-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gyulank #46307 üzenetére
Korábban írtam neked, hogy háttérvilágítással rendelkező fekete billentyűzeten élőben nem fogod látni rendesen a karaktereket, ha ki van kapcsolva a világítás.
Ezt továbbra is fenntartom.
Szerintem vegyél valamilyen világos színű billentyűzetet. Lehet világítós is, mert fehér/világos alapon látszanak az áttetsző feliratok a monitor fényénél is.
Utána meg rakj felirat matricákat a gombok elejére. Azt látnád fekvő helyzetből is. Valami ilyesmire gondoltam, minusz festés (ezt nyunyu követte el).Egyébként amilyet te akarsz olyan szerintem gyárilag nincsen.
Mondjuk nem értem mi a bajod a mezei világítós mechanikus billentyűzetekkel, pl. az enyém feliratai bekapcsolt világítás mellett látszanak lapos szögből nézve is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Commandos: Origins teszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest