Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz taknyi #18668 üzenetére

    "a <10k árfekvésben nincs jobb"

    >Neked.<

    Ha viszont a kisebb méretű, könnyebb egereket szereted, vagy teljesen máshogy fogod, netán a pluszgomb csak holtsúly (tudom, újabban már csak nekem mániám, hogy az alap 3 gombnál nem kell több), akkor számos jobb van, akár feleannyiért - vagy még kevesebbért.
    Én pl. előbb vennék 4 WMO-t vagy 2 Logi G1 / MX 310-et, vagy akár csak egy Abyssus-t (vagy akármi mást ~80 g alatt), mint egy G400-at.

    Az incidenseddel kapcsolatban: szerencsére olcsón megtanultad a leckét, hogy a számtech-boltos eladókban nem szabad megbízni, mert jelentős többségük még azt sem tudja, mit árul. Vagy éppen tudja, csak visszaél vele, ha hülyének nézhet. Imádom, amikor egy lokál shopban néha elidőzve bejön egy-egy vásárló és pl. 400 W-os Codegen tápokat vesznek 7-8 ezeré', 8-12 ezeré' Gigabyte egeret, mer' GÉMER :W, meg GTX 460-at 40-ért.

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák