- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowK
tag
válasz molnartibor #18849 üzenetére
Azért ennyi pénzért "márkás", minőségibb egeret is lehet venni, nem csak ilyen noname gagyit. Szeritem felháborító, hogy az ilyenenkért is elkérnek ennyi pénzt.
-
cellpeti
nagyúr
válasz Hegyirabló #18846 üzenetére
Lehet, hogy az olcsóbb a végén drágább
molnartibor:ennyiért már kapsz Logitech-et amiben 1évig simán húzza a normális elem.
Logitech M510
Logitech M705 Marathon[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
molnartibor
tag
válasz cellpeti #18852 üzenetére
Még közben nézelődtem találtam egy ilyet mert a hama mint márka nem nyerte el a tetszésemet
www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_eger/Gigabyte__ECO600_vezetek_nelkuli_lezer_eger_fekete-p298907.html[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
-
nyunyu
félisten
válasz juuzer #18850 üzenetére
Hazaérve és kibontva sajnos lánom kellett, hogy a kábel túl rövid. Volt már sok kis egerem, de egyiknek se volt ilyen rövid a kábele, na meg nem volt rajtul feltüntetve, hogy laptopegér. - Ezen sem.
Ez meg melyik jokepessegu gyarto volt?
Anno hasznaltam GB 7000-es laptopegeret, annak olcso hardvereknel szokasos 1.5m madzagja volt.
Logitech altalaban 1.8m-t ad, draga MS billzetemhez 2m jutott.Amugy meg laptophoz az 1.5m is tul hosszu, laptop mogott korbevezetve a bal oldali USBbe dugva probaltam hasznalni, ugy nem volt utban a drot.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
szg88
őstag
Nem tudom ez-e a megfelelő topic? De van egy a4tech x7-es egerem ami elkezdett önállóan görgetni. Kb. egy éves, kitakarítottam belülről, meg egy win újratelepítés is volt azóta, hogy elkezdte csinálni. Van valakinek ilyenje, vagy ötlete, hogy mi lehet a kínja? Vagy, hogy orvosolható-e? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz cellpeti #18857 üzenetére
Igen. De nem mindig csinálja. Főleg görgetés után kis idővel fog neki. Oda vissza játszik. Szétszedtem, ilyen áttétel szerűséget használ, a görgőben van egy rúd, aminek a végén van egy pici kis kerék, ami bele megy egy lukba, és ott görget. Azon nem volt semmi kosz. A port fújtam ki belőle.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Nálam az a4tech x7 egy hónap után nem annyit görgetett, amennyit én szerettem volna, még egész jól bírja nálad
Viccen kívül: érintkezési hiba? Nem ér össze valami-valamivel? Páratartalom nem túl magas? Ezeknél a kínai csodáknál nem lehet tudni mi bajuk, az a baj...cellpeti: azért az ilyen erotikus jellegű kifejezéseket kerülném egy ilyen publikus forumban, fiatalkorúak is olvashatják...
-
Chereiose
addikt
Ez a g400 egy kalap szar nálam....nem tudom, hogy másoknak is elromlik-e, de nekem fél év után megadta magát.....most majd imádkozhatok hogy cseréljék, majd felhívom őket és meglátjuk...
-
Chereiose
addikt
válasz WolfheartGR #18865 üzenetére
Nekem ráadásul még a klikk gombok is elég gyatrák....szóval azért ezt csak kicserélik nem?
-
drtimot
aktív tag
válasz Chereiose #18867 üzenetére
Már ne haragudj, de mi a francért nem hívtad még fel őket? December 5. óra kérdezgeted ebben a topicban, hogy ez vajon garanciális probléma-e, meg hogy mit tegyél. (Meg hogyan nem sikerült más úton elintézni a dolgot)
Hívd fel őket, és ezt mind meséld el nekik. A Logitech híres a jó garancia-politikájáról, kizártnak tartom, hogy ne foglalkoznának a kérdéseddel érdemben.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
cellpeti
nagyúr
ha minden jól megy gazdája leszek egy G400as Loginak, amúgy eladó a G400 Logitech ez komoly
Tigris, tigris, csóvafény...
-
aktív tag
Internetezésre, szövegszerkesztésre és táblázatkezelésre keresek normál méretű, vezeték nélküli egeret, 7 ezer forintig, itthoni beszerzéssel. Kényelmi funkciók és strapabíróság érdekelnek, esztétikai szempontok nem, elemélettartam sem. A Logitech M325, M345 (nem láttam különbséget) és az MS Wireless Mobile Mouse 4000 merült fel bennem eddig.
Mit ajánlotok? -
aktív tag
válasz jaffa 2843 #18871 üzenetére
A topic alapján én is erre gondoltam, de iszonyat mennyiségű van abból is. És pl. a 325 és 345 között nem is látom a különbséget, mi az?
-
aktív tag
válasz jaffa 2843 #18873 üzenetére
Akkor most már nyugodtan alszom, köszi
-
nyunyu
félisten
válasz juuzer #18863 üzenetére
Májkroszoft. Alig ér ez a billentyűzetig
Asztali MS egereknek 1.80m hosszu a madzagja. (volt keznel egy WMO1.1A, lemertem.)
Jut eszembe, egyik exkolleginanak valami rozsaszin MS notiegere van, annak rovid a madzagja. (adatlapja szerint 70 centi)
De annak a neve is Notebook Optical Mouse...[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz mastodon #18870 üzenetére
Megarohej, hogy Logitech a tech spec adatokhoz sem kepes odairni, hany gomb van az egeren
M325
M345Nekem nagyon gyanus, hogy az M345 4 gombos, legalabbis ugy remlik, hogy a drotos "elodjenek" a ket oldala megnyomhato volt.
M325 csak 2 gombos, nincsenek oldalso gombjai.
-
nyunyu
félisten
Billentheto gorgoju L egereken programozhato a balra+jobbra billentes is, igy az alap bal+jobb+gorgon(+esetleges oldalsokon) felul van +2 gombod. (amelyik L egeren ott a ket nyil a gorgo ket oldalan, azok billenthetoek.)
Viszont sem a regi, sem az uj MS driverben nincs ilyen allitasi lehetoseg, igy MS egerek gorgo billentesre csak vizszintesen scrollozni tudnak.
-
Goziman
csendes tag
válasz ng0ofy #18847 üzenetére
Rendben. Köszönöm a választ. Bocsi, ha kissé türelmetlen voltam.
Csak... Lehet, hogy kissé szőke nős a gondolatmenetem, pedig férfi vagyok és fekete hajú.
De nézegettem az általam felsorolt típusú combók vevőegységeit neten. Pl. az MK220-asét. S külsőre hasonló volt a vevőegysége. S az MK-ból gondoltam hogy talán ugyanaz a széria; viszont a száma alapján gondoltam, hogy némileg korábbi. Ebből gondoltam, hogy a vevőegységük is talán passzol. Most már nem vagyok ebben biztos.
Amúgy kicsit furcsa nekem, hogy az MK220-as még mindig forgalomban van. - Már az MK260-as is kezd kifutni. - S bár azzal reklámozzák, hogy mit tudom én, hány %-kal kisebb, mint egy átlagos billentyűzet, nekem részben pont ezért nem jön be. Ráadásul nincsenek rajta média billentyűk.
Egyébként pont ma jártam Média Marktban, s kicsit elszomorított a kínálat.
Egyrészt nyilván vezeték nélküli után nem szeretnék visszafejlődni vezetékesre, másrészt megszoktam a Logitechet, harmadrészt ugye megint szett kellene. Viszont a többi hasonló jellegű szett nem jött be vagy az ára, vagy a külalakja/struktúrája miatt. S pont az MK250 gyártásával kellett leállniuk... Pfff. -
nyunyu
félisten
Akkor keresel olyan L egeret, aminek van legalabb 4 gombja+billentheto a gorgoje, valamint formara is bejon.
G400 esetedben nem jatszik, mivel nem billentheto a gorgoje, meg a plusz gombjai kozul ketto fixen a felbontast allitja, nem programozhato.
-
Chereiose
addikt
Na felhívtam végre a logitech-et, de ugyanazt mondták, mint e-mailben, tehát szóba se jött az azonnali csere, helyette megint azt mondták, hogy regisztráljak erre a szar oldalra http://rma.fixit-service.com/
Na most erre még regisztrálni sem, lehet, mert nem enged be, azt írja, hogy rossz felhasználónév vagy jelszó, pedig mindent jól írtam be....és a cookie-k is engedélyezve vannak.....Szóval be sem tudom jelenteni a problémámat.... És ha esetleg sikerülne is, akkor is az lenne, hogy elvinnék "megvizsgálnák", majd biztos egy hónap múlva visszahoznák hogy javították/cserélték, de ugye addig az 1 hónapig meg nem lenne egerem? ...Közel sem olyan egyszerű ez a garancia, mint ahogy itt sokan írják( legalábbis nekem)
Nem tudjátok, hogy akkor mégis hogyan jelentkezzek be erre a fixit oldalra? -
Dromi
tag
Elolvastam az egér-sztori-t^^, meg az egérpadot, nos az a helyzet, hogy ipod-ról kéne 7-10k körül gamer-egér, logitech g400 az nincs a gépösszeszerelőben, g500 meg 15k. létszíves pár - vezetékes egeret mondjatok, nem akarom az egészet végignézni.
[ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
Nekem is ma jött meg a G400 (pcx.hu)
- olyan kis "soványka"
Eddig ennyi a véleményem.
-
jilian
addikt
válasz jaffa 2843 #18892 üzenetére
Mivel a DA BE gariba van, Ikari volt terítéken, na az után igen is "sovány". (formára / méretre)
-
jilian
addikt
válasz jaffa 2843 #18894 üzenetére
Neeem.....
Más:
A Stermy féle mousefix -ben mire jók azok a 100/125/150/200 %-os reg. -ek? -
WolfheartGR
őstag
válasz jaffa 2843 #18896 üzenetére
Readme-ben benne van. Csak el kellene olvasni.
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
jaffa 2843
Ármester
válasz WolfheartGR #18897 üzenetére
Tudom, de sokan nem tudnak
klingonulangolul.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jilian
addikt
válasz jaffa 2843 #18896 üzenetére
Igy már világos! Köszi!
(#18897) WolfheartGR
Igen, nézelődtem ott is, de nem árt sosem megkérdezni 'magyarul...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.