Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
galacsindobá
csendes tag
Sziasztok,
új autó vásárlás merült fel a családban és engem kértek meg, hogy segítsek benne. Első körben a Vitara merült fel, azonban ma egy kifutó focusba ültem bele 1,0 ecoboost motorral. Titanium felszereltséggel első körben 4,6-4,8 M közötti árat kaptam az ismerős eladótól.
Lehet ennél jobb ajánlat hasonló felszereltségű és méretű autókban? Igazság szerint elég szűknek éreztem elöl a focust (clio IV-t használok). Milyen irányban érdemes még próbálgatnom? A pénz sajnos véges, hozzávetőlegesen ez lenne az az összeg, ami autóvásárlásra szánható.
Köszönöm! -
galacsindobá
csendes tag
válasz IreN!CuS #163491 üzenetére
egy vagy két fő használná megyeszékhelyen rövid távokra illetve párszor autópálya, évente kb 13-15 e. km. szóval semmi extra. Fontos a minőségérzet, enteriőr. Talán ezek a legfontosabbak és talán annyi, hogy az előző autó is 16 éve megy, szerintem erre is ez a sors várna
köszi! -
galacsindobá
csendes tag
Sziasztok!
Új autó vásárlás előtt vagyok, kb 4,5 M-t szánnék rá. Ebből az összegből mi a legjobb ár-érték arányú gépkocsi? Nztem a vitarát sx4 cross-t azonban felmentek az árak, illetve a kisebbik turbós motorral lehetne csak elhozni ennyi pénzért. érdemes lenne az új ceedet is megtekintenem? az alap felszereltségű 1,4-es motorral van pont ennyiért. vagy még picit emeljek az összegen? és akkor mi lehetne a befutó?
Köszönöm! -
galacsindobá
csendes tag
válasz diegho #172126 üzenetére
Szia,
végre olvasok véleményt az új ceedről 1,4 szívóval.
1,2-es szívó Clio IV-ből ülnék át tágasabb, minőségibb autóba. az anyagi keret korlátozott, ami felmerült bennem az alap ceed - 4,5 M, S-cross - 4,8 illetve 1,4es turbóval az astra elég jól feleszerlve 5M Forintért?
Szerintetek melyikkel járnék a legjobban? kényelem, minőség, biztonság hármas számít.
Köszönöm
Zsolt -
galacsindobá
csendes tag
válasz mandleee #172154 üzenetére
Köszönöm az infókat Nektek!
Megyeszékhelyen ill. környékén használnám, évente párszor autópálya, egy-egy nagyobb út környező országokba.
Mindkettő csábító számomra az előnyeivel és hátrányaival együtt - mármint scross és a ceed - fenntartásban gondolom költséghatékonyabb a suzuki..ránéztem az scross német áraira, durva az a 22-25 ezer euro!
köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Windows 11
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest