- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz runner 125 #85796 üzenetére
Előben nem volt furcsa a hézag 760k volt új téli gumikkal és jó állapotú nyáriakkal.
-
!Overdose!
őstag
válasz ReSeTer #85798 üzenetére
A KGFB díj annyi és annyi dolog függvénye, amiből a teljesítmény csak az egyik tényező. Ráadásul amióta sávos teljesítményszinteket vesz alapul, azóta megesik, hogy nem számít +/- x le. Jelen esetben a 140 és 170 lóerős verzióra is ugyanannyit kell fizetni, mivel mindkettő a 101-180 kW közötti kategóriába esik.
tboy93: Grat hozzá.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
nagyúr
válasz !Overdose! #85792 üzenetére
JHM az alvázszám első három karaktere. 1.4 benzin
-
neduddki
nagyúr
válasz tboy93 #85801 üzenetére
HI!
ajajaj esmered a kollegatakieztszakozta????
"Csak hogy tisztázzuk nem fogok 780-ért autót venni" bof
najovegulis tenyleg nemlettannyi:- )))udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
raczger
őstag
válasz runner 125 #85800 üzenetére
Igen, emlékszem. Ez jó hír, ha akarok néhány plusz lovat, na de először legyen meg az autó és ismerjem meg rendesen, aztán lehet
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
neduddki
nagyúr
válasz tboy93 #85805 üzenetére
HI!
14es felnit le kell rugni rol a afranba /hintalo:- (/, honda totyikban kigyujtve a 7gen 15os felnik kodjai, nekem a begyutt a s6a-560a /vna is beole 2 agrnitura, nehez eros:- )/ ell kell dontnei hiszel-e neikik mert, ~150rugo a 120Mm-es buli /gyari beszall/, jakormnay, ha monden igaz a fl-nek dokkal jobb a kormanya, ill. ha inkabb leborozteted akkor felser
fek nissin 22k:- )
olaj inabb 5w40 mint 10w40 /en most eneos sustina/
mas?udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
hobizoli
nagyúr
-
runner 125
nagyúr
-
raczger
őstag
válasz runner 125 #85815 üzenetére
Tyű az nem rossz, köszi az utánajárást. Pénzbe ez szerinted kb mit jelenthet?
Már elkezdtem gondolkozni 2dines navin is, látom te is épp ezen dolgozolwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
runner 125
nagyúr
válasz blt.62 #85761 üzenetére
Szinte semmi info nincs róla, még kép sem.
Az 5 sebességes geartronic elég problémás automata, de majdnem 2 körül már nagyon szép S60-at tudsz venni, azokat nem nézted?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz raczger #85816 üzenetére
40-50k között szerintem megoldják profin.
Ha, megveszed regelj fel Index-re, az S60 topikban rajtam kívül szinte mindenki pesti, tudnak javasolni megbízható kontaktot ezügyben.
Azt most nem abba keresem, az S60 multimediája már részben megoldott. A topikból 5-en vásároltunk Svédországból típusspecifikus fejegységet lassan már 2 hónapja, viszont a can-bus adapter legyártásal gondjaik akadtak, így többedmagammal együtt még nem építettük be, mivel a kormányvezérlés és a tolatóradar nem működne. Várunk türelemmel...
A normál 2 DIN-es megoldással ez a problémám, nagyon kilóg a gyári enteriőrből."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
raczger
őstag
válasz runner 125 #85819 üzenetére
Az nem tűnik soknak, többre gondoltam.
S60-as topikra már rátaláltam, olvasgattam kicsit.Jól néz ki az a Bluepower, de annyit már nem biztos, hogy adnék egy ilyen naviért.
Köszi az eddigi infókat, holnap átvizsgálás szervizben, izgulok
[ Szerkesztve ]
-
-
raczger
őstag
válasz focvis #85822 üzenetére
Emiatt ne aggódj, alapvetően nyugodt tempóban közlekedek, nem racsingra fogom használni az autót. Ha meg szeretném csináltatni az tuti nem azonnal lenne, először így szeretném kiismerni az autót.
Ugyan a közlekedésbe még bele kell jönnöm (bárki jön velem, mindig mondom nyugodtan szóljon bele mit csinálok rosszul, szerencsére már ritkán van csak így), folyamatosan tanulom, de az autót jól tudom kezelni, mentem én már gyorsan is és nem volt probléma: [link], [link] Ja és itt jogsim még sehol nem volt
Alapvetően egy utazóautót akarok, azt hiszem erre a Volvo tökéletes, kis távokra, városi használatra nem hiszem, hogy sűrűn fogom használni, akkor inkább felülök a bringára.
-
neduddki
nagyúr
-
-
blt.62
őstag
-
runner 125
nagyúr
válasz raczger #85824 üzenetére
Cool, zsolival indexen majd biztos megtalálod a közös a hangot, ő rallyzik Lada-val.
blt.62
Nem mondanám h jobb, csak pl a kézi váltós sokkal megbízhatóbb, és abból több a kézi váltós példány.
Elől a hely közel azonos, hátul viszont kisebb a lábtér az biztos, de 2 körül tényleg korrekt példányt kapnal."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lenry
félisten
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
VegyesTamás
senior tag
Szakik nem tudtok valamit a híres ám megoldás nélküli (vagy én nem találom) Skoda Fabia 1.4 "kaffogásról"
?
rövid leírás:
A probléma röviden, hogy napi első induláskor remeg a motor és menetközben
a gáz néha kihagy, de a komputer hibakódot nem mutat (5 különböző szakember
igazolta ezt).
A hiba okát, forrását több szakember is megpróbálta felderíteni, de ezidáig
nem sikerült. A Skoda márka szervízbe minden lehetséges elektronika és
mechanikai alkatrészt ellenőriztek és többet cserétek. Mivel az eddig
vizsgált alkatrészek jónak bizonyúltak, így felmerült, hogy lehet magával a
komputerre vana hiba, de ezt nem tudták megállapítani.*Autó:*
- Márka: Skoda
- Modell: Fabia
- Ccm: 1390
- Évjárat: 2006
- Motorszám: BUD253740*Hibaleírás:*
A pillanatnyi fogyasztásmérőn látható, hogy abban az esetben produkálja a
hibát, ha a pillanatnyi fogyasztás el kezd emelkedni: induláskor 1,8-2,2l
=> 3-3,5l-nál (motor erőteljesen kezd remegni) => 4l-nél (általában
lefullad). A fulladást csak néha produkálja.Ha az autó már erőteljesen kezd fulladozni, akkor a gázpedálra nem reagál.
Ha az induláskor gázt adok és a motort felpörgetem 1500-2000-es fordulatra,
akkor áthidalja a problémát. (érezni, hogy küzd, de kellő erő, fordulat
van, hogy áthidalja)Azt figyeltük meg, hogy amikor az első nagyobb gázt adjuk fekete füst
távozik a kipufogóból.Az autó jól gyorsul, napközbeni működés közben semmit nem észlelni, kivéve
azt hogy ha tartósan alacsony sebességgel közlekedem enyhe gáz adagolásánál
(pl.: 4-esben 50km/h-val), *néha nem reagál a gázpedálra*, akkor teljesen
fel kell engedni, majd újra lehet nyomni.Még annyi, hogy csak akkor kezdi el, amikor a levegő hőmérséklete eléri a
kb 15-20 fokot. Tavasszal és ősszel egyértelműen tapasztalható, hogy reggel
mikor 14 fok-nál kevesebb van gond nélkül indult, ellenben délután mikor a
levegő 15-20 fok fölé emelkedett akkor produkálja.Az alábbi alkatrészek lettek cserélve, tisztítva:
- 4 gyertya csere
- benzinszűrő csere
- olaj csere + Motor Cleaner Wynns
- olaj szűrő csere
- levegő szűrő csere
- víz hőmérséklet szabályzó csere
- pillangó szelep tisztítása
- MAP szenzor csere
- 4 gyújtótrafó cserélve
- ultrahangos injektor tisztítás
- akkumulátor csere
- teszt jelleggel a benzinpumpa motor is cserélve lett
- motor megfelelő levegőmennyiséget kap (elvileg nem kap fals levegőt)
- hengerenkénti kompresszió rendben
- hibakód nincsen
- vezérléscsere (35.000 km)
- hidrotőkék ellenőrzésre kerültek
- kipufogó rendszer ellenőrzésre kerültekA hibát kb 42.000km-nél produkálta.
Mellékelek egy videót, amely teljesen tükrözi a problémát.
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
Anulu79
addikt
Ha 2000 ccm-es benzines autó érdekelne akkor milyet érdemes venni ami nem eszi meg a gatyámat? Vegyes használatra kellene. Nem sok olyan útam lenne ami csak városban lenne. Ár kb. 1,2 M-ig lenne jó.
-
trassher
addikt
A kérdés: Astra G 1.4 16v vagy Focus Mk1 1.6 16v?
Ami kell: 5 ajtós kivitel, klíma, 2 villanyablak, elektromos tükör, fényszórómagasság állítás.
Ki melyiket ajánlaná? Méretben mindkettő megfelelne, dinamizmusban is. Nem rakétát szeretnék hisz lézer show van már minden sarkon. Heti 250km főút és 150-200 km városi használat.
Ki melyiket ajánlaná és miért? Előre is köszönöm a válaszokat.Redmi Note 7
-
neduddki
nagyúr
válasz trassher #85839 üzenetére
HI!
nemkerdes krokusz:- )
udv
neduddki
mod: Anulu79: 1zz-fe-vel nezz vmit v. 1AZ-FSE
[rvilike]: ha thijjaba hondat kell venni ugye:- ) gastrat az vegyen aki nem erzi a kulomseget a krokuszhoz kipest
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
-
mycso
veterán
Srácok, hátha tudtok segíteni, ez milyen autó: [link]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
trassher
addikt
Árban is azért a focus erősebb ahogy nézegettem a hirdetéseket. A fent megadott paramétereket tekintve mekkora az az összeg amiért már értelmes darabot lehet kapni? Vételárra 700-at szánunk.
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest