Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz Stadion2 #65174 üzenetére
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján komolyabb próba nélkül szinte semmi nem kerül be, csak ha pl. a Zowie kiadja még egyszer ugyanazt, 2 mm-rel nagyobb házban.
Roccat Kova 2016 benn van, Qpad DX-20 nincs, pedig elvileg ugyanaz a szenzor, a QPAD-ban mégis egyedül azt cseszték el.
Asus ROG Sica benn van, az Asus Strix Impact elvileg ugyanaz RGB leddel, gyakorlatilag sokkal rosszabb és drágább.
Genius Maurus ajánlott, Maurus X hulladék.
És még sorolhatnánk.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65174 üzenetére
Ez esetben bocs, nekem van túlhúzva a paranoiadetektorom.
Akkor annyit mondanék, hogyha egy olyan egértesztet látsz, ami csak a fogás, aranyozott csatlakozó, harisnyás kábel és RGB LED négyszög körül forog, és nincs benne se acceleration, se jitterteszt, se szó a szenzorról, talpakról, kapcsolókról és utólagos módosítási lehetőségekről, az legyen gyanús.
Ja és még valami, a nehéz egér rossz.[ Szerkesztve ]
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65167 üzenetére
Így is úgy is látatlan lesz, ha nem tudod megfogni vásárlás előtt. Az ajánlott listába viszont elég szigorúan szűrt egerek kerülnek csak be, tehát ott már nem kell aggódni különösen.
Azt is vedd figyelembe, hogy sokan innen is csak képről mondjuk rá, hogy hasonlít a gigára. De nem fogtuk. Én spec tudom milyen a fogása a gigának, de az ajánlott egerekét meg nem.[ Szerkesztve ]
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65165 üzenetére
Ehhez már nem értek, mert én budget+apró kategóriában utazok.
Úgyhogy első körben az ajánlott listából nézz valamit, ami tetszik. Aztán lehet a használati szokásaidat is változtatni kéne. Egérpad nem tudom hogy áll, de a 3200DPI is nettó marhaság arra nem alkalmas egérrel. Remélem legalább windowsos pontosságjavítással egybekötve. -
quailstorm
nagyúr
válasz Stadion2 #65163 üzenetére
3200 az durva. 4k monitor? Az az egér kisebb DPI-n is jitterel meg accelerationözik ahogy olvastam.
7500Ft-ért már tudsz használható egeret venni Logitech G102 személyében, de az kicsi és totál más a fogása mint a Gigának. Szóval az ár az 7500-tól a csillagos ég, kérdés emnnyire számít, hogy pont olyan háza legyen, mint a gigának...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- PlayStation 5
- Steam topic
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest