- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Domonkos #59751 üzenetére
Nos, nem tudom, nekem fejlesztőként nem csak a fejlesztőeszközben kell billentyűzetet használnom. És adják magukat a kérdések, mint hogyan navigálsz kurzorok nélkül egy táblázatkezelőben? Vagy hogyan választod ki egy combobox vagy listbox egy elemét kurzorok használata nélkül egy dialógusablakban? Az egér használata természetesen nem ér.
-
Radeon_5
aktív tag
válasz
Domonkos #59751 üzenetére
NEM akarok leszokni a hasznalatukrol, TE akarsz leszoktatani, gozom sincs miert
Valami szazalekotot kapsz eladasok utan egy 60% gyartotol vagy nem tudom, influenszer vagy?
Az meg hogy szemelyes preferenciak kerdeset attereled szemelyeskedesre (bena vagyok) pedig siman csak egy unintelligens lepes, ezt szerintem gondold at meg egyszer. Vagy azt gondolod te vagy a minden tudas hordozoja, esetleg..?
Bocs de ilyen modon nekem ez ennyi volt, nem eszmecsere, hanem vallasi terites meg istenkomplexus amit tolsz. Raadasul rossz mernok modjara semmi konkretat, csak elvont eszmeketBocs, de pontosan ez az amit utalok a fu de hardkor bill fanok vagy akarmilyen fanok kozott, amikor valaki nem azt mondja a tobbieknek hogy talald meg ami neked megfelelo meg esetleg tapasztalat h nekem igy meg igy mukodik, hanem hogy igy KELL CSINALNOD mivel CSAK IGY a jo. I'm out.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless (Purple Switch) - US 2026.11 ig alza gari
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless (Tactile)
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest