-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
doddencs
senior tag
5000 Ft-ig tudnátok ajánlani egy nagyméretű egeret?
Munkára használnám, a lényeg, hogy kényelmes legyen, és nagyobb fajta. Jöhet vezetékes is, de nyilván örülnék, ha vezeték nélküli lenne. Mo-i rendelés, beszerzés kell.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
ms comfort 6000 szerintem, igaz vezetékes de szép nagy böszme egér
Inhuvelygyulladast kapsz a qrva kemeny Panasonic gombjaitol, amit nem lehet mikrokapcsolora cserelni.
Meg az asszony sem fogja dijazni a kattogasat, ha ejszaka probalsz dolgozni...Ugyan nem szerettem a 400dpi-s MS optikat, en izlesemnek tul lassu, de az IntelliMouse Explorer 3.0 jobb volt, mint a csilivili, keken vilagito utodja.
Esetleg Gigabyte 6800 vagy 6900 jellegu egerpotlekok par milimeterrel nagyobbak, mint a hasonloan kinezo Logitech egerek.
Drotnelkuli tesojuk is van valami Eco 600 neven.De a mini laptopegeruknek annyira pontatlan volt az optikaja, hogy majdnem kib..tam az irodahaz uveg falan at.
Inkabb vettem meg egy hasznalt MX Revot, hogy dolgozni is tudjak.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
asszem a 3 éves logitech mx1100r-em elhalálozott, de legalábbis érdekes tüneteket produkál. eddig egérpad nélkül, asztalon ment, ma elkezdett akadozni
mit ajánlanátok helyette hétköznapi használatra?Tegyel alaja egy egeralatetet.
De ne ilyen tuskogazdasagos 200Ft-s szovetet, hanem valami normalisabbat.Egyreszt az asztal sem kopik alatta, masreszt jobban csuuuszik rajta a nehez eger.
Meg a lezere is meghalalja, ha nem tukorsimara borotvalt feluleten probalod hasznalni.Anno MX1000-em sem szerette a simara kopott asztalt, akkor szoktam ra ismet az egeralatet hasznalatara.
MX700 meg az elozo alatetemet nem szerette, azert koptattam joideig a csupasz asztalt.Ugyan nincs a szomszed topik ajanlojaban, de en a ~2-2.5k-s Revoltec FightMat Advancedre bukom.
Melora is azt vettem, annyira bevalt itthon.
Pedig a boltban elem tettek mindenfele hetnyelven beszelo Razer csodakat is.[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz nyunyu #19456 üzenetére
nem ez a baja, sajnos...
egyik percről a másikra nyekkent meg, lepucoltam alaposan a lézer és a szenzor fejét, néha működött, néha nem. mintás újságon nagyjából ment, egéralátéten kevésbé. ujjamat végighúzva az alján sem mozdult meg. steelseries qck alátéten sem mozdult (azzal használom a razert).
totál olyan, mintha a szenzor vagy lézer (nem értek hozzá) erőssége leesett volna a béka segge alá, és csak tökéletesen ideális nagyonmintás felületen menne, nem tudom.
próbáltam többféle resetet is, semmi. ha megy, tökéletes, ha nem, egyáltalán nem. gombok, görgők mennek, vevőegység 10 centire az egértől, de akkor sem megy. driver újratelepítés, más usb port, minden befigyelt.
szóval most hadrendbe állt a régi WMO1.1a, de ennek a bal gombja néha nem kattint, szóval keresek valami hasonlóan jót és olcsót, vagy valami tényleg tartós középárú darabot. arra tippek esetleg?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Sziasztok!
Olyan egeret keresek ami halkan kattog vagy egyáltalán nem kattog!Barátnőmet nagyon idegesíti éjjelente amikor megy a bf3.
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
Tin
veterán
na, megvan a gond, most végigpróbáltam.
semmilyen matt felületen nem megy, viszont minden fényes felületen megy.
mindenféle színű, textúrájú anyagot végigpróbáltam, a fényes füzetborítón hasít (a tök fehét részen is), a matton (bármilyen apró részletes textúrájú) meg sem mozdul az egér. egy átlátszó fólián ment, odatettem alá az ujjam, és azonnal megállt. olyan dobozon, amin van fényesre festett rész, a fényesen megy, a matt részen meg sem mozdul.
olyan, mintha elállítódott volna a fókusza, vagy nemtudom, nem is értem igazán, mert amikor megszűnt működni, épp semmi nem történt vele. előtte már használtam fél órája gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
MX Performance egerem van, de 2 évet se bírt ki a mikrokapcsolója... ez hihetetlen
Van erre valami gyógyszer, vagy kuka?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tin
veterán
válasz Motion_Blur #19461 üzenetére
2 évig garisak ezek, nem? enyémre 2 év volt, most múlt (ki) 3 évesen gariban cseréltesd ki, vagy javíttasd meg sztem.
még mindig várok ajánlatokat olcsóbb de jó és tartós vezetékes egérre, illetve középárú de jó vezeték nélkülire, nem játszani!
-
Tin
veterán
válasz Motion_Blur #19463 üzenetére
hát akkor üdv, sorstárs...
esetleg megpróbálhatod kicserélni a mikrokapcsolót, én az előbb szedtem szét az mx1100-at, aztán össze is raktam inkább, nem gondoltam, hogy ezekben ennyi szar van belül. mondjuk a mikrokapcsoló elég hozzáférhető helyen van, azt vsz könnyebb cserélni egy hozzáértőnek. nekem a lézer szenzor kellett volna, ahhoz viszont mindhárom nyáklapot le kellett volna szedni, plusz szétszedni az egész görgőmechanizmust.
a kérdés, érdemes-e javíttítatni, hacsak nem te pöcsölsz vele. mert utánajárás, elvinni az emberhez, elhozni tőle, fizetni a melóért. időben-pénzben is 5-10 között jössz ki. ha magad csinálod, az más.
-
nyunyu
félisten
válasz Motion_Blur #19461 üzenetére
Omron D2F-01F, ~300 penz darabja.
-
Trebron09
őstag
Microsoft WMO 1.1a jó azoknak akik csak "csuklóból" dolgoznak az egérrel vagy arra felejtő..?
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
nyunyu
félisten
válasz Motion_Blur #19466 üzenetére
Ha tudsz forrasztani, es nem csehszlovak pisztolypakaval esel neki, akkor igen.
4 csavar gondolom Logitech szokas szerint a talpak alatt van.Ja, ha nincs D2F-01F, akkor mindenkeppen valami -F-re vegzodot vegyel (pl. sima D2F-F), mert a -F nelkuliek (D2F, D2F-01, D2F-L) ketszer olyan kemenyek.
[ Szerkesztve ]
-
-
Trebron09
őstag
válasz Synthwave #19471 üzenetére
Még nem volt (tudtommal ) 400DPI-s egerem, és amiket láttam videókat abban is "rángatták" ezt a patkányt (persze tudom ez beállítás/játékfüggő is), csak ezért kérdeztem.
OFF. Ez mennyire "hiteles":
[link]- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Trebron09 #19472 üzenetére
Beállításfüggő. Még csak a windows csuszkát sem kell nagyon bántanod, 1366x768-as felbontású desktopot kb. 8-9 centi lehet végigszántani, tehát még csuklómozdulatba belefér, játékban pedig in-game állítod. Egy barátom az ujjaival mozgatja csak az intellimouse 1.1a-t, mindig szörnyülködök, ha mellettem csinálja
-
válasz ng0ofy #19475 üzenetére
Szerintem annál kevesebb lehet. Nekem úgy ~15 cm volt a 3200 x 2400, átlóban (6/11, accel off).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tin
veterán
elbeszélgetek magamban (igen, elolvastam az 1-est, meg vagy 2-3 oldalt visszafelé)
amit leszűrtem, és erősítsetek meg légyszi. ha a cél egy tartós, normális egér vásárlása egyszerű asztali munkához (nem játék!), akkor
- 5e alatt csak szarok, vagy használt/ebay megoldás létezik
- microsoft comfort 6000 teljesen jó
- logitech g400 ajánlott
- vagy 10e ft felett játékos egéra kérdés, hogy ilyen 3K körül már tényleg nincs boltban megvehető, tartós 2 gomb + 1 görgő optikai egér? mint a wmo1.1a, és társai.
-
batai15
félisten
Sziasztok!
A4tech X7 XL-750BF
erről az egérről mi a véleményetek? főként multi fpsre kelllene, 3 év garival 5500 forintért meg tudnám venni. -
-
batai15
félisten
válasz Trebron09 #19483 üzenetére
A razer abysussal szemezek,
http://www.ebay.com/itm/Razer-Abyssus-Mirror-Edition-3500dpi-3-5G-Gaming-Mouse-mouse-pad-/251209098874?pt=Mice&hash=item3a7d3aa67ahttp://www.ebay.com/itm/Razer-Abyssus-Mirror-Edition-3500dpi-3-5G-infrared-sensor-Gaming-Mouse-Mice-Gift-/110739851064?pt=UK_Computing_ComputerComponents_JoysticksJoypadsGamepads&hash=item19c89c0738
e kettő között vacilálok.
Melyiket?
Illetve az abyssen van vissza jelző led hogy a beállításról? -
tixem
addikt
válasz batai15 #19485 üzenetére
a második link szerintem nem jó üzlet, annyiért itthon már kapsz g400-at rendes 2 vagy 3 év gyártóival meg még padot is kapsz mellé. Az első már jobban megéri, bár ez az egér lehet jó, de az a fényes felület hát... nekem nem jön be ráadásul iszonyat kicsi a cucc.
abyssus teszt - van rajta egy kéken világító embléma, de szerintem nem jelzi vissza a váltogatást.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
batai15
félisten
Mekkora aza kicsi?
Akkor 5 ezer forintig mit ajánlanál?
Újjat szeretnék a használt dolgokban ilyen téren nem igazán bízom..
jelenleg ilyenem van .
[link]
kezd meg halni, és nem annyira pontos hiába 1600 dpi-is.
ettől méretre kicsit nagyobb kellene lehetőleg, bár eddig a méret fel sem merült bennem.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz batai15 #19487 üzenetére
Approx. size in mm: 115(hossz) x 63(szél.) x 40(mag.)
11 fél hosszú, mérd hozzá a sajátod mekkora, aztán képben leszel. Nem egy nagy valami, de ha nincs nagy kezed vagy claw grip nyomod nincs nagy baj. Az első amit linkeltél az jó, annyit simán megér. A másodikra mondtam, hogy drága 360-as fonttal számolva több mint 10 rugó.[ Szerkesztve ]
-
hunace
tag
Sziasztok,
claw-ra kellene, vmi
szerintetek ez vehető ?
Illetve így bay-en keresztül vállalható a dolog vki rendelt már ch -ból egeret ?
Köszi
-
tixem
addikt
válasz batai15 #19490 üzenetére
Az az egér egy vicc szerintem. És drága is. Ha viszonylag olcsón akarsz rendeset amit nem kell nagyítóval keresni, akkor Logitech g400-tól jobb nincs. Újan 8300 hardverkerben, aprón már hatért is láttam g400at is és mx518at is (elődje). Még használtan is megbízhatóak.
-
nyunyu
félisten
amit leszűrtem, és erősítsetek meg légyszi. ha a cél egy tartós, normális egér vásárlása egyszerű asztali munkához (nem játék!), akkor
- 5e alatt csak szarok, vagy használt/ebay megoldás létezik
- microsoft comfort 6000 teljesen jóAkkor mar inkabb L M500.
Abban legalabb kinai Omron van, ami kb. 2 evet bir atlagos hasznalatnal, de fillerekert cserelheto 3-5 evet biro japanra.
Kerdes, hogy az ujfajta gorgoje mennyit bir.Ja, hogy ez mar 7k? Olcsobbra emlekeztem.
-
Tin
veterán
válasz nyunyu #19494 üzenetére
köszi!
akkor asszem lesz egy g400, azt elég sokan ajánlják, mert ha már 7-ért van ez, inkább azt veszem kicsit drágábban.
tényleg kétforintos basic mouse-nak egyáltalán nincs ajánlott? logitech vagy ms-nek sincs fapad egere ami használható?
az áron meg nem kell csodálkozni. drágul a forint 3%-ot, a termékek meg azonnal 10%-ot, pedig hetek óta raktáron vannak..
ja, még valami. g400-ban ez a prediction funkció ha jól láttam kb 1 éve eltávolításra került. a mai egerek már prediction nélküliek, gondolom. ez jó vagy rossz? eddig nem is tudtam hogy van ilyen
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
-
drtimot
aktív tag
válasz nyunyu #19498 üzenetére
Pont minap találtam itthon egy RX300-at, fel is dobtam apróra.
@Tin - Kár, hogy az online vásárlást elvetetted - az ebayről rendelhető MS WheelMouse Optical egerek ár/érték arányával nem igazán lehet versenyezni. Szállítással együtt is kijönnek 3K-ból, és bármelyik más ajánlott egérrel felveszik a versenyt mind tartósság, mind pontosság szempontjából.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
hunace
tag
erre vki ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest