Új hozzászólás Aktív témák

• kergemarha92

csendes tag

Sziasztok! Szomorúan konstatáltam, hogy a notebookom (Samsung R580) billentyűzete szép lassan kezdte kilehelni a lelkét. Mivel egymás alatti gombok hibásodtak meg, így valószínűleg az elektronika romlott el benne, ami csak komplett billentyűzetcserével lenne orvosolható. Ez kb. 20 ezer forintba fájna, amit sokallok érte. Emiatt úgy döntöttem, inkább külső billentyűzettel használom a laptopot a jövőben.

A megfelelő billentyűzet kiválasztásához kérnék egy kis segítséget. A legfontosabb szempont az ár lenne nekem, semmiféle speciális igényem nincs. Megtanultam a tízujjas vakírást, de annyit nem használom a számítógépet, hogy megérné pl. egy mechanikus billentyűzetre beruházni. Játszani is szoktam ráadásul a laptopon, az meg pont másfajta igényeket támaszt egy klaviatúra felé. Egy szó mint száz, egy olcsó, de relatíve megbízható billentyűzetre lenne szükségem. A kérdésem az lenne, hogy van-e bármilyen jelentős különbség egy jó nevű gyártó alsó kategóriás billentyűzete és egy Tesco-ban / Auchanban vásárolt termék között. Tudtok ajánlani egy best buy billentyűzetet a 'hűdeolcsó' kategóriában? :) [max 2000 HUF]

Új hozzászólás Aktív témák