-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ap-c
csendes tag
A képen egy 105 gombos billentyűzet van.
reklamálni a googlenél lehet, ezt dobta ki, én meg nem számoltam megA vezetéknélküliség a 2000-es években megjelent opció, a háttérvilágítás 2015 óta terjed, desktop célokra használt billentyűzetnél az előbbi hasznossága is véleményes szerintem, az utóbbi pedig teljesen felesleges, ha a billentyűzetfunkciókat nézzük.
Kinek a pap, kinek a papné. Így is több kábel van az asztalomon, mint kellene, és mint írod, 20 éve alapfunkció ennél a hardvernél. A világításról pedig csak annyit, hogy szvsz amikor a laptopok 90%-án ahol 10 centire van a képernyő a gomboktól és ott ott a beépített háttérvilágítás ezer éve, akkor pár nyamvadt led pár centér hadd ne legyen már extra kategória, főleg, miután bármelyik filléres kínaiba belerakják 0 forintértA tippeket köszönöm, de miután írtam, hogy pár év alatt leamortizálom, nem ez az árkategória, ami a lehető legkevesebb és innentől át is térnék @Mephike válaszára, hogy ne külön hsz-ben foglaljam itt a helyet:
Igazából egy lehetőségem van: Megveszem a legolcsóbbat, mert a mostani 20e-s pont ugyanannyit bírt mint az előtte vásárolt 4e-s így nem fogom bepróbálni a 40e-s, mert a gyereknek 75e-ért vettünk aztán 3 év után ugyanolyan ramaty állapotban van mint bármelyik filléres. Számomra ez pár évente cserélendő munkaeszköz, amire egy fillérrel sem vagyok hajlandó többet költeni, mint amennyit feltétlenül muszáj és a legkevésbé sem okoz majd problémát, ha pár év múlva újra meg kell írnom itt a fenti posztot. Onnantól, hogy a billentyűk ott vannak, ahova reflexből nyúlok, én már nem szenvedek vele. A jelenlegit is használnám még vagy 6-8 évig, csak sajnos nem én nem tudok aludni tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- A+ K77B Mechanikus gaming billentyűzet, RGB világítás, Fekete
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus billentyűzet - Glorious Panda, Black Ash
- Aula membrános gamer/multimédiás billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest