- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #18041 üzenetére
(hyper)glide: Az egér alján található teflontappancsok, amin csúszik az egér
Arra akartam kilyukadni, hogy aki eleteben most eloszor olvassa, annak tuti nem fog leesni, hogy a HyperGlide az egyik legregebbi, valoszinuleg a legismertebb tappancs marka.
Ahogy az araikat elnezem, konkurencia hatasara lejjebb szalltak a magas lorol.
1k-ert a hulyenek is megeri a dupla adag HG.
Meg valami 3k-ert vettem a HG MS-1-et 6(-7?) eve...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Bakitm
tag
A frissítéseket ugyan nem olvastam végig, de hasznos lehet, Viszont amit sajnálattal tapasztaltam, hogy az utóbbi időben nem került ki sok ajánlott egér, így a lista sem bővült nagy mértékben. Asszem az x-710bh-mat amint lesz pénzem valami nem ajánlott egérre leszek hajlandó lecserélni.
-
Bakitm
tag
válasz jaffa 2843 #18053 üzenetére
Gondolom azért nem nagyon bővült az ajánlott lista, mert nem jött ki normális egér manapság, amit érdemes lenne megvenni azokon kívül amik már eddig is említve voltak. Ergó nem bővültek a lehetőségek minőségi egérvásárlás terén.
-
-
Bakitm
tag
válasz KaiotEch #18055 üzenetére
Jah ez csak úgy jött.
Mikor megvettem az a4tech x-710bh-t még tetszett, most viszont már annyira nem jön be és keresem, hogy mire cseréljem. Viszont annó is ez volt az egyetlen olyan egér az ajánlott listában, ami megfelelő volt. Balszerencsémre ez most sem változott, így nem jutottam előrébb, hogy milyen egeret vegyek majd helyette, hiába járkálom a netes tesztelő oldalakat, meg fórumokat. -
válasz nyunyu #18051 üzenetére
Nem olyan rég még 2,5k volt.
De a linkelt az csak MS 4.0 és kifújt.
---------------------------
Bakitm: Pedig van választék bőven.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Bakitm
tag
válasz Synthwave #18058 üzenetére
A G400-ast nézegettem legutóbb. Még volt is pont az itteni media markt-ban kiállított darab, de egy kicsit nagynak tűnt fingertip fogáshoz, pedig kialakításra nagyon bejött és a gombok száma és elhelyezkedése is jó lett volna.
Ahogy nézegettem fingertip 5 gombos(ahol jobb oldalon nincsen gomb) egerek még mindig ritkák, főleg a minőségi garis darabok. -
cellpeti
nagyúr
Nagyon hajlok a G300 fele, tetszik, majd valamikor elmegyek az MM-be és megtapogatom
Eddig ezeken gondolkodom:
- MS WMO
- MS IME 3.0
- Logi MX518 - már nem tetszik
- Logi G400 - ugyan az, mint az MX518, tehát ez se igazán
- Logi G300
- Ikari OpticalTigris, tigris, csóvafény...
-
Bakitm
tag
válasz KaiotEch #18060 üzenetére
Most hogy így mondod körülnézek, hátha van valami hely, ahol meg tudom fogdosni, mert mindig a fura kinézete és kialakítása miatt vetettem el. Mondjuk vakon nem venném meg még mindig, de egy kis nézelődést a városban megérhet. Ez még nem darkfield laser-es igaz? Vagy esetleg jött ki update-es verziója? - Nem mintha számítana.
-
-
MarcZ
senior tag
Egy kis "igazából mindenki lesz*rja": Megjött a G500.
A man's got to do what a man's got to do.
-
jilian
addikt
Megjött a DA BE.
- bajekom most aztán tényleg nem tudom eldönteni milyen fogással rendelkezem...
eddig úgy fogtam az egeret, hogy teli tenyér, mégis az újaim behajlítottam, főleg a kis- / gyűrűsujj, ennél meg úgy kényelmes ha a kis-/ gyűrűsujj nyújtva súrlódik a padon....- a LOD-ja tényleg nagy
- hogy a szoftvere felmenjen, regisztrálni kell magad...hááát ez kész, mi van ha egy szerencsétlen júzernek nincs nete?!?
- "Az alján a matricán egyértelműen szerepel, hogy Black Edition, az alatta lévő műanyag szintén érdes."
nekem minden rajta van de az, hogy Black Edition, az nincs.
és nem érdes a műanyag, hanem érezni, hogy a matrica alatt valami gravírozva van. -
jilian
addikt
válasz WolfheartGR #18068 üzenetére
Már késő...
-
-
cellpeti
nagyúr
Hello, sziasztok!
Akinek kellene MS WMO egér az keressen meg a jövő héten.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
jilian
addikt
válasz WolfheartGR #18072 üzenetére
Igen. Megtaláltam de ha kilövöm a progit, akkor nem váltja a profilokat. (baloldalt lent zölddel kiírná)
-
jilian
addikt
válasz WolfheartGR #18075 üzenetére
Rendben, megnèzem este mèg1x.
Egyèbkènt mièrt baj ha fent maradnak ezek progik?
Mert ha a win betöltèsi ideje a mèrvadò, akkor azt a 0,2 mp..... -
deatom
tag
nagyon off,de meglepett, hogy Mennyííí?
[link] -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
A Razer Deathadder (V1) egerem jobb gombja kezd meghalni, már csak erős nyomást érzékel, ezért a cserén gondolkodok. A Logitech G9x-et néztem ki, mert régóta tetszik a formája, bár még nem próbáltam.
Ezzel kapcsolatban kérdezném hogy van-e valami komolyabb hibája az egérnek, milyen a minősége (összeszerelés és anyagminőség) valamint hogy a cserélhető rész meg tud-e lazulni idővel?FPS-el nagyon ritkán játszom (inkább WoW), de lehet hogy a jövőben ez is szempont lesz ezért számolok vele, lesz valami hátránya ilyen szempontból a Deathadderhez képest?
A Win8 támogatása megoldott?
-
-FreaK-
veterán
válasz WolfheartGR #18083 üzenetére
A mérete szerintem nem lesz probléma. Inkább a minősége érdekelne, illetve hogy a lézeres szenzor mennyire tudja lekövetni a gyors mozgásokat a DA-hez képest, mennyire tartós a cucc, ilyesmi.
A mikrokapcsolókat is ki lehet cserélni, de ehhez valahonnan rendelni kellene (honnan?) aztán a kicseréléshez valszeg forrasztás is kelleni fog stb.
Emellett kopik a gombokon a felső burkolat is, valamint nem áll teljesen a kezemre, ezért most keresek valami más formát. -
WolfheartGR
őstag
válasz -FreaK- #18084 üzenetére
Első hsz-ben még a mikrokapcsolók beszerzési helye is megtalálható.
Esetleg kukkolj meg egy G400-ast ha van rá lehetőséged. Nagy lesz az a váltás a G9x-re. Viszont nekem pokolian szhar az az egér (beszrok módon fáj tőle a kezem). Tehát ez ügyben az én véleményem nem meghatározó."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
-FreaK-
veterán
válasz WolfheartGR #18085 üzenetére
Akkor leírom még egyszer:
- a cseréhez forrasztgatás is kellene (nehezen venném rá magam)
- a formája nem passzol tökéletesen a kezembe, ezért keresek más formájú egeret
- a burkolata is lekopott már a gombokonKöszi azért, az igaz hogy nem néztem az 1. hsz-t, viszont engem inkább tapasztalat érdekelne olyan embertől aki huzamosabb ideig használta az egeret.
Gondoltam amúgy hogy megveszem az egeret és ha mégse passzol az hamar kiderül és akkor adom is tovább és nézek mást. (szerintem amúgy nagyon fog tetszeni )A G400 az ugyan az a forma mint az MX518 ugye? Mert olyan van öcsémnek és az meg nagyon nem tetszett soha.
A minőségével kapcsolatos kérdéseim továbbra is fennállnak
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Mionix egere van valakinek?
-
WolfheartGR
őstag
válasz cellpeti #18087 üzenetére
Nekem volt 3200-as. Pontosnak tűnt, csak kiakasztom a szenzort akkorát tépek rajta.
Feljebb a "méretes" linken még látható is.-FreaK-: Igen, teljesen ugyanaz a forma. Többi a te dolgod.
[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
válasz -FreaK- #18086 üzenetére
A kábele meglehetősen merev, nem kizárt hogy idő előtt megtörik.
A szenzor Avago ADNS-S9500, az ismert gyorsulási gondokkal, ami műanyagpadon némileg enyhébb, mint szöveten.
Ha a fogás bejön, végülis használható, bár méretéhez képest azért van súlya.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
jilian
addikt
válasz WolfheartGR #18091 üzenetére
így mindjárt más!
-
Nando911
csendes tag
válasz -FreaK- #18080 üzenetére
Én próbáltam a g9x-et MM-ben, nekem nagy kezem van, de valami írtó kényelmetlen számomra a fogása. És az anyagminősége is hagy némi kívánni valót maga utána, ha annyi pénzem lenne én biztos nem azt venném meg. Működés közben még nem próbáltam, pontosságáról nem tudok semmit. csak külsőről tudok nyilatkozni, de ha előtte DA-d volt nem tudom elképzelni, hogy neked kényelmes lesz a g9x.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
na voltam MM-ben, fogtam is G300at. Megfogom venni, Ebayen 5800,-
-
cellpeti
nagyúr
válasz jaffa 2843 #18095 üzenetére
yes!
Ahogy olvasom és fordítom és értem az jön le, hogy nem igazán komálják ezt az egeret.
"The Logitech G500 can now be picked up for as little as £40. So for just £10 more than the G300, you get a scroll wheel that can switch between smooth or notched scrolling, a more comfortable shape, a more ergonomic design and a much better sensor that can handle higher-speed movements and faster accelerations. The G500 also has an adjustable weight, a higher-quality braided cable, and a clearer, more discreet system for displaying the dpi selected (rather than the colour code system on the side of the G300) ... need we go on?
All in all, we prefer the G500 to the G300!"Tigris, tigris, csóvafény...
-
válasz cellpeti #18096 üzenetére
"a scroll wheel that can switch between smooth or notched scrolling"
Szabadon futó görgő. Böngészés közben jól jöhet, de a világot nem fogja megváltani.
"a more comfortable shape, a more ergonomic design "
Totál szubjektív.
"a much better sensor that can handle higher-speed movements and faster accelerations"
Ha az S9500-as Avago "much better", akkor itt lehetnek problémák.
"The G500 also has an adjustable weight"
Minek, amikor már alapból is egy féltégla?
"a higher-quality braided cable"
Én speciel utálom a braided kábeleket, mert nehezek.
"and a clearer, more discreet system for displaying the dpi selected "
De jó. Mert úgyis belövöm egyre és ott hagyom.
"need we go on?"
No, thanks.
Amúgy szerintem a G300 elég durván rusnya, de ez ugye magánvélemény. Jobban még nem néztem utána, de valami olyasmi rémlik, hogy PixArt szenzor, ami ha igaz, túl sok jót nem sejtet - mindenesetre addig nem írom le, amíg nem próbáltam.
-
"G500 Dual Scroll Wheel-es, szóval lehet szabadon futó és "megakadó" is"
Olyan, mint a G9x.
Ha A3055, akkor az, ami a G100-ban van és a 3050-esen alapszik. Az sem feltétlenül a legjobb ajánlólevél. De ahogy mondtam, a puding próbája az evés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest