Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
Fun fact: a Newmen G302-hoz nem talaltam drivert elso korben, letoltottem a GX1-Pro kinai driveret. Tokeletesen megette, csak ugye lofaszt nem ertettem belole, meg a betutipusbol is hianyoztak a karakterek. Masodszorra nezem, a G302-hoz van angol nyelvu driver, egy rarban, amiben ez a mappa van:
GX1-PRO Gaming Mouse Driver(English-302 3090)_20140815
Szoval van angol driver a GX1-Pro-hoz is.
Most nezem a tobbi drivert, hatha az Xtrfy M2-t megeszi valamelyik.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
undercover
őstag
1. Mennyi a keret? Attól függ bár fontos az ár/érték arány is. Olyan 10 és 20k között gondoltam.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Kizárólag vadiúj egér olyan ami magyar boltokba is kapható.
3. Mire használnád az egeret? FPS-ek leginkább, overwatch, pubg.
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? Palm, hosszú újjak,
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? A4tech-en ami most van 1000 de szívesen váltok ha attól jobb lesz.
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Oldalán legyenek gombok, a többi dolog kevésbé fontos. Annyira ne érződjön gagyi műanyagnak.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
z123456z
őstag
Ez milyen lehet? Vagy inkább csak valami tech dísznek? Annak mondjuk kicsit drága, de nagyon szép.
[ Szerkesztve ]
-
Ezustroka
tag
válasz TeebyKay #67192 üzenetére
1. Mennyi a keret? Kb. 10k. (Nagyon max 15 k.)
2. Használtpiac, és / vagy eBay? új.
3. Mire használnád az egeret? Leginkább fps, és némi stratégiai játék
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), palm/claw keveréke. Mekkora kezed van? Kicsi kéz, viszont férjem is ezt fogja használni, neki azért nagyobb, de ő sem extrém nagy kezű.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? Jelenlegi egérrel nem tudom pontosan megmondani, de játékon belül igyekszem a rendelkezésre álló helyhez mérten minél alacsonyabb értéken játszani (kicsi helyünk van, szóval inkább 600-800 körülre saccolnám, alacsonyabbhoz valószínűleg nem lenne elég a hely)
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Pár plusz gomb jól jönne, de azért ne legyen telerakva. -
Ezustroka
tag
Sziasztok!
Aktívabb pubg játszás miatt aktuálissá vált a régi, alap, irodai egerünk lecserélése. A fórumban, tesztekben olvasottak alapján három kiszemelt egér van: logitech g203, steelseries rival 100, és az asus rog sica. Főleg az első kettővel szimpatizálok a plusz gombok miatt. Ezek közül melyik ajánlottabb inkább, illetve 10 e ft körül van még esetleg olyan, amin érdemes lenne elgondolkodni? -
TeebyKay
őstag
válasz Alvin_ti4200 #67189 üzenetére
Mindkettő jó, G403-ban jobb a szenzor (de a másikban is több mint tökéletes) és kicsit könnyebb is, én azt venném a kettőből.
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok! A lassan 10 éves imádott Logitech G5-öm utódát keresem és a G900-ról írt felemás vélemények után inkább a G403, illetve G502 a kiszemelt. Palm 1-3-1-es fogásra ajánlanátok bármelyiket? FPS-ekkel és TPS-ekkel fogok játszani elsősorban, illetve lehet, hogy belekóstolok egy picit újra a CS:GO-ba és a Quake Champions-be. A G5-nél azt hiszem, a középső vagy a legkisebb dpi beállítást használtam, így az utódnál se mennék szerintem 800 fölé (max 1600). A görgőt nem használom "kattintásra". Az egérpad a jól bevált Steelseries Qck+. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz dobragab #67159 üzenetére
Nincs így. Nálam ez egy elég nagy probléma volt, sok idegeskedés és veszekedés forrása az asszonnyal. Vettem egy direkt halkított egeret és a probléma nagyrészt megoldódott, ez egy olyan kompromisszum ami mindkettőnknek megfelel. Ugyan fps-t játszani vele nem lehet (az a szenzor te jó ég.. látszik rég játszottam gagyi egérrel, úgy ~15éve), de rpg-hez pl. tök jó, így tudok éjjel Witcherezni, mikor az asszony már alszik.
Igaz ott van mellette a Mecha bill., ami még a brown switch és O-ring ellenére is hangos, az BF1 közben zavarná, de azt a fent említett ok miatt eleve nem játszom ekkor már.
Sajna a gép másik szobába költöztetése nem megoldható perpill, így maradt ez a megoldás. Egy Speedlink Axon Silent & Antibacterial mellett döntöttem végül, majd írok róla kicsit bővebben ha nem felejtem el, szerintem többen keresnek ilyet, akármennyire is azt gondoljátok, hogy ez nem lehet probléma.
-
sad_Vamp
őstag
Utána néztem, az omron B3F-1000 tactile switch típusra 100g-t írnak. Az jó egérnek?
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
törölt tag
Sziasztok!
Új egér után nézelődök, legutóbbi egerem háza nem bírta a szerelést/tisztítást, néhány műanyag kapocs elpattant, a legnagyobb óvatosság ellenére is. így keresem utódját a MS comfort mouse 4500-nak. Otthon WMO-t használok, de fhd és második monitor mellett windows alatt maxon a sebessége kevés volt.
1. Mennyi a keret? max 8-11k.
2. Használtpiac, és / vagy eBay? nope, új.
3. Mire használnád az egeret? Moba, kétmonitoros setup,otg-n keresztül androidon
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? palm (mutató és középső az egér gombokon, többi oldalt.) vékony kéz, hosszú újjakkal.
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? amennyit a fenti egér tud.(1000?)
Itt jön a problémám, megtetszett a dönthető görgő, és az oldalsó plussz gombok (2db).
Lehetőleg borításra ne gumis tapintású legyen, jelenleg is minden ami gumis volt le lett szedve. Világítás ne, vagy kikapcsolható legyen.Mit tudnátok ajánlani, ha olyan a dönthetőségről le tudok mondani talán Akkor viszont az összefoglalóból lesz találat. (g203/rival 95)
-
guftabi96
addikt
Üdv!
Továbbra is keresem a G100S-em utódját. Nagyobbat szeretnék tőle, mert sokszor kicsinek érzem, de nem DA méretet.
Rog Sica, G100s, G203, Newmen G302, Minos X3, Rival 100, imo 1.1a, DA 3.5g (bár ezt nem próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy nagy lenne), G502 (túl nehéz) kilőve.
Zowie-kat nem próbáltam, sajnos itt a környéken nem tudom sehol megtapogatni őket, de az áruk már amúgy is egy olyan kategória, amennyit nekem már egy egér nem ér.
1. keret: 13-14k-nál nem igazán szeretnék többet kiadni.
2. használt nem érdekel, ebay/ali érdekelhet.
3. Bf4, pubg, ow
4. fogás: nem igazán tudom meghatározni, kb mind a három fogást keverem: alapból egy claw-palm keverékkel, korrigálásnál pedig "elemelem a kezem az egértől, és az ujjaimmal mozgatom (fingertip)
Ez utóbbi miatt esik ki nálam a DA, ott ezt nem hiszem, hogy meg tudnám csinálni.
5. 500dpi
6. egyéb igények: +2 gombot el tudnék pár játék miatt viselni az egéren.Alin találtam G402-őt, nem tudom, hogy eredeti-e: [link]
Amennyiben az, ez jó lenne nekem?#KeepFightingMichael
-
Acheron
őstag
válasz Acheron #67136 üzenetére
Nos, néhány száz komment és egynéhány teszt után úgy döntöttem, kipróbálom a G403 -at (vezetékes), annak ellenére, hogy fizikai gombból nincs több rajta, mint a mostanin (még egyszer köszönet Jaffa 2843 -nak az általam nem ismert alternatíva feldobásáért).
Holnap, legkésőbb holnapután ideér. Sajnos kipróbálni nem tudtam, de a vélemények alapján nagy mellényúlás nem lehet (nem vagyok HC gamer). Kisebb kompromisszumokat tudok kötni, a mostani egér sem tökéletes - csak nagyon megszoktam.(#67089) ribizly: Megnézzük, a kisebb lapáthoz jó -e?
Kíváncsi vagyok, hogy a 6 mm hossz és 4 mm oldalirányú csökkenés okoz -e jelentős változást, és nehéz lesz -e megszokni, de ez hamar kiderül. A mostani egérnél egy gomb nem esik kézre, a bal oldali elöl lévő, azt várom a kisebb mérettől, hogy ez most pont megfelelő helyre kerül.
(#67100) weri: köszönöm a véleményed, egyelőre bízom benne, hogy nekem is élhető lesz a méret. -
HdRew
őstag
Igen, én is így érzem, súly nélkül pont tökéletes a balance.
(#67171) ribizly
Igen, a nehezebb egér nem feltétlenül jobb, lehet a súly helyett inkább az egér érzékenységét kellene lejjebb venni, bár már így is elég alacsony némelyik játékban.. És én szeretem, ha a csuklóm lent van az egérpadon/asztalon és csuklóból tudok kellemesen játszani.
(#67172) Ispy
Eddig sose volt súlyozható egerem nekem sem, csak gondoltam kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vanir
veterán
válasz MaTpr0F #67177 üzenetére
Részemről off, a többiek nem tudom, hogy mit terveztek.
Amúgy aki akar tapicskolni valamit az alábbiakból, az szóljon (egyik sem eladó):
Logi G102
Cougar Minos X3
Dream Machines DM2 Comfy
Ninox Venator (fehér, jobb gombál meggyilkoltam kicsit a burkolatot véletlenül)
Razer Krait 2007
Razer DeathAdder (3Gv2)
Microsoft MLT04 szériaBP-n vagy Győrben lehetséges a dolog, posta off, akár több napig is vihetőek próbálgatni.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét. Rövid kérdésem lenne.
Razer DeathAdder Elite VS Logitech G403 Prodigy
Melyiket választanátok? Hasatokra kellene ütni, és válaszolni hirtelen..
Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Vanir
veterán
Bst feladta a Venator-om, kaptam TN-t is, minden király.
-
ribizly
veterán
Jobb talán nem lett tőle, de mindenképpen más.
Én arra emlékszem, hogy a G500-ban csak a műanyag tálcát tartottam bent, mert nem tudtam úgy behelyezni a súlyokat, hogy jó legyen. Arról nem is beszélve, hogy amúgy nélkülük is elég nehéz volt.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Ispy
veterán
Anno volt egy logitech g5-öm, vagy 10 éve, na akkor én is használtam a súlyokat, igaz annak ilyen kis cuki tálcája volt, ahová be lehetett dugdosni a kis gombokat, de már nem emlékszem rá, hogy ettől jobb volt-e nekem vagy sem.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
ribizly
veterán
Amíg volt sosem használtam vele, mert élveztem, hogy mennyire könnyű az egér.
De, ha nagyon bejön vele a súlya, akkor nem azt lesz a világ vége, hogy úgy használod.
Majd, ha esetleg valamikor fájna a csuklód vagy a tartó ujjaid, akkor vedd ki és nézd meg úgy jobb e.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
weri
senior tag
En nem hasznalom, Neha-neha vissza teszem de nem sokaig van benne mert nekem pont hogy ront a helyzeten Mashova kerul a sulypont is miatta. Egyebkent +suly nelkul pont balance az eger sulyeloszlasa.
Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.
-
CorY
csendes újonc
Kedves mindenki!
Egérvásárlásra adtam a fejem, és azt szeretném megkérdezni, hogy a roccat kone pure és a roccat kone pure se között mi a különbség? Az 5k árkülönbségen kívül. Illetve, ha ezek sikítanak, hogy borzalmasak, hamar tönkremennek, vagy akármi, akkor mit ajánlatok egy olyan 15-17 ezres kategóriában? LoL mint moba, ezenkívül cs:go meg ilyen fps-ekkel játszom többségben, és le szeretném váltani a régi irodai egeret.
Köszi szépen![ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Aki Logitech G403 egeret használ, az a 10g súlyt beleteszi vagy sem? Kipróbáltam 2-3 napig, és mintha jobban feküdne nekem plusz súllyal FPS-ben, jobban érzem a "rántásokat".
-
Vanir
veterán
válasz kemotox #67165 üzenetére
Amúgy viccen kívül nem tudtam róla, ígymár értem, hogy miért van ennyivel több megtekintése, mint a többi nem címoldalas tesztemnek.
Beszéltem bst-vel, holnap adja fel a csomagot, így az valószínűleg csak a jövő héten fog ideérni, tehát valószínűleg csak két hét múlva lesz teszt körülbelül.Amúgy a Tt Ventus R teszt elkészült, korrektúrázásra vár, péntekig kint lesz csgo.hu-n.
[ Szerkesztve ]
-
sNk77
aktív tag
Már kapható a fekete Venator. 45eur
nádpálca
-
Vanir
veterán
Mouse-Sensitivity.com alternatíva: [link]
-
dobragab
addikt
válasz sad_Vamp #67151 üzenetére
Ha méretre és nyomóerőre stimmel a tactile switch, megveheted. És ha tényleg jó bele, megköszönném a visszajelzést, mert kevés infónk van ezekről.
Omronból a már linkelt (összefoglalóban is szereplő) japán D2F-01F-et vedd, tovább bírja, jobb a click feel, és az M185-ben a pöckökkel sem kell szarakodni, nem okoz gondot, hogy pár századdal magasabb.
Egyébként errefelé van már némi leírás és topik
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz prime77 #67146 üzenetére
Fogalmunk sincs, meddig bírja. 1 db ceruzaelem kell bele, ha találtál olyan "tölthető elemet" (asszem arra gondolsz), azt is belerakhatod, szinte biztosan menni fog vele (bár általában némileg alacsonyabb feszültséget adnak le az akkuk, ~1,4V körül, ezért nem teljesen biztos).
Mert ha 2 hetente cserélhetem az elemeket akkor kár volt megvenni.
Jól látod a helyzetet. Remélhetőleg legközelebb előbb kérdezel, aztán vásárolsz
[ Szerkesztve ]
-
newc8229
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gamer egeret. Elsősorban FPS ekkel játszok kb 3-5 ezer forint a felső határ esetleg mire kell figyelni?! Mennyire kell gyorsnak lennie?! Mennyi DPI? Melyik márkát válasszam? Válaszokat előre is köszönöm!
-
atenza
senior tag
Szia, ha nem zavar téged akkor nem gond, de precíz munkához vagy játékhoz nem ajánlott úgy használni.
Nekem a g303-asomnál volt ez a jelenség, annál még sima böngészés közben is észre lehetett venni a hibát
(mikor gyorsan ráhúztam az egeret egy tabra hogy átváltsak arra az oldalra, akkor miután kezemben már megállt az egér, a mutató még mindig mozgott, "rángatózott" kb fél-egy másodpercig.)
Illetve engem a hangja is zavart. -
prime77
aktív tag
Azt akartam megtudni,hogy hetekig, hónapokig ,vagy 1 évig is kihúzza azzal az 1darab 2600mah-s elemmel.
Mert ha 2 hetente cserélhetem az elemeket akkor kár volt megvenni.
Igazából ennyit szerettem volna tudni. -
Vanir
veterán
válasz prime77 #67146 üzenetére
Ezt neked pont ugyanannyi idő kideríteni, mint nekünk.
sad_Vamp: Az említett D2F-01F mérföldekkel jobb. Tactile ügyileg meg passz, azért nézd meg rendelés előtt valami katalógusban a kapcsolási erőt.
Más: aprón van két MX500 egyben hat rongyért, az egyik valszeg szenzorhibás. Még így is megérős.
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
válasz TeebyKay #67149 üzenetére
Én sem, de amint látod, abból is Omron-t néztem ki, hát csak jó lesz. (Amostaninál biztos jobb, mert vagy kattan, de nem történik semmi, vagy brutál erővel nyomom és rögtön 2 új lapon nyílik meg a link)
mayday00: ha forrasztottál már, akkor nem nagy ügy. Egy jó forrasztópáka kell hozzá, meg esetleg cin elszívó, ja meg türelem (sokszor az egeret szétkapni meg összerakni tovább tart mint maga a forrasztás). Arra kell vigyázni, hogy amikor veszed ki az öreg kapcsolót ne égesd el a nyákot.
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
mayday00
őstag
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen egeret!
Genius NX 7005.
Ez egy vezeték nélküli egér.
Egy ceruzaelem való bele ha jól tudom.
Még nem jött meg mert ma rendeltem a PCX-ről.
Szóval egy elemmel napi 14 óra használat mellett meddig bírja?
Néztem Duracell 2600Mah elemeket.
4 darab csak 900 forint.
Azt beletehetem?
Egy olyan 1 darab elemmel meddig húzná a napi 14 óra mellett?Előree is köszönöm a válaszokat!
-
SkiDev
őstag
Akkor csak mennem kell a kíváncsiság után. Ha kitöltöm sem lesz több ráfordítva.
1. Mennyi a keret? ~2k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Mindkettő jó.
3. Mire használnád az egeret? League of Legends, alap felhasználás
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? 175mm = 17,5cm ; fingertip, Churcill-style
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? ~1000 DPI, ha bír tényleg annyit egy Genius DX-110
Back gomb internethez,
Gumiborítás (utálom ezt a gagyi fényes műanyagot),
Könnyebb kattintás, mivel most nem tudok gyorsan reagálni vele, furcsa, nehéz, lomha egér,
Esetleges világítás.Bár mint említettem nem sok döntésem lesz. Makacs vagyok az ár tekintetében.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
sad_Vamp
őstag
ilyen omron kapcsolót vennék az öreg logi-mba (kailh-ok vannak most, de most az új egerek mellett már érezni hogy gyenék) Van ajánlott eladó? vagy hogy mit nézzek, hogy ténlyeg Omron legyen?
megtalátlam a tactile switch-et is 6x6x4.X mm méretű ez jó lesz? Ennél van is van esetle jobb olcsóbb ajánlottabb stb eladó?
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Ebayről szeretnék venni egy egeret LoL-hoz főleg, illetve böngészéshez.
Elvből nem költök sokat perifériára, hiszen a gépem sem valami drága darab.
Ezt néztem ki, igaz rákeresve ez is egy n+1 egér, minden gyártónak ilyen van, csak a logót változtatják rajta. Mindenki meg van vele elégedve, érdekelne, hogy van-e itteni tapasztalat.Én ilyen mikro-makro kütymütyhöz nem értek, így nem érzem fontosnak, nekem inkább az a lényeg:
- gumis borítása legyen (egy A4tech Bloody A7-et fogtam, minőségi a gumiborítása)
- legyen az oldalán visszagomb
- kényelmes legyen (fingertip az én használatom)
- igazság szerint nem tudom, hogy a DPI hogyan megy, magasat próbáltam, nekem nagyon szokatlan, mert túl érzékeny már ~2000 felett az egérMióta az eszemet tudom csakis irodai (Genius ~ 1.5k) egereket használok, de szeretnék rápróbálni egy ilyenre.
Választ és segítséget köszönöm!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
ivana
Ármester
válasz ribizly #67127 üzenetére
Nagyon pervezek vagytok, hogy egy egér hangján problémáztok Itthon a model M az bőven veri az egeret hangban minden szinten, de gépelési érzetben nincs párja
De amúgy egy jól szétvert gumis ócska bill sokkal hangosabb bármilyen normális billentyűzetnél, egérnél.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz jaffa 2843 #67119 üzenetére
Hm... Mik vannak. Most olvastam utána ennek a funkciónak - tetszik. Így, ha találok a közelben G403 -at, megnézem, sajnos az itteni MM -ban nincs.
A jelenlegi egér mérete 130,3 x 72,2 x 43,6 ez kényelmesnek mondható.
Ha jól vettem le a G403 -ban jobb a szenzor, de a G402 sem rossz. Előbbi könnyebb, utóbbin több fizikai gomb van. (A jelenlegi 150g mellett szerintem mindegyiket, még a G502 -t is könnyebbnek érezném). A kommentekből ítélve jelenleg a G403 az ajánlottabb, ha méretben mindkettő megfelel, jól értettem? -
izee
őstag
Rossz az AM-om, hisz 0.5mm jaffa talppal már kihagy az érzékelés, hacsak nem passzírozom kicsit a padba.
Csak azért írtam, mert nem lehet mind ilyen. Úgy hallottam, 0.7mm-es a gyári talp.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
HdRew
őstag
Próbáld meg.
1-2 hete én az MM-be visszavittem a Hama uRage Reaper NX egeremet, mert a görgője nyikorgott egy csomószor, semmit nem veszítve határozottan odaálltam, hogy cserélni szeretném, ott helyben le is vásárolhattam annyit, amennyiért vettem és még dobtam hozzá egy keveset, hogy kijöjjön a G403 ára. (Valamikor augusztus közepén vettem. De hülye voltam én is, mert már a családban volt egy jó logitech egér 7-8 éve, simán maradhattam volna a márkánál. )
-
ribizly
veterán
válasz mayday00 #67126 üzenetére
Többen próbálkoztak már ezzel, de nincs sajnos jelentős hatása a hangra.
Én azzal próbálkoztam volna, hogy valamilyen hangelnyelő anyaggal kibélelni a belselyét, de nincs nagyon olyan anyag, amiből elegendőt be lehetett volna tenni.
Ennek ez a "hibája".|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
mayday00
őstag
Japán Omron gondolom jobb mint a gyári.? Szoktátok is írni, h ajánlott lecserélni. + teflonra a talpat. Esetleg kábelt cserélni rajta..
Amúgy te foglalkozol kapcsolócserével?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. g203. Nem rég vásároltam. Tök jó egér, jó a szenzora, görgője stb... Majdnem hibátlan. Egy dolog zavar, a mikrókapcsolója elég hangos. Bal-jobb klikknél. Lehet ezt valahogy orvosolni, h halkabb legyen? Kicserélni valami jobbra ami halkabb?
Illetve még egy kérdés..Ha esetleg orvosolható a dolog, lenne aki kicserélné benne a kapcsolót?Én nem értek hozzá.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz ribizly #66898 üzenetére
..bocs hogy csak most, lemaradtam magamtól
szval Logitech G203igazándiból azért kérdeztem, hogy van-e, volt-e valami probléma ebből, mert gyak. teljesen megszoktam, nem zavar és talán csökkent is a "zörgés" (csajom szerint is, szval nem csak képzelem... vagy ő is hozászokott ); viszont ahogy a topikokat olvasgatom, hasonló "problémákkal" elég macerás szokott lenni a gariztatás, így summa-summ: hagynám a fenébe, ahogy van, ehhez kell a lelki megerősítés
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Acheron
őstag
válasz jaffa 2843 #67098 üzenetére
Az eddig olvasottak alapján lehet mégsem a G502 lesz az én egerem. A G403 jónak tűnik, de ha jól látom, ugyanannyi gomb van rajta, mint a mostanin, egy - két funkció plusz jól jönne. Meglehet Logitech fronton a G402 lesz a befutó, fogásra az is meggyőző, nagyon rosszakat sem olvastam róla. A MM -ban láttam ilyet, de a 25k ár barokkos túlzás. Sajnos itt helyben (Miskolc) a többi ajánlott típust nemigen fogom tudni kipróbálni, de azért még végigböngészem őket is (nem ragaszkodom egy adott márkához)
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
wow
A szenzor nem ad nagy reményekre okot a leírás alapján. Akkor lenne okos az MS, ha kihozna belőle egy gamer verziót valami értelmes érzékelővel.[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
atenza
senior tag
Viszont a g402-nek jóval nehezebb lenyomni a középső görgőjét, mint a g403-nak, illetve öcsém g402-jének behorpadt az oldalsó gumis rész a hüvelykujjnál egy idő után, elég ronda így. A g402 nagyobb is egy picit hosszúságra.
G403-asa viszont kb olyan mintha most vette volna pedig az is már vagy 1 éves...
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
Na hát erre is van, szubjetív, csak a saját nyomorék kezem mechanikáját figyelmbe vevő magyarázatom
Szóval, szterintem egy egér akkor jó, ha ráteszed a kezde és fincsi. Nem feszegeti szét az ujjaid. Például ahol széles középen a görgőnél ott szétfeszíti tutira.
Namost mivel eleve középre ekarom tenni a nyomi ujjaim, így nem zavar bele a szélén lévő gomb. Sőt, azt kell mondjam elég jó ötlet! Mert akinek nem passzol a hüvelykujjánál az előre/hátra, az átteheti ide.
Szóval tapizzál MédiaMárkban.
Érzékien kell simizni, csak nehogy meglássa egy eladó
[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
válasz jaffa 2843 #67111 üzenetére
Ja pár vízjel benne maradt, de jó cél érdekében loptam, hogy elmagyarázzam a lényeget
-
Champipi
aktív tag
Nekem 403-van és MS IME 3.0 után majdnem tökéletesen passzol tenyérbe. Engem is érdekelt, 402 miben más, be is mentem egy MédiaMárkba, és szerintem a 402 picit jobb, egy szempontból.
Mégpedig abból a szempontból, hogy:
- a 403 gombjai homorúak:
- a 402 gombjai meg domborúak:
Azért nem tetszik annyira a 403, mert a homorú árok feszíti szét főgomb-nyomó-ujjaimat:
A G402-n viszont oda teszem, ahová akarom, mivel domború ezért nem kell olyan nagy szögben szétfeszíteni V alakban a két ujjam.
Érthető amit magyarázok és amihez már 10 perce szarakodok, hogy magyarázó ábrákkal megtámogassam?
(Most csak tisztán a fogásról beszélek, érzékelő meg ilyesmihez nem értek. Ja és a 402-n több gomb van ami jól jöhet grafikusi alkalmazásnál)
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Megtapogattam a MM-ben árult egereket így leredukálódott a lehetséges versenyzők száma:
Trust GXT 155 - jó a tapintása és kényelmes is.
SpeedLink Decus - szintén kényelmes viszont nem ismerem a márkát.
Logitech G403 - jónak tűnik viszint picit sokallom az árát.
A kérdésem az lenne hogy a Trust és a speedLink mennyire tartósak?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest