- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elon Musk nem kér a TikTokból
- Sweet.tv - internetes TV
- Corel Draw topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Domonkos #59751 üzenetére
Nos, nem tudom, nekem fejlesztőként nem csak a fejlesztőeszközben kell billentyűzetet használnom. És adják magukat a kérdések, mint hogyan navigálsz kurzorok nélkül egy táblázatkezelőben? Vagy hogyan választod ki egy combobox vagy listbox egy elemét kurzorok használata nélkül egy dialógusablakban? Az egér használata természetesen nem ér.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Domonkos #59751 üzenetére
NEM akarok leszokni a hasznalatukrol, TE akarsz leszoktatani, gozom sincs miert
Valami szazalekotot kapsz eladasok utan egy 60% gyartotol vagy nem tudom, influenszer vagy?
Az meg hogy szemelyes preferenciak kerdeset attereled szemelyeskedesre (bena vagyok) pedig siman csak egy unintelligens lepes, ezt szerintem gondold at meg egyszer. Vagy azt gondolod te vagy a minden tudas hordozoja, esetleg..?
Bocs de ilyen modon nekem ez ennyi volt, nem eszmecsere, hanem vallasi terites meg istenkomplexus amit tolsz. Raadasul rossz mernok modjara semmi konkretat, csak elvont eszmeketBocs, de pontosan ez az amit utalok a fu de hardkor bill fanok vagy akarmilyen fanok kozott, amikor valaki nem azt mondja a tobbieknek hogy talald meg ami neked megfelelo meg esetleg tapasztalat h nekem igy meg igy mukodik, hanem hogy igy KELL CSINALNOD mivel CSAK IGY a jo. I'm out.
[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok