- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Linux kezdőknek
-
IT café
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kergemarha92
csendes tag
Sziasztok! Szomorúan konstatáltam, hogy a notebookom (Samsung R580) billentyűzete szép lassan kezdte kilehelni a lelkét. Mivel egymás alatti gombok hibásodtak meg, így valószínűleg az elektronika romlott el benne, ami csak komplett billentyűzetcserével lenne orvosolható. Ez kb. 20 ezer forintba fájna, amit sokallok érte. Emiatt úgy döntöttem, inkább külső billentyűzettel használom a laptopot a jövőben.
A megfelelő billentyűzet kiválasztásához kérnék egy kis segítséget. A legfontosabb szempont az ár lenne nekem, semmiféle speciális igényem nincs. Megtanultam a tízujjas vakírást, de annyit nem használom a számítógépet, hogy megérné pl. egy mechanikus billentyűzetre beruházni. Játszani is szoktam ráadásul a laptopon, az meg pont másfajta igényeket támaszt egy klaviatúra felé. Egy szó mint száz, egy olcsó, de relatíve megbízható billentyűzetre lenne szükségem. A kérdésem az lenne, hogy van-e bármilyen jelentős különbség egy jó nevű gyártó alsó kategóriás billentyűzete és egy Tesco-ban / Auchanban vásárolt termék között. Tudtok ajánlani egy best buy billentyűzetet a 'hűdeolcsó' kategóriában?
[max 2000 HUF]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Honda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Autós topik
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Keychron K6 Pro // Számla + Garancia //
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- WS Silent Tactile kapcsolók, 70 db
- Gamer Billentyűzetek Hatalmas választékban 4.000ft-tól. Akár Beszámítással!!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest