez ugye egyéni preferencia.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
pinnacle
nagyúr
válasz pigatt #78574 üzenetére
Köszi pigatt, Zaied! Ez egyből felment. Viper oldalán választottam a 2.0-t, ügyelhetnének arra, hogy ne legyen ott.
Egér megszokásához mennyi idő kell? Ez szélesebb, mint a jól megszokott RX250, érzem, hogy feszül a tenyerem. Amúgy jól lesz ez szerintem, ha nem, akkor a Mini-re váltok. Az lehet pont annyival kisebb, mint ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest