Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee90
tag
Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy miért nem tudom updatelni a Steelseries Rival 300 firmware-t ?
Belépek a Steelseries Engine-be írja hogy critical firmware update, rámegyek és semmi nem történik... Csak elkezd villogni az egér és addig villog míg ki nem húzom. Előre is köszönöm ! -
addikt
válasz SunMount3r #52796 üzenetére
Na pont, hogy ehhez nem értek, azt se tudom mi az az YT.
-
addikt
válasz MaTpr0F #52795 üzenetére
Köszi, a dpi nekem nem lényeges, 800-1000 bőven elég nekem. Ag502 azért húzós, max 8ezret szánnék rá, a bloody v3m-et nézegettem, csak azon meg nincs fire gomb, pedig az jó lenne, ha lenne( arra raknám a fő macrot, blade and soulban lmb-t és rmb-t folyamatosan kattintani kell, és hamar elfárad az ujjam ezt szeretném megoldani úgy, hogy a fire gomb nyomja felváltva, amíg nyomva tartom azt. Ha ezt az egyet be tudom allítani, akkor az nekem elég, több gomb nem is kell igazából). Az urage mmorpg-n nem kellene tudnom, így beállítani?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Create. #52794 üzenetére
Sokgombos egerek nem nagyon vannak az ajánlóban. Talán a g502? Ha ilyesmi cucc kell akkor Bloody egereket nézd meg. Feltéve persze, hogy nincsenek nagy elvárások szenzorilag. Ilyesmi ársávban mozognak, tudják azt a macro-t amit szeretnél és meg vannak pakolva extra gombokkal.
-
addikt
Akkor legyen csak annyi a feltétel, hogy tudjon nyomva tartásig futtatni macrot, legalább 4 programozható gomb legyen rajta. Max ár 8eft, ha tudnátok párat ajánlani, akkor mondjuk vmelyik boltban meg is tudnám fogdosni, hogy méretre is jó legyen. Én a4tech x718bk-t nézegettem, hogy az valószínűleg passzolna a kezemhez, csak nem tudom, hogy az olyan macróval, ami nekem kell, hogy áll. Remélem így már tudtok párat ajánlani.
-
addikt
Sziasztok, szeretném leváltani az újonnan vett urage mmorpg egeremet, mert túl nagy a kezemhez ( kb 4órát használtam, de esélytelen, hogy megszokjam, így azt eladnám olyan 8-9k körül és ez maradna a keret is a másik egérre). A fő szempont az lenne, hogy ettől kisebb méretű legyeninkább szélességre legyen kisebb), nem is kellene ennyi gomb se rá, olyan 6db nekem elég, viszont legyen programozható. Mivel nem vagyok nagy macro író, az alap programot használnám, amit adnak az egérhez, ami fontos még, hogy tudjon olyan macrot, ami gomb nyomva tartásig fut, elengedés után egyből hagyja abba a futtatását. (Ilyet az urage-el nem tudtam állítani, de lehet én vagyok a béna hozzá).
[ Szerkesztve ]
-
ToXeN
tag
Uraim, nekem érkezett egy Razer Deathadder 3.5G takasta-tól, és a jobb klikk annyira puha, hogy a műanyag alá kellett tennem egy kis vékony szivacsot, hogy legyen egy kis ellenállása (gyakorlatilag nem tudtam rajta pihentetni az ujjam alapból). Ezt mi okozhatja? És hogyan orvosolhatnám szivacs nélkül?
"Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
triluan
tag
Üdv!
Egeret szeretnék venni ebben kérném a segítséget.
1. Mennyi a keret?
15000ft (kicsit lehet több de az se baj ha olcsóbb)
2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Új(esetleg külföldi rendelés ha nincs jobb megoldás)
3. Mire használnád az egeret?
játék (mmo,rpg,fps)+általános
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Palm (1-2-2 churchill), 18 cm
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
1000-1600 dpi között változik
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Bal oldalon jó lenne plusz gomb. A görgője jó legyen ne túl hangos és ne legyen kemény a kapcsolója könnyen lehessen lenyomni. A lodja legyen alacsony kis helyen használom az egeret és előfordul, hogy sokat emelgetem. A borítása ne legyen csúszós mert izzadós a kezem.A válaszokat köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Treason
csendes tag
válasz jjeahh #52196 üzenetére
Helló!
Szeretném figyelmedbe ajánlani, a A4 tech r7 egeret amit lehet kapni jelenleg is 9-11 között.
Egy kedves ismerősömnek vettünk egy ilyet lassan 2 éve ezt használja laptopján egy razer goliathus egérpaddal és semmi panasza nem volt még rá.Személy szerint én picinek tartom(én logitech g700 at használok) ha jól tudom nálad ez előny.
Kipróbáltam meglepően egybe van. Nincs gagyi érzet és könnyű is és tovább bírja egy töltéssel mint a logitech g700 egerem pedig neki világítósra van állítva (Ha jól tudom ki is lehet kapcsolni, hogy ne világítson akkor tovább fogja bírni.). Saját akkumulátorral rendelkezik. töltése usb-ről illetve ha be van dugva usbre akkor lehet kábelesként is használni.For the BIG deal
-
vatomi
aktív tag
Max 10ezerig milyen új egeret ajánlotok? Vezetékes megfelel, World Of Tanks illetve böngészés 90%-ban. FPS néha, ha kedvet kapok hozzá. Egy Steelseries fém egérpadom van.
[ Szerkesztve ]
-
-
SRII
őstag
hi!
Egy kis vélemény a Cougar 300M 3M300WOO.0001 fekete-narancs egérről.
(közel 7 hónap használat után, kb 150 óra különböző játék (bf,cod...stb)és 300-400 óra cs:go)Borzalmas, első pár hónap nagyon jó benyomást tett, bárhol megállta a helyét, de ugye az ember 14k egeret nem 6 hónapra vesz! Eltelt kb 6 hó és kimutattat a foga fehérét, elsőnek a jobb kapcsoló néha néha kihagyott, nagy akcióiknál lövéseknél igen csak idegesítő volt, majd jött a szenzor hiba, eleinte csak párszor ugrál a célkereszt játékban majd szinte minden akciónál előfordult(egyszer a monitor sarkában volt, máskor meg lett vagy fent a monitor tetején)eztán a görgő egyre hangosabb lett, majd szinte alig lehetett görgetni, s egyszer csak BÖNGÉSZÉS közben félreugrott és ennyi volt, most =nincs görgő, szar a jobb klikk, szenzor dobálja a kurzort illetve célkeresztet. REMEK, 14 ezerért ilyen szart még nem vettem, 3600ft gigabite egér 3 éves, mindig jó!
Ja és a másik legrosszabb az,hogy a teflontalp mozgatáskor a SteelSeries felületérő leszedte a réteget és kis apró szöszök voltak a padon illetve hamar kopásnak indult az egérpad felülete.
Annyi + hogy kényelmes és sokkal pontosabb volt az eddigi egereimnél, érezhetően jobb volt, addig míg nem jöttek elő a hibák. Gariba vissza, ( bár nem tudom cserélik e vagy nem, azért odaírtam a pcx-es srácoknak ha lehet levásárolni élnék vele, vagy ajánljanak másikat, bár nem tudom mennyi esélyem van erre a kér lehetőségre,hogy még mindig kapható náluk ez a szar.)Förtelmes. -1[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Vanir
veterán
válasz zovifapp111 #52771 üzenetére
Logi G402-re vess egy pillantást, ahogy előttem is írták.
-
Sordoran
addikt
válasz zovifapp111 #52771 üzenetére
A többiek biztos kijavítanak ha hülyeséget ajánlok, de ezeknek a Logitech G402 megfelel szerintem. Másfél hete használom, és nagyon jó egér, még ha nem is használom ki jelenleg a tudását. Steelseries QcK mini egérpadon nincs gondom vele.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
trust007
tag
válasz dobragab #52465 üzenetére
Köszi a választ! Kicsit olvasgattam és nagyjából szűkítve a paramétereket 6-15ezer között,vezetékes, közel 200db egér van az egyik nagy webshop kínálatában. Gondolom sok munkát beletettetek az ajánlott egeres listába, megnéztem a rám vonatkozó részt, hát, rövid a lista. A DA 3.5G tetszik de nincs szerencsém az elektronikai eszközökkel, szeretnék garit, sok dolgot kellet már visszaküldenem. A CM Storm Alcor se tűnik rossznak, méretre kb akkora mint a mostani X-755bk. De egy kisebbet is meg tudnék szokni. A 5++ gomb is jó lenne. Nantec, Coaguar(GAMING 500M) TESORO (Shrike H2L), milyenek? Meg még van pár amit tetszik. Nincs valami kicsit "szemethúnyok" lista, ilyen eltekintve ettől, jó egér. Előre is köszi!
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
nuke7
veterán
válasz jaffa 2843 #52729 üzenetére
szóval akkor van ilyesmi, akár használtan, 15k körül..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
Vanir
veterán
válasz zovifapp111 #52767 üzenetére
Na, ha írsz egy összefoglaló listát az összefoglaló Hogyan kérdezzek? részét követve, akkor elkezdek listázni Neked. Kézméret/fogás főleg.
-
coves8
tag
válasz zovifapp111 #52763 üzenetére
Én fél évig használtam a Cougar 700M-et.Imádtam!De CSGO-ban a LOD tényleg sok volt.És a szenzor is sokszor hibázott a gyors húzásoknál.Az extra gombok nagyon kézre álltak!A görgő nagyon kemény,nagy erő kell a benyomásához.A szoftver kiválló,bár lehetne kicsit egyszerűbb.Most másodlagos egérnek használom a főegér egy Zowie ZA11 lett.Az meg momentán még keskeny egy kicsit,meg kell szoknom.
-
zovifapp111
senior tag
Ez most csak a link kedvéért volt. 18k-ig van valami best buy, letisztult formájú. Nem kell arany színű, minden színben villogó, transzformersz koppintás, csak viszonylag jó kapcsolók legyenek benne!? Ja, az se baj ha a domináns szín a fekete 6+1 gomb se árt
[ Szerkesztve ]
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
Vanir
veterán
válasz zovifapp111 #52765 üzenetére
Teljesen jól, de ennyiért igencsak drágának tartom.
-
Vanir
veterán
válasz zovifapp111 #52763 üzenetére
Higgadtság =/= high sens.
-
Vanir
veterán
válasz zovifapp111 #52761 üzenetére
Pedig a LOD benne van.
-
zovifapp111
senior tag
válasz TeebyKay #52758 üzenetére
Még garis volt, úgyhogy visszavittem, meg szívesen kipróbálnék valami vezetékest. Valami strapabíró kapcsolós egér kellene. A szenzornál nem tudom, hogy mennyit számít ha esetleg lézeres lenne szövetpadon használva? Továbbá legalább 6+1 gombos legyen és 18k a keret.
-
Vanir
veterán
válasz zovifapp111 #52757 üzenetére
Az összefoglalót olvasd el.
-
TeebyKay
őstag
válasz zovifapp111 #52757 üzenetére
Duplaklikkelni bármelyik elkezdhet, 500ft a kapcsoló plusz egy kis forrasztás.
-
zovifapp111
senior tag
TeebyKay: Ezért kérdeztem. Ok, hogy valami német gyártmány meg avadzsós, de mégis milyen lehet?
MaTpr0F: Hogy milye? Az nem baj, ha nagy. A giga m9-et is megszoktam amíg nem kezdett duplaklikkelni
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz zovifapp111 #52754 üzenetére
500M teljesen rendben van, viszont vedd számításba, hogy a nagyobb egerek közé sorolandó, és nekem egy kicsit magas volt a LOD-ja.
-
TeebyKay
őstag
válasz zovifapp111 #52754 üzenetére
Ebben például jóféle a szenzor de ennyiért van olyan amiről biztosan tudjuk, hogy jó. Nem márka alapján ítélkezünk
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz zovifapp111 #52752 üzenetére
Kimaradt a link, vagy az egér típusa.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok! Ezek a cougar egerek milyenek?
-
nuke7
veterán
-
ada19
senior tag
Sziasztok,
Jaffa-tól hyperglide talp 0,5mm vagy 1mm legyen G100s-re? Se nála, se itt topikban keresve nem találtam hozzá semmilyen irányadást, persze ez nem azt jelenti hogy nincs.
Köszi!
Mégsenem
-
gtamate2
veterán
Ha már a forrasztás a téma, nekem is esedékes lenne egy mikrokapcsoló csere. Valaki elvállalná vagy lenne ismerőse? Természetesen nem ingyen gondoltam.
*Sn0w
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
-
ReFleXx
addikt
válasz tothjozsef #52731 üzenetére
3-500Ft-ert javítható ha tudsz forrasztani
update: japan omron-t vegyel bele itt hardverapron is aruljak, gyarilag is azzal jött (enyem legalabbis)
ónszippantó vagy harisnya, valami értelmes nem pisztolypáka és pillanatok alatt megvan.NewmanHD
Laptop melle hurcolos egernek tuti valami egyszerű wirelesst vennek ha nem lennek el tökéletesen a pöcökegérrel.[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
TeebyKay
őstag
válasz #59070464 #52735 üzenetére
"Teljesen általános használat (már ami az egér használatot jelenti) Linux alatt, ahol inkább gépelek, nem végzek grafikai munkát és játszani sem játszom"
Szerintem cseréld amire szeretnéd, ha csak böngészgetsz, ide oda kattintgatsz vele és semmi precíziós dolog akkor vegyél egyet amit kényelmesen hurcolászhatsz a laptop mellé a G100s-t meg tedd el ha mégis kell majd valamikor a pontosság. Ilyen totál átlag felhasználásnál keveset számít a pontosság, kis mozgatás mellé meg a szar szenzorok is elviselhetőek. (Én egy 2e forintos revoltec egeret használok a laptophoz, statisztikailag egy nagy fos, gyakorlatban böngészni kényelmesebb vele mint a Kana V2-vel).
-
Vanir
veterán
válasz #59070464 #52735 üzenetére
ROG, azaz gamer. És? Ha gémer akkor mi van? Általában a gamer egerekbe szerelnek valamirevaló belsőségeket. Amúgy a vezetékes cuccokat nem arra találták ki, hogy folyamatosan cipelve legyenek, de ha viszed magaddal a dobozát, akkor pl. el tudod úgy rakni, hogy ne sérüljön a kábele. Egy extra szövetréteg még nem fogja megváltoztatni a világot. Esetleg próbálkozhatsz azzal is, hogy veszel valami szövetelt kábelt ebay-ről (mondjuk DeathAdder-ét), érsorrendet cserélsz, és átpakolod a G100s-be. Csodát nem kell várni, ha nagyon szét van nyüstölve, meg van törve, rá van pakolva stb. akkor úgyis hamar tönkremegy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Továbbra is fontolom, hogy cserélném a G100s-t. A célom az lenne, hogy legyen strapabíró a kábele, mert a 12.1"-os notebook mellé gyakran magammal vinném (mint például a Steelseries Kana kábele). Méretben semmiképpen nem lehet nagyobb, mint a G100s. Ha egy csöppet kisebb, az sem baj, mert kis kezem van. Ne legyen rajta semmilyen gamer utalás és nem világíthat rajta semmi (logo, scroll, stb). Ne legyen Microsoft. Árat egyelőre nem írnék. Megvárnám az ajánlást, amiből mazsoláznék (az ajánlót olvastam, végig néztem őket, de azokat zömében nagynak találtam).
-
TeebyKay
őstag
válasz tothjozsef #52731 üzenetére
Kapcsoló cserét/ egy másik IMO 1.1A-t apróról.
-
tothjozsef
aktív tag
nagy a baj, kezd meghalni a Microsoft IntelliMouse Optical 1.1A mikrokapcsolója - van hasonló jószág a piacon még? Ehhez a lehető legjobban hasonlító egeret keresek, mit ajánlotok?
-
nuke7
veterán
Sziasztok,
10 körül (max.15) keresek, használt preferált
DoTA, RPG (witcher, DA, ME, stb.) játékok
Palm grip és Churchill fogás - fontos lenne, hogy a jobb oldalon legyen helye az ujjamnak.
Revoltec fightmouse elite nagyon bejött, de már nem találom sehol és olyanokat csinál, hogy
billeg az asztallapon és néha meg-meg akad dpi állítástól függetlenül. Ezt egérpadon is csinálja.
(van egy steelseries qck-em)
Közepes vagy kicsit érzékenyebb beállításon használom, nem szeretem sokat / nagyon mozgatni
az egeret.Ötletek esetleg..?
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
törölt tag
Van egy Logitech G100s egerem egy régi 12.1"-os Lenovo ThinkPad notebook társaságában. Láttam, hogy vannak ThinkPad egerek is, amik nagyon megtetszettek (csak is vezetékes). Teljesen általános használat (már ami az egér használatot jelenti) Linux alatt, ahol inkább gépelek, nem végzek grafikai munkát és játszani sem játszom esetben is baromság lecserélni ThinkPad egérre a G100s-t, vagy ha annyira tetszik, ilyesmi felhasználás mellett nyugodtan cseréljem le?
Tisztában vagyok a G100s képességeivel, míg a ThinkPad egerével abszolút nem. Egy dolog viszont fontos lenne, annak ellenére, hogy sokáig ültem Cherry MX Blue kapcsolós billentyűzet előtt, irritál, ha hangos a click és a scroll (G100s határeset, anno a régi Razer Krait isten volt).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MaTpr0F #52722 üzenetére
Van, akinek normál mikrokapcsolóval is problémás lenne, mivel nem mindenki tud forrasztani.
Szal kb. mindegy. A többség, ha behal az egér, kidobja/elteszi a fiók mélyére sztem.Am ezek a bloody egerek iszonyat szerencsétlenül néznek ki. Ha lenne egy, mint a linkelt darab pl. (és vmi rejtélyes módon nálam maradna) kapásból készíteném a fekete festék sprayt.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz johndeegwed #52721 üzenetére
Semennyire.
Kérdés, hogy ha befosik a kapcsoló akkor, honnan szerzek ilyen "optikai" változatot.
[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
sziasztok Logitech G500 mennyire ajánlott egér?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz SunMount3r #52715 üzenetére
Legalább arra emlékeznének, hogy az elején mit hazudtak. először 20mil klikk, de lejjebb már 50... Inkompetens dickless banda. 133 g? Biztos nehéz benne a fény.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ReFleXx
addikt
az az optikai elven mukodo kapcsolo erdekesnek tunik benne
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Pacee90
tag
Steelseries Rival 300 van valakinek ? Milyen ? Jó választás ?
-
MaTpr0F
senior tag
Jajj neee! Most, hogy végre megyőztem magam a Gamdias Zeus javára.
Makrózhatóság terén nincs párja a Bloody-nak az fix.
-
SunMount3r
nagyúr
Mai ízléseskedésünk rovatának főszereplője: Ta-da-da-Bumm!
Csak nyugalom, csigavér, ne kapkodjatok annyira utána, jut belőle mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz Avicularia #52712 üzenetére
Viheted, veheted, nálam már volt, csak időhiányban nem tudtam róla befejezni a tesztet (képeket kéne beszúrni).
-
Vanir
veterán
válasz Avicularia #52709 üzenetére
Papíron nem rossz, amúgy még nem volt alkalmunk tesztelni. OCN fórumon olvass utána.
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Roccat Kova 2016-ról mi a vélemény?
-
dobragab
addikt
válasz kisspeter965 #52706 üzenetére
Nem lesznek zavaróak, van FK-m, ZA is volt a kezemben.
Szerintem először a ZA13-mal próbálkozz meg, az lesz jó a legnagyobb eséllyel.
-
kisspeter965
csendes tag
-
lazapeti
csendes tag
válasz TeebyKay #52701 üzenetére
Mondjuk a minap voltam a médiamarktban és ott volt egy speed link egér, ami alakra nagyon hasonlít a mionix naosra, az eleg kenyelmes volt mondjuk 1-2-2 elosztásban vannak az ujjaim es ugye ezek pont biztosítanak helyet a gyűrűsujjnak. Shrike ami pedig van nekem ezekhez képest tenyleg eleg kicsi de igy meg fogva egy nagyobb egeret kevesbe komfortosnak is hat, szóval el is dőlt hogy uj patkány kell az eger helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest