Új hozzászólás Aktív témák

  • Lavar

    aktív tag

    válasz Ryan_Sanchez #81779 üzenetére

    Én megrendeltem.
    DA v2-őm van, de én 18k-ért vettem egy hete. Ha ideér jövőhéten a Gladius és jobb lesz, akkor még el tudok állni tőle, ha nem ér ide, akkor marad a Razer.

    Egy korábbi hsz-ben csupa jókat írtam a v2-ről, de nálam is előjött a gyári hibából fakadó recsegés, ropogás. Nem vertem az asztalhoz, pár napja egyszer csak felfigyeltem az érzésre, meg hangra. Egér jobb oldalán, a hozzám közelebb eső részen, nagyon minimálisan, de érezhetően benyomható a ház, gagyi az illesztés, recseg, ropog, ha hozzáérek vagy emelem az egeret.
    Van róla több videó is youtube-on, sokaknál előjött a hiba, redditten is van róla poszt, de ha jól emlékszem itt is említette valaki. Nem vittem eddig vissza és nem is akartam, mert megint csak a pénz járna vissza, és keresgélhetnék kényelmes egér után.
    De ahogy nézem ez a Gladius 2 is tényleg hasonló csak nem tudtam róla.
    Az előző egerem is 110g volt, ahogy a Gladius is, így vissza tudnék szokni rá, bár kétségtelen, hogy ezt a 80g-os v2-őt jobb használni. Ahogy nézem a talpak, kábel, szenzor is jobb, szóval jóformán minden tekintetben az asusnál, de ha az is kényelmes és rendesen össze van rakva akkor jó lehet, a cserélhető kapcsolókkal meg kb. örökélet+1 napig elvan. Ezeket az új razeres optikai kapcsolókat nem tudni még, hogy ténylegesen meddig bírják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák