Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
-
chungee
addikt
Napot!
Keep out X4 vagy Hama Gaming "URAGE ILLUMINATED"
-
addikt
Én észre se veszem, hogy van. Most hogy mondtátok, megkerestem. Szerintem formailag legjobban eltalált cucc. FK túl lapos, csak karmosan tudom fogni. Nem tudom stabil betámasztani, mikor LG-vel csak balra-jobbra akarom mozgatni az egeret. Viszont elég kicsi ahhoz, hogy ne másszon a tenyérebe ha nem akarod, mint egy palmos cucc. WMO érzés igazából, ezért is jön be.
Viszont, ha útban van, útban van. Akkor az egész fos. Pl nekem az SS Kana oldalsó gombjai vannak nagyon rossz helyen. Emiatt, nem is tudtam megszokni értelmes időn belül.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Vanir
veterán
-
kemotox
addikt
válasz jaffa 2843 #53590 üzenetére
Ha gúny akkor: A réti varjak tegyenek kopasszá!
Ha nem: Hát jah én sem szeretem, útban van. Pont ott fogom az egeret ahol vannak, és folyton kattintgatok vele. Oké, hogy nem csinál semmit, de akkor sem biztos fogás ha egy mozgó valamit fogok. **DB tapasztalat, remélem itt majd más lesz
regener: Köszi, akkor a kényelem dönt, na meg persze az ár Mondjuk a ZA13 még garis meg dobozos meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Akadt jóárasított FK1 és ZA13 (6 és 10 Matyesz). Még mindig félek a dupla oldalgomboktól, de már elég régóta csorog a nyálam egy Zowie iránt. Egyiket minimum, de még az is lehet mindkettőt elviszem
Na de amiért írok. Pro és kontra? Ki melyiket venné, és miért? Zowieról sok jót és rosszat is lehet olvasni, és őszintén szólva már nem bírom követni, hogy most melyik szériának volt click latencyje, melyik mállik a gumija, melyik sorozatban van a jobbik szenzor, stb stb
Szal FK1 vs ZA13. Dánke
-
scabi78
senior tag
Hali, az egérajánlóban a g303-nak nincs feltüntetve az ajánlott dpi értéke. Ezt is tolhatom 1000 dpi-n ahogy a g100s-t is használtam? köszi
Tiszta Windows, rendes ház!
-
-
∂яσнυη
senior tag
válasz dobragab #53583 üzenetére
0-100 között állítható, úgyhogy valószínűleg befogom tudni lőni, de úgyis egy más érzés lesz mint az A4tech, úgyhogy egyenlőre most 40-re állítom aztán majd kiderül.
Az advanced sensitivity-nél gondolom nincs dolgom.
U.i: Ezt a jobb klikk könnyen benyomódik, ezt gondolom a burkolat pöckének a "reszelésével" lehet enyhíteni, ha jól olvasom. Ha nagyon zavaróvá válik, akkor kezdek vele valamit. Egyébként félek, hogy nem tudom egyenesre reszelni, bár van egy szép reszelő készletem, mindenféle mintázatú reszelőkkel még az orosz időkből.
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz ∂яσнυη #53580 üzenetére
Igen. Synapse uninstall, helyette Legacy driver Razer oldaláról.450 / 900 / 1800 DPI, 500 / 1000 Hz, amelyik szimpatikus. EPP off, win-csúszka középre.Látom, megtaláltad.
LOL-ban nem tudom, a true sens-nek mennyi jelentősége van. Ha előtte lemérted, akkor most be tudod úgy állítani az ingame érzékenységet, hogy pont jóra jöjjön ki. Legalábbis remélem, hogy érték szerint állítható, és nem egy skálázatlan csúszka van.
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz TeebyKay #53362 üzenetére
No helló!
Köszönöm szépen az itteni aktív tagok munkáját! Kiváló, számomra megfelelő ajánlást kaptam.
Meg is érkezett a DA 3.5G. Pont a kezemre áll, kényelmes, ezt vártam. Már nagyon kellett, mert az A4tech 747H-nakmár nem sok volt hátra. A feleletén az enyémnek is voltak kis műanyag göcsörtök, de ez csak egy kis esztétikai hiba. Remélem lekopok majd idővel. Az alja fóliázva volt. A csomagolást nem vitték túlzásba: vékony boríték+kétszer körbetekerték bubis fóliával.
A jobb klikk nekem is kicsit puha. A többi rendben van. USB része tényleg jobban szorul, de legalább stabil. Kicsit piszkos(ragacsos) itt-ott, plusz egy nagyobb karc van az egyik oldalsó gombnál a műanygag borításon.
Most raktam fel a synapse appot. Mit állítsak be? Csak LoL-hoz kell, úgyhogy ez szerencsére leszűkíti a kört.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kemotox #53577 üzenetére
Úgy értettem, hogy ez belefér a garanciába, vagy elhajtanak, hogy nem rendeltetésszerű használat? Mondjuk valahogy elő kéne túrnom a papírt. A honlapjukon 2 év EU garanciát írnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Van egy Naos 7000-es egerem, ami kicsivel több mint egy éves. Nemrég vettem észre, hogy a görgő ki tud forduni kicsit jobbra és balra is, holott alapesetbern nincs ilyen funkciója. Olyan, mintha kikopott volna a tengely vagy nem tudom, ha nem pont lefelé nyomom, hanem kicsit jobbra, akkor meg is marad abban a ferde állásban, bár görgetni lehet. Nem igazán értem, lévén pont a görgő gomb funcióját kb. félévente használtam.
Most hirtelen nincs előttem a papír, hogy 1 év garancia volt vagy több rá a Pixelben, így egyelőre csak kérdés szintjén érdekelne: ez garanciálisan javítható hiba? Ha nem, akkor ez házilag később javítható, ha rosszabb lesz?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Saccco
nagyúr
válasz dobragab #53570 üzenetére
Annyira nem akartam megbonyolítani. Szerintem a lényeg, hogy mindenféle egér elérhető legyen. Módosítottam, hozzászólásokat átirányítottam.
Mondjuk ott egyben lettek volna.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz MaTpr0F #53569 üzenetére
Nem fogalmaztam jól, jöhet mindenféle egér tesztje, így adott esetben látványos lehet a különbség.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
dobragab
addikt
válasz Saccco #53568 üzenetére
Jó ötlet
Pár apróság. Egyrészt a menete, és a kiértékelés itt le van írva részletesen, összefoglaló 4. fejezetében be is van linkelve.
Másrészt mindenképp írd bele, hogy a legmagasabb, gyárilag beállítható polling rate-en készüljön a teszt, mert az a legárulkodóbb.
A hozzászólásokat egyelőre kapcsold ki légyszí, amíg nincs egy sem, addig tudod csak. És kérj meg mindenkit, hogy ide kommenteljen, terveim vannak az ottani hozzászólásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Vélemény?
-
MaTpr0F
senior tag
válasz jaffa 2843 #53563 üzenetére
-
buresz8
tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli egeret szeretnék venni, ebben kellene egy kis segítség.
1. Mennyi a keret? ~4-5k
2. Használtpiac, és / vagy eBay? Újban gondolkozom
3. Mire használnád az egeret? Általános célok (néha játék, de nekem a játékhoz nem kell több 10ezres egér, szóval ez nem meghatározó tényező)
4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? Fingertrip, ~19cm a tenyér aljától a középső ujjam végéig, gyűrűs ujjam a jobb oldalon van a kisujjam mellett, tehát azt nem használom
5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Igazából ami nekem még fontos, hogy ne adja meg magát fél éven belül, hosszabb életű legyen (itt most nem arra gondolok, hogy a sok kattintástól megy tönkre, hanem a wireless része)Létezik ilyen egér? Köszi!
-
dobragab
addikt
Úgy néz ki, egy noname gyártó csinálta meg azt, amit mindenki akar. Mondjuk japán Omronok jól jöttek volna, de ne legyünk telhetetlenek.
- PMW3310
- SS Sensei forma + méret, két oldalgombbal
- 85 g
- 20M kínai OmronokIgazából ha jó, sokaknak megvan az álomegér. Még eggyel kisebbet is kéne kiadniuk, Kinzu méretben
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Saccco #53550 üzenetére
Köszi!
Számításba veszem azt is. Nézelődök, nem kapkodok. Most egy ebayes egeret használok, a maga hibáival elmegy a lapos mellett. Hátha valami jó akciós Logitech wireless egér beesik.HP-X3000 -as wireless egérről van valakinek infója?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Saccco
nagyúr
válasz jaffa 2843 #53556 üzenetére
Ajánlott wireless egerekkel is?!
[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
Ajánló felfrissült.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
TeebyKay
őstag
válasz micafighter #53554 üzenetére
Amit linkeltem az egy másik topic összefoglalója.
-
TeebyKay
őstag
válasz micafighter #53552 üzenetére
Itt az összefoglalóban találsz róla egy leírást, nem egy bonyolult művelet. Igen jó bele. Igen tőle. Azt hiszem van alapból ezzel gyártott egér, de nem vagyok benne biztos.
-
micafighter
nagyúr
válasz norby91 #53548 üzenetére
& (#53549) TeebyKay Köszi Megpróbálkozok akkor első körbe a kapcsoló cserével. Szaktudás az megvan a forrasztáshoz, tudtok esetleg magyar leirást kapcsoló cseréről? Omron D2F-01F jó a DA 2013-ba ugye? Teflon tappanccsokat továbbra is jaffa 2843-tól lehet beszerezni?
Más: van amugy olyan rágcsáló, amibe gyárilag japán kapcsoló van? Tudtommal a legtöbbe a kinai Omront nyomatják
Úgy látom folyamatosan bővül az összefoglaló, le a kalappal dobragab , [oWn]f4te, jaffa 2843, Vanir
[ Szerkesztve ]
-
Fooler89
őstag
Sziasztok
Régóta használok egy Microsoft Intellimouse Explorer IE 3.0 SteelSeries MOD egeret a ti ajánlásotokra, ezért merek itt bekérdezni.
Az lenne a problémám, hogy néha a görgő ugrik egyet meg a jobb kattintást kétszer veszi.
Mennyi lenne a költsége ezeknek az alkatrészeknek a cseréje?
Vagy jobban járok Steelseries Kana i-Cafe vásárlásával?
Azaz inkább úgy lenne pontosabb a kérdésem, hogy mekkora a különbség a két egér között?Minimális játék amúgy böngészés és hasonlókra használnám viszont sokat.
Oldalsó gombokat már megszerettem szóval az is fontos. -
Saccco
nagyúr
Szerintem ezek közül mindegyikben van valamilyen takarékos mód. Többnyire 24-36 hónap élettartamot adnak meg hozzájuk. Logouton van egy cikk egy Logitech M705-ről, idézem: "Az elemekre jelenleg kerek 50%-ot ír a szoftver 24! (igen, HUSZONNÉGY) hónap után.", igaz ez 10eFt-os kategória.
Kollégám M235-öt használ nagy megelégedéssel napi 8 órában, igaz ez már 5,5eFt.
-
TeebyKay
őstag
válasz micafighter #53544 üzenetére
Lenne ennyiből egér, és alacsonyabb dpi-n általában pontosabbak a szenzorok mint magasabbon, szóval azzal nincsen gond, de tényleg jobban jársz a kapcsoló cserével. 500ft egy pár apróról, valakit meg csak találsz aki ki tudja cserélni a közeledben.
-
norby91
tag
válasz micafighter #53544 üzenetére
Lényegesen jobban jársz egy forrasztással.
Aprón falcoon-tól tudsz venni kapcsolókat verhetetlen áron.
Debrecen körül meg lehet valaki még tudja vállalni is innen. Ha nem értesz hozzá ne kezdj bele, mert hamar megvan a baj.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz SunMount3r #53546 üzenetére
Weight | 190g
-
SunMount3r
nagyúr
A lézeres 16400dpi-s mutáns...
Pedig nem vagyok low sense fanatic (sőt), de ezt már tényleg miajósten'ért?!
(Ok vágom: kapitalizmus van és piacgazdaság, nyugodjunk bele, ennyi...)
De tényleg ezek még formára sem néznek ki egérnek (vagy bármi olyannak amit pár óránál tovább lennék hajlandó elviselni az asztalomon)...
(Szóval teszt nélkül is simán mehet az ajánlóba ...)
-
Nerazim
őstag
-
micafighter
nagyúr
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg van egy Razer DA 2013-as rágcsálóm, de a bal kapcsolója kezd haldokolni szerintem, elkezdett duplázni. Sajnos nincs forrasztóm a kapcsoló cseréjére, igy azon gondolkozom hogy új rágcsáló után nézek. Max 15k-t szánnék rá, ha nagyon megéri akkor esetleg kicsit többet, első sorban játékra, (leginkább MOBA, de egyébként minden más is), igy nem biztos hogy jó lenne egy kemény kapcsoló, illetve high-sens-en (1600-2000) használom ezt az egeret és az előző egeret is (g100s) azon használtam, de van amihez leveszem low-sens-re, igy jó lenne ha mondjuk 2000 alatt mindenhol jó lenne a szenzor. Formailag is bejön a razer.
Van szerintetek értelmes alternativa, vagy inkább keritsek egy forrasztót?
-
embe
nagyúr
válasz Saccco #53542 üzenetére
Köszi a tippet!
Ez az általad javasolt tudja azt a készenléti funkciót?Majd valahol meglesem azért az M185-t.
Szerk: Megnéztem az árát. Az az M560 nekem kicsit drága. Max 5eFt.-ig nézelődök.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Saccco
nagyúr
Valamelyik wireless Logitech egeret válaszd szerintem.
Az említett típus elég picike.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Laptop mellé keresek wireless egeret.Vettem egy Genius NX-7000 típusú wireless egeret.
A korábban használt ebayes wireless egerek, ha kikapcsoltam a gépet, nem világítottak. Ez a gép leállítása után is világit. Az ok. hogy van a talpán egy kapcsoló, na de nem kapcsolgathatom minden leállás után. Hamar meg is halna az a kis mikrokapcsoló.
Ja és még az Ebayes egerek, ha nem használtam őket mondjuk 5 percig, akkor hiába a gép be volt kapcsolva, átmentek olyan "alvó" módba. Kellett egy kattintás hogy feléledjenek, és működjenek. Gondolom ez olyan elem kímélő megoldás.
Egy napig használtam a Genius egeret, de a leírtak miatt az unokatesóm átvette tőlem.
Most a Logitech M185-t nézegetem. 4eFt. alatt meglenne kiszállítással, bár nem tudom tudja-e ezt az elemkímélő dolgot.Ti mit ajánlotok? Nem játékra kell.
[ Szerkesztve ]
-
brokizoli
újonc
válasz jaffa 2843 #53530 üzenetére
Ezért nem merek drága egeret venni. :/ Értem, hogy nem nehéz kicserélni a kapcsolókat, de ha 20-30k-t ráköltök egy egérre, akkor működjön már pár évet.
-
MaTpr0F
senior tag
válasz maximilian4 #53533 üzenetére
RJN tesztelte.
-
jaffa 2843
Ármester
válasz maximilian4 #53531 üzenetére
SS-nek meg kellett volna mondani, hogy 'Never go full retard!'
-
kemotox
addikt
válasz maximilian4 #53531 üzenetére
100+szállítás és miegyebek SSéktől, hajrá hajrá Amúgy valszeg ugyanaz, mint a 300, csak néhány parasztvakító hülyeséggel kiegészítve.
-
maximilian4
addikt
Én a rival 700-ra lennék már kíváncsi. Valaki szerezhetne egyet és írhatna egy tesztet.
Maxi
-
Helltak
őstag
válasz Helltak #53509 üzenetére
Végül vettem egy ilyet, de másnap vissza is vittem, mert nagyon kényelmetlen volt használni. Túl magas volt..
Erre cseréltem: Mars Gaming MM3
Tudom, hogy nem profi szenzor van benne, de baromi kényelmes! Pöpec az állíthatósága is. Az előző A4Tech Bloody V2M-nél, érezhetően jobb képességű.
Köszönöm a tippeket és a segítséget ( még ha nem is fogadtam meg ).
A szenzor minőségnél fontosabb volt nekem a kényelem, mert napi fél óra fps-hez, nincs szükségem olyan komolyra.Oneplus 12
-
Vanir
veterán
Újabb kisebb cég egere, ezúttal azonban erősen ígéretes formával és szenzorral (3360).
Nixeus Revel[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz Travelos #53522 üzenetére
Nézz át az egér probléma topikba, az összefoglaló elég részletes. Ha van garancia akkor érdemes lehet először ott megpróbálni.
Saját tapasztalatom még nincs, először ismeretségi körben próbálok valakit találnom aki elvállalja. -
Travelos
őstag
Találkoztatok már olyan problémával G100s esetén, hogy a bal gomb néha nem működik? Kicsit a hangja is megváltozott, rohadt idegesítő, mert sokkal erősebben kell néha nyomni, hogy működjön. Amikor nem működik, akkor is kattan, de nem reagál.
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
Akinek rog sica egere van, annak az armoury szoftver nem csinál olyat, hogy a dpi beállításnál a mentés után lejjebb ugrik 50 dpi-vel?
Akármire állítom be az adott profilt, elmentem, elkattintok és vissza, és 50-el kevesebbet mutat.
Elég furcsa. -
Saccco
nagyúr
válasz godjopet #53513 üzenetére
Ezekkel nem nagyon tudsz mellényúlni.Esetleg Logitech M560, hivatalos link.
1000 DPI
[ Szerkesztve ]
-
TeebyKay
őstag
válasz godjopet #53513 üzenetére
Mindig szokott akadni olyan, aki tud közepes teljesítményű egeret ajánlani. Nekünk itt leginkább a kiemelkedő példányokkal van tapasztalatunk, azon kívül olyasmit tudunk javasolni, hogy ne gigabyte-t és társait vegyél, hanem például logitechet, mert az esetek nagy többségében sokkal megbízhatóbbak az olcsó egereik is, maximum nem lesz olyan tökéletes szenzor benne. Ezen felül pedig döntsön a kényelem.
-
godjopet
tag
válasz dobragab #53512 üzenetére
Linkedre kattintva visszább is olvastam. Értek mindent. Köszönöm
A'sszem rossz helyen kopogtattam.
Természetesen megértem, hogy itt a többség nem kicsit fanatikusabb annál (hiszen itt van), hogy kevésbé tökéletes egereket is használjon. Én is vagyok ezzel így az élet más területén.
(Attól eltekintve hogy @VinoRosso kicsit hevesen és tiszteletlenül adott hangot a véleményének, részint azonosulni is tudok vele.)
Persze szívből ajánlani én sem mernék olyat, aminek ismerem a hibáit is. Csak gondoltam hátha akad olyan fórumozó is, aki felismeri az igényeimet és akár egy általa - valami másért - rossznak megítélt egeret be tud dobni (tapasztalatból), amivel én lehet hogy tökéletesen megelégednék ár/érték kompromisszum mellett.
Természetesen néztem a kínálatot is, de ezeknél a típusoknál nyilván gyenge a promó is, így néha lemaradnak bizonyos infók a desciptionből. Másféle terméknél ért már így kellemes meglepetés, mert nem csak a negatívumok...
Félre ne érts, semmi sértődés csak továbbra is bízom benne, hogy valaki bedob majd valamit. -
godjopet
tag
Sziasztok
Segítségeteket kérném egérválasztásban. Távolkeletről vásárlás nem probléma. Néhány feltételnek kellene csak megfelelnie és azon túl meg olcsó legyen, nem szeretnék drága gamer egeret..
Többnyire általános felhasználásra kellene, nem játszom, rajzolni/tervezni is csak alkalmanként..
Szeretném ha:
- vezeték nélküli lenne
- jobbkezes, nem túl nagy
- min. közepes dpi
- kis enegiafelhasználású és/vagy töltőkábeles
- alapkritérium: hüvelykujjnál programozható gombok
- esetleg vevőegység tárolóKorábban a Gigabyte hasonló tulajdonságokkal bíró egereit használtam. Elégedett voltam velük, de valamelyik gomb mindig 1,5 éven belül megadta magát. Nem is ezzel van a bajom, hanem hogy a hasonló paraméterekkel rendelkező újabb szériás egerek drágák (>8k). Most egy noname kínait használok, de itt más a probléma: a hüvelykujj gombok nem programozhatók illetve rövid idő tétlenség után (pár perc) standby módra vált, amit csak valamelyik egérgomb megnyomása old fel (a mozgatás nem). Szóval értitek?
Előre köszi az ötletelést.
-
Helltak
őstag
válasz dobragab #53506 üzenetére
Asus GX850 ez is gagyi? Olyat keresek, amit könnyen be tudok itthon szerezni, pl média, edigital, ipon, aqua...
[ Szerkesztve ]
Oneplus 12
-
Popes
őstag
Sziasztok!
A KPO-m úgy veszem észre hogy kezd duplaklikkes lenni, szerintetek érdemes visszaküldeni garanciába, vagy jobban járok ha magam cserélem?
Más, ha magam cserélem, a KPO-n vissza lehet rakni a talpakat vagy újat kell vennem?Deus ex machina
-
dobragab
addikt
-
dobragab
addikt
válasz scabi78 #53498 üzenetére
Nem hinném. G402 sokkal nehezebb, sokkal inkább tenyeres fogásra találták ki.
Ha találsz aprón G303-at, 12-13k körül szokott 1-1 lenni, de csak napokig. Azzal jól járhatsz, de előtte mindenképp tapizd meg egy MM-ben, mert megosztó a formája.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest