-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Angel2014 #81552 üzenetére
Ízületekre nem tudsz gyúrni.
A 141 gramm akkor is anyám, sírva ölelj magadhoz, de előtte borogass kategória, ha alul-felül Svájcinéger vagy.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
copass
veterán
válasz Amerigo57 #81556 üzenetére
a 3dconnexion cadmouse elég nagy kapufa, sokan panaszkodnak rá hogy gyenge a minősége ...évet se bír ki.
space navigátorom van, de az nem egér. térben lehet nagyon finoman mozogni vele.
pár hónapja csak xtrfy m4-et használom, rival 310-et meg eladom."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Lavar
aktív tag
Deathadder V2 most 18.490, nem írják akciósnak, de ez 6 ezerrel olcsóbb, mint az ÁK szerinti legolcsóbb, szóval de, akció. Gondoltam megosztom.
Én most vettem egyet, erre vártam, hogy beessen 20 ezer alá.[ Szerkesztve ]
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Egy olcsóbb és egy drágább vertikális egér között a pontosságán kívül van bármi más különbség? pl: hogy még jobban kíméli a csuklót vagy ilyesmi?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
MX518 múlttal van valakinek tapasztalata a Glorious modellekkel? Kiváncsi lennék, hogy melyik típus/méret állna a legközelebb ahhoz.
Viszonyításképp EC2-A nekem túl kicsi volt, EC1-A túl nagy, MX518 kb pont jó. A Model D ehhez képest hol helyezkedne el kb?
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Chosen #81564 üzenetére
gearsearch.gg-n összetudod hasonlítani a formákat.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
nope101
csendes tag
Sziasztok,
korábbi itt ajánlott egerem utódját keresem (CM Alcor) ami nekem nagyon bejött az oldalsó gombok olyan 0,5-1 cm el lehettek volna előrébb, de hasonló egérnek mindenképp örülnék
1. Mennyi a keret? 10-15k
2. Használtpiac játszik? nem
3. eBay, külföldi rendelés játszik? igen
4. Mire használnád az egeret? AutoCad és hasonlók, játék (wot)
5. Hogyan fogod az egeret ? tenyeres fogás (1-2-2)
6. Mekkora kezed van? ~18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800-1600dpi
8. Egyéb igények: ne legyen nagyon extrém megjelenése illetve az Alcor bevonata nagyon bejött jó lenne valami hasonlóköszi a segítséget
-
C. s.
addikt
válasz Moonwolf #81563 üzenetére
Szia!
Én is hasonló dilemmával kerültem szembe. A kényelmét nem tudom, de azt hallottam, hogy a mérete kevésbé számít, mint a hagyományos egérnél. Ez persze független az árától. A hagyományos, de olcsó egerekkel azt tapasztaltam, hogy nehezebben csúsznak, ami érzékenyebb kéz esetén sokat tud jelenteni egy egész napos egerészés során, valamint a kattintásuk sem olyan kényelmes, mert túl erősen kell nyomkodni, ez is okozhat fájdalmat. Mivel a függőleges egér is egér, így azt gondolom, ezek az ő esetében is fontos szempontok. Nekem még az is fájdalmat okozott, amikor megláttam, mennyibe kerül a Logitech ilyen egere.
-
gorgo
őstag
Megvettem az M720-at. Vegyesek az érzéseim.
pro: Minőségi anyaghasználat, jó illesztőszoftver, elég halk klikk, szabadon futó görgő (imádom), unifying (bár billentyű nincs hozzá - még? nem nagyon találok tetszőt )kontra: nehéz, rövid (nem elég ergonomikus), csak 1000 dpi (maxon épp megfelel, de csak épp). Ha mondjuk 4k monitorra váltok egyszer, ott az egér sebességét kell duplázni? Mert akkor ezzel csúnyán megszívom!
Nem tudom mi legyen. Neten rendeltem személyesen vettem át e-digiben. Elállhatok minden további indoklás nélkül? Helyette a Razer Basilisk X Hyperspeed lenne. Arról pedig azt olvastam, hogy elég hangos a klikkelés hangja. Cserébe nagyon hasonlít méretben/kialakításban a mostani egérhez (A4 tech X7), ami nagyon kézre áll. Annak milyen a görgője?
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
copass
veterán
online rendelés személyes átvételnél is áll az 14 napos elállás. tudom én is így vettem mxmaster3-at.
emagon most nagyon jóáron van a basilisk.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Zaied
Topikgazda
Az oprendszerbe a sebességet nem érdemes a közepéről elállítani. DPI növelése értelmes megoldás lehet egy jó szenzornál, de a gagyik magasabb sebességnél pontatlanabbak.
Ha neten rendelted, mindegy hogy veszed át akkor élhetsz az elállással.
Előfordul hogy lötyög itt ott gyárilag, elég rossz eresztés, azért nyomják mindenfelé mostanában akciókban. Amúgy állítható a görgő.
-
betyarr
veterán
sziasztok!
a 10 éves fiamnak teszek össze egy konfigot és kellene hozzá egér is.
1. Mennyi a keret?
5-6k
2. Használtpiac játszik?
újat szeretnénk.
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
nem.iponból lesz rendelve a konfig,ha lehet,akkor az egér is onnan jönne.
4. Mire használnád az egeret?
otthoni tanulás,egy kis játék (semmi nagyobb gémerkedés: egy kis minecraft meg egyéb kisebb játékok).
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
nem figyeltem meg,de szerintem palm.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
nincs nagy keze.ha kell lemérem este.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
szerintem nála ennek nincs nagy jelentősége.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
nincs.köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
válasz betyarr #81575 üzenetére
Akkor itt is elkeserítelek, nem csak a billentyűzet topikban.
5-6 ezerért maximum hardveraprón találsz olyan használt darabokat, amik tényleg jók. De simán lehet ennyiért (vagy akár kevesebbért is) sokféle jót bezsákolni, csak ugye másodkézből és általában régebbi modelleket (akár idősebbeket, mint a fiad maga). Mivel egy egéren az esetek 90+ százalékában filléres tételből javítható dolgok szoktak tönkremenni (mikrokapcsoló, kábel), ez nem kifejezett probléma ám, főleg, hogy a hardverapro.hu remek lehetőségeket kínál arra, hogy megbizonyosodj az eladó korrektségéről/megbízhatóságáról.
A legolcsóbb új, amiért már érdemes pénzt is kiadni, az mostanában talán a Logitech G203, ami durván 10-10,5k.
Vagy pont a napokban vettem 9-ért egy alig használt, full hiánytalan, garis G-Wolves Hati HT-M Classicot. Talán Zaiednek van egy jó ajánlata a számodra is; nem tudom, hogy van még a tarsolyában ilyesmi pénzekért eladó valami, szóval "szobára" kell mennetek ezügyben. : >
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Tesómnak kéne egy egér.
Most voltunk mediamarktban fogdosni, a Razer Naga széles formája tetszett neki, a gyűrűs és kisujj támasztása miatt. A keret 20-30 ezer forint.Grafikai munkára használja a gépet.
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, valami tényleg halk gamer egeret keresek ami lehetőleg vezetékes és ha lézeres lenne, talán az lenne a legjobb, tudnátok valamit ajánlani max 20e-ig?
-
kircsi28
aktív tag
Szia!
Kezem közepes méretű, nem túl nagy.
Ahogy néztem tenyerem van rajta, nem az ujjaim vége.
akkor igazából mindegy is az érzékelő valami jobb fajta legyen, de halk legyen az a lényeg. most már ott tartok, hogy megfelel a vezetékes is, bár ha valami márkásabb akkor jó a vezeték nélküli is, nem játszok már sokat, de nem baj ha arra is jó és pontos.
árban azt mondom felmegyek 30e-ig.köszi
-
hozelujiz
tag
Sziasztok,
15k alatt, volna jobb ár/értékű kombináció az alábbi lehetőségnél?
Logitech G102 Lightsync egér - 9990Huf + SteelSeries QCK Medium gamer egérpad - 3990Huf
(helyi vásárlás lenne, tehát nincs plusz szállítási költség)Köszi.
-
dannyl
addikt
Sziasztok!
Csereérett a Deathadderem, amit néha kicsinek is éreztem. Tök véletlen rápróbáltam egy Gladius II-re, és sokkal kényelmesebb. Van valami más, ami hasonló méret és érdemes kipróbálni, vagy vehető az ASUS?
-
gorgo
őstag
Voltam nyomkodni a pixelben ( ). Két egér volt amit mintha a kezemre szabtak volna (19-20 cm, palm fogással):
Roccat Kone AIMO
SteelSeries Rival 650 wireless
Utóbbi nagyon: ergonomikus és drága . Ami a legelkeserítőbb, hogy 24 órát bír egy elemmel...(?) Azért ez kemény, bő 40khuf árért. Nekem nem játékra kéne, de egy hardkór gémer az elemcserével indít, nehogy valami meccsen lemerüljön félpályán? Azér ez röhelyes. Francért nem tud ilyen formát kihozni a nyavajás Logitech???"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
tomgabor
senior tag
Valami strapabíróbb egeret keresek mint a mostani G102 Prodigy. Jó egér volt, de 1 év után a scroll gomb vagy jó vagy nem, + fél év és a bal/jobb gombok már duplán kattintanak.
max 20k-t szánok rá, játék nincs -
Dency01
aktív tag
Úgy látom kijött a Glorious is a vezeték nélkül egerével. Tesztet még nem láttam róla sehol neten. Kíváncsi vagyok lesz-e olyan jó mint a Logi vagy Razer márka vezeték nélküli egere. És mintha az ára is barátibb lenne mint a 2 nevesebb márkáé. 80$
Hiko már azzal nyomja.Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
RobinHD
tag
Sziasztok!
korábban itt ajánlott logitech G102 egeret használom, és van egy kis gondom vele. Mégpedig az, hogy olykor gondol egyet és elugrik a kurzor, akkor is ha simán ha csak netezek, de nyilván a legrosszabb játék közben, ami igen zavaró ha pont akció közben add hirtelen a képet ugy h teljesen fel vagy lenézek vagy valamerre másfele, köztes átmenetet nem érzékelek, hanem csak egyszer más másfele néz a karakterem (fps játékban)..
próbáltam kitapasztalni hogy milyen szitukban pródukálja, de nem igazán véltem összefüggéseket, maximum talán akkor mikor picit megemelem az egeret, hogy odébb rakva folytassam (fingertip irányitás). lényeg h ritkán dobja ezt a hibát (van h napokig semmi, de van h 1-2 órán belül többször is) de igy is zavar. nos kérdésem az h esetleg valamely beálltási hiba okozhatja e? vagy maga az egér nem teljesen 100-as? gondoltam megkérdem itt, hátha csak az előbbi a gond, mielőtt gariztatni akarnám.egérpaddal nem hiszem h gond lenne, Kodiak padom van.
köszönöm előre is ha tudtok segiteni
Privátra illik válaszolni! :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest