-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
válasz Szevam #166002 üzenetére
Nekem 1.4 van, 4 évvel idősebb, és fele ennyi kilométerrel, de nekem is hámlik a lakk a tetőn. Pedig a sajátomról tudom, hogy előző gazdájánál (12év alatt) fedett helyen állt. Olcsón fenntartható autó, egy kuplung cserénél lehet több a munkadíj, mint az anyag Ha az elején szerkezeti elem nem sérült akkor nem kell félni tőle, ezt szervízben egy átvizsgálás során meg tudják mondani.
-
nagyúr
válasz Szevam #166002 üzenetére
Ha jön le a lakk, az nem túl bíztató Egy vagy több elemen is? Szarul fényezett elemeknél jellemző hiba. Gyárilag is lehet kemény a kuplung, pl. nekem a civicben sokkal keményebb mint barátnőm corsájában. Váltó gondolom fos renault, evvan, megszoksz vagy megszöksz. Coupe, 3 ajtós kivitelnél jellemző hogy az ajtók hosszúak, ez parkolóban némi kihívást jelenthet. Ha megveszed, szélvédőt cserélj minél hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Gorenje Side by side hűtő
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával