-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
izee
őstag
Amikor arról van szó, hogy egér 1ms (1000hz) vagy 2ms (500hz), az megfelel a monitor késleltetés értékeknek? Ott is 1ms-2ms a legjobb. Egy 5 ms-es monitor mellé meg már ne is akarjak 2ms-os egeret?
-Genius Maurus GX-ről, ha vki tudna vmit mondani...
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
izee
őstag
válasz Daffchy #19634 üzenetére
Ha megtetszett az ebayen vmi, nem vagyok pénztárcád ellensége.
Egy kiskezű hölgy használ m8600-at. Annyit tudok, hogy úgy gondolta tartós legyen az egér, ha már vesz. Jól céloz, tehát aimer játékos.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ez bevitel, az pedig megjelenítés (tehát kijön vagy mi )
Ha eleve késik az egered az adatbevitelben és a monitorod is a megjelenítésben soha nem lesz szinkronban a kettő, ergo bár az agyad nagy nehezen összerakja a jó képet, de gyors mozgásnál nem lehetsz biztos benne, hogy mi hol van éppen. Pl. fps játék, ami pörgős, mondjuk quake, egér 125 Hz-en, 8 ms késéssel, a monitorod 5 ms-os lcd , tehát szürkéből-szürkébe ennyi idő alatt vált, magyarul, 5ms alatti változást a képben nem jelenít meg (ha jól értelmezem) viszont a játék meg pörög így esélytelen, hogy azt lásd, ami valójában történik, pláne ha lövöldözésről van szó nem azt fogod lőni, mert mire az egértől a jel eljut oda, hogy te lásd, hova lőttél már mást kellene lőni Ami elég rossz. 500Hz egér, CRT monitor 100Hz és akkor jó lesz minden. Csak a szemed nem
-
WolfheartGR
őstag
válasz ng0ofy #19655 üzenetére
Azért ezt a késleltetős dolgot gondold át az egér esetében mert sikerült elég vadakat írni...
(#19652) izee: Az első hszben ez ki van tárgyalva. Ha kicsit erősen szakmai a szöveg akkor persze segítünk.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
MarcZ
senior tag
G5 V2-nél jitterhez nincs valami megoldás?
A man's got to do what a man's got to do.
-
válasz WolfheartGR #19656 üzenetére
Az hol erősen szakmai?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Másik egér.
(Próbáld meg nem-homogén mintázatú szöveten egy 1.1-es FW frissítés után.)
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
*Tata*
senior tag
Sziasztok! Valaki hozzáértő tanácsát kérném. Két egeret néztem ki, általános otthoni felhasználásra + egy kis játék. Ti melyiket javasoljátok? Roccat Lua vagy Cooler master strom xornet. Vagy valami más jól bevált egér ötlet esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
Visszatértem. Na, jó mégse...
SteelSeries Sensei és a Razer DeathAdder között nem tudok dönteni. Segítenétek könnyebbé tenni a választást?
Üdv: Divi
-
-
izee
őstag
Nehogy azt hidd, hogy az első hsz-ben bármiféle információ le van írva arról, hogy egér és monitor késleltetését szinkronban kell-e tartani, vagy aszinkron módon is szó szerint versenyképes a konfiguráció!
Nem azt kérdeztem, hogy 1ms bemeneti lag helyett 2ms-ot ajánlott a topicnyitónk (nehéz kimondani) és akkor ő ezt most komolyan gondolta vagy csak úgy beböfögte, nem ezt, nem.
Javaslom olvassátok el az első hsz-t [oWn]xxxxx-vel együtt, mert úgy tűnik, jóváhagyta a válaszodat.
Nem gáz, ha nincs válasz, de a semmiért másokat ne késztess 10perc olvasásra, és 5 perc írásra.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Nem hagyta jóvá, csak néha már fáj olvasni a topikot és inkább nem írok semmit, mert nem szeretnék kitiltást vagy flémhegyeket (itt most nem kifejezetten rád gondolok). Bár nem tudom, hogy ebbe minek kellett belevonni engem is.
Az első hsz-t olvastam elégszer, tekintve, hogy én írtam, nem kevés időt beleölve. Ezért is borít ki, amikor sorozatosan olyan kérdések kerülnek terítékre, amik feketén-fehéren meg vannak benne válaszolva. Gondolom, te sem kultiválod, ha fölöslegesen melózol valamivel.
Monitorokról azért nincs benne szó, mert gyakorlati szinten nem sok közük van az egerekhez."Amikor arról van szó, hogy egér 1ms (1000hz) vagy 2ms (500hz), az megfelel a monitor késleltetés értékeknek? Ott is 1ms-2ms a legjobb."
Már amire. Fotóeditáláshoz, meg hasonló grafikus melókhoz (vagy azokon a felhasználási területeken, ahol fontosak a színek, pl. akár filmezés) még mindig az (5-)8-12-16 ms-es IPS / S-IPS panelek a legjobbak.
Egér 500 Hz-re, monitor 100 / 120 Hz-re, oszt' csókolom - nem kell a dolgot túlbonyolítani.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
válasz Synthwave #19666 üzenetére
Valóban fájó néha butaságot olvasni. A topic karbantartása kétségkívűl nehezebb mint a megnyitása.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ha csak annyit írok, hogy egér-usb 500Hz, monitor 120Hz, "oszt csókolom", akkor az kevésnek tűnhet, viszont a magyarázat bár pongyola, szakmaiatlan és felületes, mégis érthető és közel leírja a problémát, illetve átvezeti az részletek között elkallódott felhasználót a lényeghez: egér-usb 500Hz, monitor 120Hz, ha játékról van szó.
Aki véletlenül ki tudja próbálni a razer 2013 elnevezésű egereit (bármelyiket) egy kis szösszenetet firkantson már ide, kérem, a tapasztalatairól! Kíváncsi vagyok nagyon
-
WolfheartGR
őstag
Nem gáz, ha nincs válasz, de a semmiért másokat ne késztess 10perc olvasásra, és 5 perc írásra.
Maradjunk annyiban, hogy nem te leszel az aki megmondja mit csináljak.
Emellett halkan jegyezném meg, hogy a tájékozottság ugyan nem divat, de nem fog ártani. Amennyiben felkészült vagy egy témában/termékben és vásárlásra adod a fejed ill. kényszerülsz, megúszhatod, hogy lehúzzanak /drágán vetessenek veled valami szrt/.Nem mellesleg megnézem, hogy valaha is valaki hogy hozza szinkronba a monitor és az egér "késleltetését".
Abban az esetben, ha ez a két érték egyezik is, nem azt jelenti, hogy szinkronban vannak...Továbbiakat megbeszéltétek.
(#19669) ng0ofy: Lehet a felhomályosítást úgy is csinálni, hogy az egyszerű legyen mégis megfeleljen a valóságnak: [link].
A legtöbb ember azzal sincs tisztában, hogy mennyi is az a 8ms , Valamint a saját képességei határával. Ez utóbbit akár fel is lehet mérni itt: [link]. De leginkább teljesen fogalmatlanok, csak számháborúban vesznek részt. Kinek több a dípíáj illetve kevesebb a miliszekk..."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
Tin
veterán
válasz WolfheartGR #19670 üzenetére
a jobb mintavételezés, a jobb dpi, a kisebb monitor-késleltetés vagy magasabb monitorfrekvencia, a több és gyorsabb ram, a nagyobb és gyorsabb proci, az erősebb videokártya, a jobb hűtés mind mind egyre jobb játékossá teszi az embert.... a letorrentezett cod bo2 offline campaign-ben
-
WolfheartGR
őstag
És amikor az ilyenek kiszabadulnak a netre mindenki csitter... Merthogy ő végigtolta a gémet és Ő kenivájsz übberpro... Csak fragja nincs egy darab sem.
Amásik effélét meg mikor halálra gyalázod megkérdezi milyen egered meg billentyűzeted van, válaszolsz okosan, hogy Logitech Wave+MX518. Aztán meg nem érti hogy tudtad elverni (gyakorlatilag porba alázni) amikor neki Logitech G15-je van G9x-el. Mindezekután rákérdezel kedvesen, ugyan Fater a cuccos mellé miért nem vett skill-t, simán csak disconnect-ol. Megtörtént mindkettő. /Messze sehol sem vagyok egy pro-hoz!/Visszakanyarodva az előző hsz-emhez, én hónapokig túrtam a webet az első hsz-ben felhalmozott ismeretanyag töredékéért mielőtt megvettem az 518-amat /webfordítózva-szenvedve/. Másnak meg "fáj" 15 perc...
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz WolfheartGR #19672 üzenetére
annyiból legyünk korrektek, hogy azért a PH tanácsok sem mindig tökéletesek. én pl. megvettem a g400-at asztali géphez általános egérnek, de az én kezemben nem az igazi. nem gáz, ha nem szokom meg, eladom, keresek mást, de ha csak a hsz-eket nézem, akkor szinte mindenki ezt ajánlotta. az mondjuk tény, hogy borzalmasan jó anyag a borítása, és iszonyat pontos egér, majdnem (ha nem) pontosabb, mint a deathadder v2-m.
mondjuk az meg az én hülyeségem, hogy nem neten rendeltem, akkor most elállhatnék. karira vettem faternak routert, mindenki ajánlotta a PH megfelelő topikban, de attól elálltam, mert eldobálta a wifit, utána derült ki, hogy arra nem az igazi.szóval az igazság valahol félúton van... de az tény, hogy az első hsz elolvasás és egy pár oldalas visszaolvasás azért ajánlott kérdés előtt. vagy ha nincs rá energia, akkor boltba be, csilivili egér polcról le, és örülés.
-
tixem
addikt
válasz WolfheartGR #19672 üzenetére
hányszor előfordult már velem ilyen sok újgazdag kis csíra villog a csilli-villi gépével, de aztán rendre csak én hozom a köröket conquest-ben. Pedig csak egy fostos genius slimstar 110-zel meg hama am5000-rel tolom. Jó most vettem egy g400-at de ironikus módon szarabb vagyok vele mint azzal az ipari hulladékkal. De ha rááll a kezem senki nem menekül eléggé szokatlan hogy a teflontalp mindenféle ellenállás nélkül csúszik, amazt ha toltam ott állt meg ahol akartam, ez mindig továbbcsúszik hiába állítom meg a kezem, de nem baj lekopik előbb utóbb
Tin
kell lenni egy szűk keresztmetszetnek, akinek nem jön be, ez így normális. De ha megszokod tuti többet mást nem is akarsz látni.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
WolfheartGR
őstag
A fogás az erősen egyénfüggő dolog, arra nincs is "egy mindenekfelett megoldás". El kell menni tapogatni, próbálgatni, a legjobb ha lehet kölcsönkérni minél több időre. Nekem meg a Deathadder fogása nem jött be, több mint egy hónap használat után forrt ki a dolog, úgy, hogy előtte egy hétig teszteltem egy másik példányt. Sőt, ezekután nekifutottam újra, de csak a kezem fájdult meg ismét. Míg a G400 kényelmes (vagy megszoktam a formát az évek alatt). De a "bezzeg" egerem az Ikari. Imádom.
Routeres topikban kiemelted, hogy kell az erős Wifi. Nem értem miért lőttek mellé az ott tevékenykedő szakik... De ez legyen az ő gondjuk.
-
WolfheartGR
őstag
Egy tipp: Könnyebb az egér felett a kontrollt megtartani, ha valamelyik, vagy akár több ujjad is leér az egérpadra /G400-nál a legkönnyebb, ha csak a kisujjaddal simized a padot ^^ /.
Lámák témához: igen pont az ilyenek akik meg is érdemlik amit kapnak. Bár hála égnek olyan is van aki ezek után kérdez, tanul, utánajár és megkér, hogy segítsd. Az övék minden tiszteletem, megbecsülésem és elismerésem.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz WolfheartGR #19676 üzenetére
egérpadom nincs, famintás bútorlapon nyomom, ami az egerek alatt az elmúlt cirka 10 évben majdnem tükörsimára kopott.
de ha lesz rá keret, beruházok egy Ozone ground level padra
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Tipikus forumduma hogy ne személyeskedjünk. Nézzük meg mit írtál.
(#19652) izee: Az első hszben ez ki van tárgyalva. Ha kicsit erősen szakmai a szöveg akkor persze segítünk.
Nem mintha a segítőkészségedben hiányérzetem lenne, de zsákutcába vezettél ez ilyen egyszerű. Én ugyanolyan kitartó vagyok mint te, de ha adtál egy feladatot és annak nulla az eredménye, akkor számíts a kritikára.
Talán nem fogalmaztam pontosan, de köznyelven megpróbáltam röviden és értelmesen előadni magamat, mert akkor van rá esély hogy valaki elolvassa, nem úgy mint ha kisregéynt írok.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
WolfheartGR
őstag
Tipikus, de utasìtottál valamire. Nem személyeskedtél\tünk. De lényegtelen, hagyjuk.
Köszönöm az elismerést, ha tehetek érted a továbbiakban is valamit akkor akár itt, akár egyébb utakon is szìvesen állok rendelkezésedre."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem az A4TECH XL-750BK egerentyű után. Mondtátok, hogy annyira nem kafa és inkább vegyem az A4TECH X-710BK-t. Csakhogy az nincs (ahonnan a többi cuccot rendelem).
Ami viszont kapható az az A4TECH N-770FX. Tudtok valamit róla?
mod:
Vagy mit ajánlatok az iponból ebben a 2-3K körüli kategóriában?[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Tin
veterán
válasz WolfheartGR #19675 üzenetére
el kellett volna menni, ja megérdemlem...
viszont, mit vehetnék helyette ezen az áron? annyira finom és pontos ez az egér...
-
Graphics
Jómunkásember
Kicsit lehet off: Egeres műszakis mélyvízes topic van PH-n?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jaffa 2843 #19684 üzenetére
Nos adott egy Roccat Kova+ , jóáron vettem , viszont nem akar életre kelni / első eset, más példányok tökéletesen rágcsáltak /
Nem garanciális a cucc, mert egy bizonyos típusú gamer konfig része volt.
Valakinek van a típussal kapcsolatos elképzelése mi a halál/kóma oka, azt is szívesen várom, egyelőre nem bontottam meg, a Windows nem ismeri fel az eszközt ennyit ír, nem villanak a ledek sem, illetve az érzékelő sem.
Én gyanakodtam USB kábelhibára is, hogy esetleg abban van valami szakadás, és nem tud rendesen felcsatlakozni, de természetesen mint minden eszköznél ,bármi lehet.
Google megvolt.
-
jaffa 2843
Ármester
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jaffa 2843 #19686 üzenetére
Nem garanciális a cucc, mert egy bizonyos típusú gamer konfig része volt.
Kérdés, hogy egy teljesen más típusú egér kábelével mit produkálna, mert nem tudom mennyire spéci.Jobb ötletem nincs, marad donornak ha nem tudom feléleszteni, ha esetleg a másik megkopna
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz RootRulez #19680 üzenetére
Megkérdezném őket, hogy ez nem-e az, csak más néven kapták meg a raktárból (:
-
mzso
veterán
Helló!
Érdeklődnék, hogy van-e ajánlott és emberi árú és vezetékes tapi görgetéses egér. Nem szeretem a görgőt mert mindig hamar tönkre megy.
Most egy traveler 515-öm van, de hajlamos a kurzor remegni, meg nem érzem túl pontosnak. Meg a "turbo scroll"-t szándékosan ritkán sikerül bekapcsolni, de véletlenül viszont annál gyakrabban. Tud róla valaki, hogy lehetne deaktiválni a funkciót? -
Nova_
tag
Hali!
Van valakinek tapasztalata a Razer Naga Molten-el kapcsolatban? Egy ilyet szeretnék venni, jól jön majd a sok makró gomb. Ehhez javasolt e valamilyen egérpad, vagy csak nézzek körül a kínálatban?
-
jaffa 2843
Ármester
Megint találtam egy sorozatban egy kis egér mindfuck-ot
Ezúttal egy szép zöld MS 3.0-t.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
GhostLead
tag
válasz jaffa 2843 #19692 üzenetére
Trust Gxt 34-ről mi a véleményetek?
-
-
tixem
addikt
válasz jaffa 2843 #19694 üzenetére
nem tudom, nekem volt egy trust maxtrack egerem, szerintem egész király kis cucc volt. Úgy hogy most g400-am van, még ehhez mérten is. Jó nagy volt, ergonomikus, viszont a két fő gomb olykor összeért a görgő előtt és elkezdett nyikorogni. Aztán gondolom a mikrokapcsoló szétment mert a bal gomb összevissza küldött parancsokat 4 rugó volt, szerintem nem volt rossz bolt, amikor szétment az árát visszakaptam mondjuk lehet csak ezért látom így mert nem buktam rajta.
(#19693) GhostLead
Trustot tényleg ne, főleg ne ilyen drágán, 10 ezerért már egeret kapni nem ilyen vackot
[ Szerkesztve ]
-
GhostLead
tag
Revoltec Fightmouse Elite mi a vélemény? Hiszek Nektek! Esetleg valami ötletetek van, kb 10eFt-t szánnék Gamer egérre!
-
-
concret_hp
addikt
néma / ultra halk egér fronton miket lehet beszerezni manapság?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Hello!
Kollegának kellene egy wireless egér, ami lehetőleg saját dokkoló-töltővel rendelkezik... Tud valaki ajánlani egy ilyet? Azaz kettőt, egy teljes méretűt, és egy kisméretűt is. Töltő nélkülieket néztem neki, de a saját dokkolós lenne a legkényelmesebb, és abból nem is nagyon találok, főleg nem emberi árút.
Irodai munkára kell, nem játékhoz. Nem kell rá 26 extra gomb, meg 5000dpi
Köszi a segítségetMutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest