Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mostanság voltam médiamarktban, egereket nézegetni, volt kitéve pár gamer (XD) "csúcs" modell, az összeset végigpróbáltam, és ami komolyabb volt, az egyedül a logitech g502, az is kizárólag a görgő miatt, mert mintha fém lett volna, azonnal, minimális erőkifejtéssel görög, nagyon állat, nem is láttam még ilyet, precíz hatást kelt.
Igazi egérvásárlási dilemmába vagyok egy ideje mert az összes ami drágább, szerintem egyszerűen színes gémer, és nagyon durván túl van árazva.Ezen kívül még az mx mastert néztem, ami talán használható lenne, cadhez és játékhoz egyaránt.
Megérné beruházni egy g502-re? Ahogy néztem most egy huszasból meg lehet úszni... Vagy van esetleg ilyen árban valami ami fel veszi vele a versenyt? Mondom főleg a precíz és könnyű görgő tetszett egyedül a többihez képest.
-
ribizly
veterán
Nekem kicsit olyan érzésem van most ezekkel kapcsolatban, mintha kicsit "elkéstek" volna. Látszik rajtuk, hogy dolgoztak velük, de nekem mégis olyan félkész érzésem van. A piacon ráadásul már szinte "mindenkinek van" 3366 variánssal szerelt egere mire Steelseries-nél is észbekaptak.
Egyébként tetszene a design, mert kicsit a Logitech G402/502 vonalra emékeztet engem.
A kábel hatalmas plusz pont, de a súly nem az igazi. Nekem mondjuk mind a két modell túl nagy, de ha megjelenik a rival 110 akkor arra kicsit lehet már én is oda fogok figyelni.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ilyen_85
senior tag
válasz dobragab #65185 üzenetére
A parakábel! Most már tudom honnan ismerős a nicked bocsi, fellelkesültem az új egér miatt nem kapcsoltam, hogy tőled vettem!
Jó nagyon / jó volt nagyon a parakábel, tényleg sokat dob az egér használatán, mert szinte semmi ellenállása nincs így a kábelnak. Sajnos úgy látszik mégsem, a kábellel volt a gond, mert elkezdett megint csak átlósan közlekedni a kurzor. Ennek ellenére köszi, tényleg jó! Lehet átszerelem majd az mx518-ra, ha kompatibilis. Ha nem akkor majd kitalálok valamit.
-
ilyen_85
senior tag
válasz dobragab #65185 üzenetére
Szia!
Igen, miután írtad, hogy benne van az ajánlóban, jól megnéztem a táblázatot. Láttam, hogy egy elemmel is megy.
Egyelőre tényleg nem zavar a súlya, de jó ötletnek tartom, hogy egy elemmel is megy. Valamikor kiveszem az egyik elemet és úgy is használom egy ideig, meglátjuk melyik a jobb.
Igen a talpat lehet írnom kellett volna, hogy nem a legjobb, az mx518-on is már teflon talpak vannak, ahhoz képest érezhetően rosszabb. Egy ideig viszont marad, amíg van rá gari. Főleg így, hogy írtad a görgő meghalt benne. Remélem nem lesz semmi gondja.
A parakábel elég jó cucc egyébként, talán egy hónapja sincs, hogy a g5-ön lecseréltem a kábelt, mert azt hittem az eredeti kábel teljesen megtört és azért érzékel rosszul. Nos a kábelcsere után is néha csak átlósan hajlandó mozogni, így szerintem nem a kábellel van gond. Az egész egérvásárlásnak nagy lökést adott ez
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nekem ez a SS 310 nagyon tetszik. Méret is szimpatikus és masszívnak tűnik. Amit remélem az enyhe plusz súly miatt tudhatunk be.. remélem...
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Vanir
veterán
válasz Füleske #65191 üzenetére
A régi Sensei, a Revel és a DM1 Pro S is könnyebb. Ebben a méretben, ilyen kialakításnál 96 gramm azért elég sok. Hiába írtak 92-t a hivatalos oldalon, nem annyi.
Amúgy a gagyi görgő aggasztó jel, remélem nem mindegyik ilyen.Más: a fekete Venator-ról hétfőn érkezik infó elvileg, hogy mikorholmiér.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ilyen_85 #65181 üzenetére
Nem scrollozik már 1x javította a fixit hungary miskolci cég, az a hivatalos gari, azután jó lett.
Tegnap bejöttem az irodába és megint semmit nem csinál a scrollra, Jaffa féle talpat ajánlom alá.
Ha most nem tudják javítani akkor kapok csere utalványt, kiváncsi leszek, mi lesz a vég kifejlett.
Otthon egy G102-vel játszok, de megőrjít a kábele. -
e-newsee
addikt
Üdv!
Ezekről tud valaki valami részletesebbet? Tegnapi bejelentések, mindkettő 60 dodó.
Sensei 310
Rival 310Plusz infó:
Akciós a Rival 300 a gyártónál ($50, plusz ingyen QCK Vector)
Plusz egy SUMMER10 kupon még 10% kedvezmény bármire."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ilyen_85
senior tag
válasz ilyen_85 #64796 üzenetére
Sziasztok!
bocs mindenkitől, ez bizony hosszú lett
Vettem nemrég egy Logitech g602-t, kb. 2 hete használom és úgy érzem jó vétel volt. Köszönöm a segítséget dobragab kollégának Bár először észre sem vettem az ajánlóban ezt az egeret
Ha nem gond kicsit írnék róla, mert összességében eléggé tetszik, hátha valakit érdekel
Ami először megfogott benne az valójában az ára volt, sikerült akciósan beszerezni, először egy Logitech Mx Master-t néztem ki, de mindig nagy visszatartó erő volt az ára. A g602-t sokkal könnyebb szívvel tettem a kosárba.
Így az Mx Master-hez tudnám hasonlítani. Ami kicsit hiányzik az a szabadon görgő funkció és az, hogy egyszerre több eszközhöz lehessen csatlakoztatni. Az elsőt érzem mondjuk tényleges hátránynak a másik pedig annyira azért nem fáj.
Az Mx Masteren a hüvelykujjnál lévő gombok szerintem kevésbé jók, mint ami a g602-n van. Ott olyan összenyomorított érzetet kelt, amíg próbálgattam inkább zavart mint tetszett a gombok elrendezése, míg a g602-n szép katonás sorban helyezkednek el.
A görgő sem annyira fájó, ha belegondolok, hogy az Mx Master pontosan 1.5-szer annyiba került volna mint az akciós g602 (16eFt vs 24eFt), ennyit azért nem ér...
Kézméret függő, de nekem a hüvelykujjnál található gombok közül a "hátsó" kettő kicsit kényelmetlenül érhető el, vagy ha az egeret "hátrébb" fogom meg, akkor meg az első kettő. Viszont még így is kétszer annyi gomb lett elérhető így az előző egeremhez képest.
Kicsit gáz, hogy az egér tetején lévő gomb, ami az "akksi kímélő" és a "teljesítmény központú" módok között vált lötyög. Az elmozdulása minimális, talán 1 mm sincs, de pont elég arra, hogy amikor megérintem akkor hallható legyen egy vékony lötyögő hang.
A másik "lötyögő" dolog az az akksi fedél, ha felemelem az egeret és megpróbálom kikapcsolni, akkor mindig sikerül hozzáérni. Ha az egérpadon van, akkor nem hallható / mozog!
Ez a két "lötyögő" dolog csak azért idegesít egyébként, mert az egér többi része szerintem baromi jó! A külseje nagyon tetszik. Reméltem, hogy ami a render képeken úgy tetszett, felső gumis rész és a fémnek tűnő keret körülötte, az végül nem valami gagyi, illesztési hézagos műanyag vacak lesz.
A keret a gumis rész körül végül tényleg csak fémnek tűnik, de szerencsére az egér "részét képezi" és nem valami odaerősített dolog, nem fém de nincs illesztési hiba sem. A gumis rész pedig szerintem nagyon jó, jó hozzáérni. TetszikA külsőségeknél maradva, a formája egyelőre bejön, tartottam tőle, hogy túl alacsony, de szerencsére rendben van, lehet az Mx Master nem is lett volna kényelmes hosszútávon, mert a régi egeremnél is magasabbnak tűnt képek alapján, fogdosni pedig csak egyszer tudtam, nem túl sokáig (mondjuk abban a pár percben nem tűnt rossznak).
Gombok:
A bal és a jobb egérgomb picit magasabb hangot hallat mint a régi egerem (Logitech G5), picit fura volt elsőre, de biztosan majd ez is csendesebb lesz némi por után .
A dpi állító gombok a bal egérgomb bal szélén találhatóak, egészen kényelmes, sokkal jobb mint amit megszoktam eddig a G5-ön. Bár ma már nem játszok olyan játékokkal ahol ne lenne idő ezeket a gombokat nyomkodni (a g602-n szerintem gyorsabban és kényelmesebben lehet állítani). Sőt egyáltalán nem játszok már olyan játékkal, ahol lenne értelme állítgatni. Inkább munkánál használom ezt a funkciót, így ott sem lényeg mennyi idő alatt / milyen kényelmesen tudom ezt megtenni.
Görgő:
A szabadon futó megoldás hiányáról már írtam, ami még furcsa, hogy nem lehet jobbra - balra "dönteni" a gombot, nem scrolloz jobbra - balra, "csak" benyomni lehet. A görgetés furcsa volt, nincs túl sok visszajelzés, gyengén lehet érezni a "recéket" (fogalmam sincs mi a megfelelő szó rá bocsi...) de a G5-höz képest furcsa. Az Mx Masterhez képest alig érezhető (ha nem szabadon futó módban van).
Használat:
Windows 10, egérbeállításoknál a szokásos kb középső állás (szerintem alapértelmezett, 6/11-es beállítás) mellett a dpi-t takarékos módban 1500-as értéken, teljesítmény módban 2000-es értéken használom. A dpi-t maximum 5 lépésben lehet állítani, a lépéseket a Logitech szoftverből testre lehet szabni. Sokszor nem piszkálom, inkább akkor ha valamit rajzolok, akkor szoktam nyomkodni.
Őszintén szólva tartottam a vezeték nélküli egértől, hogy pontatlan lesz, vagy akadozik, vagy valami gondja lesz, a kábel hiánya miatt. Nem futtattam teszteket, a többi egeremnél sem mondjuk, de eddig nem tűnt fel semmi különös az mx518-hoz képest, a g5-höz képest pedig főleg. Bár ismét meg kell jegyeznem, hogy már nem nagyon játszok fps játékokkal, PS-ben, Gimp-ben hasonlítottam össze őket.
Furcsa volt először, hogy a g602 az elemek miatt sokkal nehezebb mint a többi egér, amit használtam eddig (mx518, g5). Szerencsére nem lett fárasztó a munka vele, csak furcsa még néha mikor megfogom és van súlya.
Nos kb. ennyi néhány dolog zavar rajta (lötyögő gombok), de összességében tetszik, meg vagyok vele elégedve és kicsit jobban érzem magam tőle, hogy "olcsón" lett vezetékes egerem. Az eredetileg kiszemelt Mx Master-hez képest sokkal olcsóbban. Ha megint lesz akcióban lehet veszek még egyet, hogy ne kelljen néha "elcsenni" a dohányzó asztalról és átvinni a munkás géphez. Az mx518 pedig felkerül a polcra, megszolgálta már
Igen tudom az mx518 sokkal jobb - pontosabb egér mint a g602, csak a 602-esen több gomb van, jobban tudom használni munkára, ezért lehet lecserélem majd.
A g5 pedig elkezdett fura dolgokat csinálni, hiába cseréltem rajta kábelt, úgy látszik más gondja van
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz Stadion2 #65174 üzenetére
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján komolyabb próba nélkül szinte semmi nem kerül be, csak ha pl. a Zowie kiadja még egyszer ugyanazt, 2 mm-rel nagyobb házban.
Roccat Kova 2016 benn van, Qpad DX-20 nincs, pedig elvileg ugyanaz a szenzor, a QPAD-ban mégis egyedül azt cseszték el.
Asus ROG Sica benn van, az Asus Strix Impact elvileg ugyanaz RGB leddel, gyakorlatilag sokkal rosszabb és drágább.
Genius Maurus ajánlott, Maurus X hulladék.
És még sorolhatnánk.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
Stadion2
csendes tag
válasz quailstorm #65175 üzenetére
Semmi gond, az infókat köszönöm, egy részéről tudtam, hogy fontos, de ma is többet tanultam asszem :-D
-
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65174 üzenetére
Ez esetben bocs, nekem van túlhúzva a paranoiadetektorom.
Akkor annyit mondanék, hogyha egy olyan egértesztet látsz, ami csak a fogás, aranyozott csatlakozó, harisnyás kábel és RGB LED négyszög körül forog, és nincs benne se acceleration, se jitterteszt, se szó a szenzorról, talpakról, kapcsolókról és utólagos módosítási lehetőségekről, az legyen gyanús.
Ja és még valami, a nehéz egér rossz.[ Szerkesztve ]
-
Stadion2
csendes tag
válasz quailstorm #65173 üzenetére
Eszemben sincs iróniát használni, tényleg hálás vagyok a segítségért és valóban nem tudtam mi alapján kerül ajánlottba.
-
-
Stadion2
csendes tag
válasz quailstorm #65171 üzenetére
A szűrés feltételeit nem ismerem, de köszönöm, hogy mondod, hogy azok nem csak pár használat után kerültek oda :-)
-
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65167 üzenetére
Így is úgy is látatlan lesz, ha nem tudod megfogni vásárlás előtt. Az ajánlott listába viszont elég szigorúan szűrt egerek kerülnek csak be, tehát ott már nem kell aggódni különösen.
Azt is vedd figyelembe, hogy sokan innen is csak képről mondjuk rá, hogy hasonlít a gigára. De nem fogtuk. Én spec tudom milyen a fogása a gigának, de az ajánlott egerekét meg nem.[ Szerkesztve ]
-
-
Skullwipe
senior tag
válasz quailstorm #65166 üzenetére
Ja, azzal kell kombinálni, hogy még lassabba legyen az a fránya kurzor Hogy tudták ezt kitalálni, hogy voltak képesek ezt kitalálni. Amúgy egy logi féle 3360-nal lehet simán ilyen extrém, apró mozgatásokat végezni gond nélkül, annak a szenzornak még a 12k is szerintem simán jó lehet 9 monitoron keresztül Vagyis akarom mondani 12 monitoron keresztül mert akkor minden monitorra jut...
[ Szerkesztve ]
-
Stadion2
csendes tag
válasz quailstorm #65166 üzenetére
Természetesen nem élek eme csodás dologgal Az ajánlott listát nézegettem, de nem látatlanban akkor mernék beleugrani vásárlásba, ha konkrétan ajánlanak a Giga utódjaként valamit, amihez ezután hozzátudok szokni.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65165 üzenetére
Ehhez már nem értek, mert én budget+apró kategóriában utazok.
Úgyhogy első körben az ajánlott listából nézz valamit, ami tetszik. Aztán lehet a használati szokásaidat is változtatni kéne. Egérpad nem tudom hogy áll, de a 3200DPI is nettó marhaság arra nem alkalmas egérrel. Remélem legalább windowsos pontosságjavítással egybekötve. -
Stadion2
csendes tag
válasz quailstorm #65164 üzenetére
FullHD Monitor, némi jitter tényleg van. Nem kell feltétlenül ilyen ház, ami viszont fontos, hogy ne legyen kicsi, mert attól hülyét kapok A fogást megtudom szokni, vagyok annyira rugalmas és igazából az M6900-nál konkrétan komolyabb egeret szeretnék.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65163 üzenetére
3200 az durva. 4k monitor? Az az egér kisebb DPI-n is jitterel meg accelerationözik ahogy olvastam.
7500Ft-ért már tudsz használható egeret venni Logitech G102 személyében, de az kicsi és totál más a fogása mint a Gigának. Szóval az ár az 7500-tól a csillagos ég, kérdés emnnyire számít, hogy pont olyan háza legyen, mint a gigának...[ Szerkesztve ]
-
Stadion2
csendes tag
Bocsánat, amin egyedül pontosítanék, hogy FPS játékokhoz lenne és az eddigi egerem max 3200 DPI-jével játszom. A kézméretre nem igen tudok mit írni, mert nem tudom mi az átlag. A használt/új kérdés nem eldöntött még, tehát nem érdekes egyenlőre, keretet nem szabok meg, mert ha van egy ami nagyon jó, de az ára is elég szárnyaló, akkor spórolok még hozzá A fogás egyébként változó nálam, mert van amikor palm, van amikor fingertip De köszönöm az észrevételt és elnézést
-
Stadion2
csendes tag
válasz quailstorm #65156 üzenetére
A Giga-t méret és kialakítás miatt írtam, árat pedig szándékosan nem írtam, mert ha van valami tényleg jó, akkor összekaparok rá annyit :-D
-
ribizly
veterán
Lehet tudni mikor lesz végre felújítva az oldal?
Arra gondolok, hogy tuti többen már telefonról nézik ezt az oldalt is (én is rendszeresen, csak már fejből tolok több ph-s komment tag-et) és ott nincs meg az összefoglaló. Nem tudom ezen mikor kívánnak változtatni, de remélem hamar.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Stadion2
csendes tag
Szeretném lecserélni sok évnyi használat után Gigabyte M6900-as rágcsálóm. Tervezem Media Markt-ba menni majd, de addig is mit ajánlanátok játékra? (az M6900 kényelmes számomra, de valami jobbat, újabbat szeretnék)
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz ribizly #65138 üzenetére
Köszi szépen
Alapvetően sanszos, hogy USB 3.0-ra fogom bővíteni mert legalább lesz több és a 2 (gyári) az kevéske :\65139
Neked is köszi szépen
Valszeg csak egér lesz rá dugva amikor játszok szóval az nem gond
Max amikor nem akkor talán más isRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
addikt
válasz Mclovin #65151 üzenetére
Innen rendeltem a felső burkolatot: [link] Minden más eredeti benne. Jobb is szerintem, mert pl az alsó része, amit szintén megrendeltem akkora fos, hogy alig illeszkedik össze. Viszont a felső a gyári alsóval jó volt.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
ribizly
veterán
válasz dobragab #65142 üzenetére
Besz@rás! Köszi az anyagot! Bezzeg amikor még én jártam ide, akkor nem bírtak ilyeneket összeszedni.
@(#65143) polarmaci
Ilyeneket találni aliexpress-en meg ebay-en dögivel.@(#65145) adamzget
Goto desktop nézet és összefoglaló "Hogyan kérdezzek?" rovata! A két egér teljesen más méret és forma és nagyon más fogásra van tervezve... Így a kérdésedből ítélve nagyon az jön le, hogy Te sem tudod igazán mit szeretnél, de ezek bejönnek. Ha bedobod ide az igényeidet és tuti megfelelő egeret ajánlanak Neked.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
adamzget
csendes tag
Sziasztok,
Épp egér vásárlás előtt állok, a Steelseries Rival 300 és az Asus Strix Claw között vacilálok. Ha jól tudom ugyanaz a szenzor van mindkettőbe. Melyiket érdemesebb választani?
-
dobragab
addikt
válasz ribizly #65141 üzenetére
Itt is megvan a minimális késleltetés, más kérdés, hogy az USB frame 1 ms-ához képest nagyságrendekkel kisebb. Gyakorlatilag szabványban rögzített, hogyan kell egy hubnak működnie.
Az USB 1.1 emlékeim szerint négyféle adatátviteli módot különböztet meg, abból a HID a legmagasabb "prioritású", a polling-ba tartozik, míg pl. az adatátvitel a bulk-ba, tehát egy külső HDD nem fogja megakasztani az egeret.
-
ribizly
veterán
válasz dobragab #65139 üzenetére
Ez komoly? Én mondjuk a hálózatokból indultam ki, ahol minden egyes köztes eszköz plusz késleltetést hoz be...
Abban igazad van, hogy amúgy az egér nem igényel túl nagy sávszélességet, de honnan tudjuk mi lesz mellette?
Na mindegy is. Jó tudni, hogy ez elvileg nem gond.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
dobragab
addikt
válasz ribizly #65138 üzenetére
Abszolút nem így van
Input lag nem nő meg tőle, csak arra figyelj, hogy a hub szorosan csatlakozzon, ne lötyögjön.
A sávszél tuti nem fogy el pár egértől, usb 1.1 is bőven elég egy egérnek, a többit számold ki
-
ribizly
veterán
válasz Roxkex #65136 üzenetére
Az input lag tuti megnő. Ez nem is kérdés. Hogy ennek a mértéke mekkora lesz, lehet azt nehéz megmondani (ocn-en, reddit-en is több helyen felmerült már a kérdés, de méréseket nem láttam).
Egy dolog biztos: alapvetően USB 2.0-s portokat szokás használni az egereknél, viszont ha több eszközt használsz egyszerre, akkor bizonyos esetekben elérheted az USB 2.0-nak a sávszélesség korlátait és akkor tuti gond lesz, ezért én USB 3.0-ban USB 3.0-s hub-al használnám.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne felétek egérrel kapcsolatban.
A laptopomba két egeret szoktam használni (nem egyidejűleg természetesen ) ezért az egyik USB slotból mindig ki kell húznom az egeret (Roccat Kone EMP) és bedugni a másik egeret (valami béna patkányka - Hama uRage Reaper Evo - ha esetleg számítana) ennek következtében könnyebben elkopna az az USB slot amiben ezt szoktam csinálni és sajnos a többi USB slot folyton foglalt.
Így szeretném ezt az adott slot-ot (2.0-ás slot) kibővíteni legalább 2-re de elképzelhető, hogy 3-4re is.
A kérdés az az lenne, hogy az elosztóval használt Roccat egér esetében lehetnek-e gondjaim ? - Inputlag vagy valami hasonlóra gondolnék én, de mivel itt sok szakértő emberke akad lehet van valami más is.
Ha esetleg 2.0-ás esetén lenne lag de 3.0-ás esetén nem akkor azt bővíteném további 4 darab 3.0-asra és akkor ott használnám. Ezen nem múlik.Előre is köszi!
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Vanir
veterán
Random kínai patkány: fkmini V3
Icipici, 3 gombos, 3310, valaki próbálja már ki. -
Vanir
veterán
Live action pénteki félrészeg flickshot, sponsored by gészázkettő. Warning: trágár.
-
Trade88
tag
Sziasztok srácok!
Szeretnèm lecserèlni a Razer Abyssus 2014-es egeremet.
Nagyon szeretem, de mostanában egyre többször hagy cserben (elszáll ès a görgő is oda van).
Hasonló mèretben keresek rágcsálót mivel kicsi ujjaim vannak. A legfontosabb, hogy jó szenzorral (egyátalán nem èrtek hozzá) rendelkezzen ès amikor nagyokat rántok is pontos maradjon.
Cs-zem. Alacson èrzèkenysèggel játszom 1200dpi 0.5 ingame sensitivity. Apró is szóba jöhet akár, a keretem 15-20k. Köszi előre is a segítsèget ! -
ribizly
veterán
válasz Tomi0703 #65128 üzenetére
+1(+3)
Elég jól összerakott kis egér és elég jó a forma.
Eddig 4-en rendeltünk a cégnél G102-t (4 különböző kézméret és fogási típus: 18x8 (ez az én kezem mérete)+/- Claw/fingertip fogások) és mindünknél ez lett a main egér (kinél gaming kinél csak office egérként üzemel). Szóval csak ajánlani tudom.
Cougar még nem járt a kezeim közt, de elsőre tutira inkább a Logitech-re mennék rá.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Tomi0703
addikt
válasz ribizly #65087 üzenetére
Köszi.
Más: Viszont, most meg húgom keres magának egeret... Cougar X3-mat nézte ki ami tettszik neki. Átfutottam a tesztjét, azt írja a fórumtárs, ebben az árban nincs nála jobb. Ha esetleg ebay is szóba jöhet akkor? G102 esetleg?
Amúgy játékra használná főleg, Overwatch, LoL. Lány szóval nincs akkora batár keze. -
ribizly
veterán
válasz Methionyl #65123 üzenetére
Ezt a videót ajánlanám a figyelmébe.
A srác rajta eléggé tenyérbemászó nekem, de elvileg ~20-30 órát megy egy feltöltéssel (felhasználás függően) és közben az összes előnyét elmondja a jelenlegi G403/G900-as Logitech-eknek.
Mivel jelenleg az aksin és az abból fakadó súlytöbbleten kívül nagyon senki sem talált ezeken fogást (kivéve persze az áruk meg a lehetséges quality problémák, amiket természetesen a Logitech azonnal orvosol), így eléggé jónak mondható.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Methionyl
senior tag
-
Vanir
veterán
válasz Methionyl #65121 üzenetére
Attól függ. G403-ból a wireless, vagy a vezetékes verzió? A G602 egyetlen valódi hátulütője a súlya, amúgy elvileg nem rossz játékra sem. Ha megfelel neki kényelmi szempontokból, akkor vegye. A G403 wireless 7-8 ronggyal drágább, ellenben más a formavilága, merem állítani, hogy jobbak a gombjai, és jóval könnyebb is.
-
Methionyl
senior tag
Sziasztok
Egyik ismerősöm szeretne vásárolni új egeret és nem tud dönteni. g403 vagy g602.
Igazából mindenes felhasználásra lesz (legtöbb sima egyszerű böngészés), de lehet, hogy pár cs:go benéz majd. Igazából megveszi a drágábbat is, ha tényleg megéri
Pro-kontra érveket vár el tőlemThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
FSA
csendes tag
amazon.de Aug 1-től
[Sensei 310] 69,99 EUR
[Rival 310] 69,99 EUR -
z0lt3n
csendes tag
Sziasztok,
Kérdésem, hogy teljesen általános felhasználásra (nem játék) milyen újonnan kapható ,vezetékes egeret válasszak ~5e forint körül?
Gondolom ebben a kategóriában nem nagyon kell sokat várni tőle, meg nem is nagyon lehet válogatni, de ettől függetlenül érdekelne, hogy az egyszerűbbek közül mit ajánlottok.Esetleg A4Tech Bloody V7m-ről valami tapasztalat? Jobb szenzor van benne mint egy 1-2 ezer forintos egérben egylátalán, vagy csak a "gamerséget" kell megfizetni?
Köszi előre is.
-
csiki_89
csendes tag
G203-am van, jobb usb 2 ben használni mint 3 ban?
-
ribizly
veterán
válasz ribizly #65107 üzenetére
Közben kiderült, hogy teljesen rosszul tudtam és véletlenül egy USB 3.0-ba volt hátul dugva.
Na amióta átpattintottam egy USB 2.0-ba azóta stabilan működik.
Az input lag / tracking motion delay témával már bogarat ültettem Vanir fülébe, szóval az majd egyszer kiderül, de lehet azt is a port miatt "éreztem".|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
FSA
csendes tag
válasz ribizly #65107 üzenetére
Nekem tegnap csinalt olyat, a nem paracord G102-m, hogy alapjaraton feher breathing helyett pirosan kezdett "blinkelni" es megfagyasztotta a kurzort a gepen, masik egerrel sem tudtam iranyitani. A rendszer nem fagyott le.
- macOS-en tortent az eset, mikozben a masik egeremet hasznaltam es ez csak be volt dugva.
- elso eset, ujrainditas megoldotta. -
ribizly
veterán
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat, hogy a paracord 2.0-sított Logitech G102 a nagyon világos szineknél (stock fehér és világoskék) kiakad a hátsó USB 2.0-ás portba dogva és elkezd újra-újraindulgatni. Csak úgy lehetett visszahozni az életbe, hogy egy USB 3.0-ba toltam be és akkor vissza lehetett állítani egy olyan fényre, amivel már nem akadtak gondok.
A másik kérdésem:
Miért érzem azt, hogy a Zowie FK2 jobban reagál a mozdulataimra (mouse lag / motion latency), mint a Logitech G102?
Úgy értem nem ilyen mondvacsinált indokokat keresek, hanem arra irányulna a kérdés, hogy a szenzor / processing unit-beli különbségek indokolhatják e ezt valóban, vagy csak simán "nekem tűnik úgy"?Még amúgy arra gondoltam, hogy esetleg, ha lejjebb veszem a polling rate-et 500-ra, akkor az javíthat a dolgon, de nem egyértelmű, mert nem lag szempontból vizsgálják. Ezeket találtam amúgy a témában:
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
M0RGI
őstag
válasz ribizly #65104 üzenetére
Pozitív értékelései is voltak, igaz nem sok.
Jelentettem, de azzal nem sokra megyek.Na, majd meglátjuk mi lesz. Egyelőre keresgélek.
Viszont a bogarat is beültettétek a fülembe, hogy esetleg javítható ez az MX518.
Amúgy nem tudom mi a baja. Rádugom a gépre, nem világít a szenzor és fel sem ismeri.[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Jelenteni kell az aljast.
De látod mennyien pályáznak egyből rá?
Az a Castor kapható, de ahhoz képest, hogy néhány hete mindenhol 13-14-ért dobálták és a hardverapro-n is vagy 3 volt, most 18 körül látom.
Ha bejön az MX500-as forma, akkor simán találsz most több megbízható forrást is.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest