- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
DeFranco #62092 üzenetére
Csak úgy halkan jegyzem meg, hogy október 5-én vettem a Lagunát, 7-én már világított az akku jelzés, akkut cseréltem, mindig világít.... ok, francia autó szarok bele, mindig világítani fog rajta valami. Hazafelé jövet elfogyott az akksi ereje
Kialudtak a lámpák, a mutatók lepottyantak a nullára, gázpedál nem reagál. Fasza, épphogy át sikerült gurulni egy kereszteződésen, be egy parkolószerűségbe. Hazabaktat, cimbivel vissza a másik akkuval, betesz hazagurul ok. Töltés, telefon, 18k a generátor rendbetétel.
Végzett a mester, elhoztam, útközben megint kigyullad, az agyam eldobom. Go vissza. Szészedi, átnézi, itt bizony minden rendben, na ja, de az akkusarun rajta volt a műanyag bizbasz, hol érintkezett rendesen, hol nem.
216.000km. (Mostmár 223600) Óra szerint. Tehát elég nagy a valószínűsége, hogy nincsen tekergetve. Meg az automatából ítélve is.
(ez volt az egyetlen dolog, amit javítani kellett rajta a lopó, fogyó cuccokon kívül...de ezt már másnap)
-
Melack
veterán
válasz
Abroncs szereléssel 94.000, fékek 52.000 + 12.000 szervíz díj, kipufogó 2.000. Várható egy kipufogó "torok " csere 14.000, téli gumi 40.000 + szerelés. Emelő és kerékkulcs még mindig hiányzik. És azt hiszem nem költöttem semmit. Nekem a fordított akksi miatt alsó hangon 27.000 az akksi.... Én nem ítéllek el :-)
-
Kornel
veterán
válasz
szerintem rosszul kezdted a dolgot.
vettél volna egy akksit tél előtt, előbb utóbb úgyis kell (akkor már nem mindegy, hogy mikor?), és akkor nyugodtan aludnál, azaz kelnél fel, tudva, hogy a kocsi is indulni fog.
ha a generátor rossz lett volna, akkor előbb utóbb nem indult volna a kocsid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest