-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz V.Stryker #180700 üzenetére
Sztem gyerekkel jó, mert könnyen takarítható az ápolás meg nem nagy kunszt, veszel egy Ikeás bőrápolószettet és meg van oldva a dolog.
Ami hátrány még, hogy a bőr télen hideg nyáron meg meleg de a gyerek úgyis a gyerekülésben ül vagy ülésmagasítón nem az ülés borításán.
#nincsbennetarcsi
-
dj79
senior tag
Szerintem attól függ, hogy mekkora a gyermek. Amíg kicsi, semmi előnye nincs, magát eszi le
Nekem az első ülés háttámláin és a hátsó ülésen is van védő, így a szövet sem direktben kapja az ívet, illetve a gyerekülés sem nyomja direktben az autó ülését.[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem is könnyebb a bőrt tisztán tartani. Viszont nálam a Volvóban, a bőr üléseken lehetett látni a gyerekülés/magasító nyomát, kicsit megnyomódott ott az anyag. Illetve az első ülés hátán is volt egy-két karc a bőrön, amiknek a szerzője -gondolom- a gyerkőc lába lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
-
rbalint88
addikt
válasz V.Stryker #180706 üzenetére
Bort csak szelloztetessel vennek mar. 25 fokban is mar ha megsuti a nap, rarohadsz. Gyerek es kutya ala vizzaro ulesvedo a tuti. Mi a kutya miatt gyartattunk egyedit, valami 8-10 ezer ft volt. Ha nagyon profit akarsz, max 20k... es akkor johet a csoki hanyas pisi, csak kimosod az ulesvedot es hello van. Ja es az elso ules hattamlajat is vedi a rugdosastol.
-
kisza25
félisten
válasz V.Stryker #180706 üzenetére
Nekem fiam van, de nagyon max pogácsát, vagy zsemlét ehet az autóban, ha hosszabb úton vagyunk, vizet ihat, mást akar, akkor megeszi, megissza mielőtt beszállunk.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz rbalint88 #180707 üzenetére
Hol gyártattátok és milyen?
kisza25: nálunk suli - ovi után éhenhalás van mikor elvesszük őket. Szerintem se kéne enni a kocsiba, de egyszerűen belefáradtam az állandó ugatásba. Inkább hagyom, lesz.rom és b.szom takarítani a kocsit. Anya takarítja, ha hagyja,hogy egyenek.
tboldi: látszik.-
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz máyköl #180714 üzenetére
Az S60-ban vajszínű félbőr volt. Nyáron kifejezetten előnyös volt szerintem, a napon érezhetően kevésbé melegedett fel, mint egy fekete bőr-, vagy szövetbelsős autó. Télen tényleg kicsit kellemetlen egy darabig és bekapcsolt ülésfűtés mellett is egy ideig érezhetően hidegebb volt a bőr rész a szövethez képest.
-
rbalint88
addikt
A vilagos szinu kenyes, megfogja a farmer, stb. A sotet szinu meg instant halal nyaron. Nekem zold-fekete volt, de focvis boros gtije (pedig amikor probaltam mar nem is volt kanikula, estefele volt) es fonok fekete boros jaguarja is horror. De ulesszelloztetessel es futessel egy sotet borost bevallalnek. A vilagos bor nekem tul kenyes. Zavar, hogy nagyon hamar latszik rajta a hasznalat. Nyilvan a sotet pont ugyanolyan koszos adott ido utan, csak azon negyedannyira latszik.
-
máyköl
veterán
válasz rbalint88 #180718 üzenetére
Esku semmi koszt nem lattam eddig egyszer sem az enyemen, pedig kek farmerrel hasznalom szinte mindig. Borapolasom is kimerult egy eddig egyszeri ikea -s apoloszerrel, azt sem a focvis fele 1 napos apolassal, hanem kb 1,5 ora alatt csinaltam meg, tobb turelmem nem volt hozza.
Mondjuk ha valaszthatnek, hogy szelloztethetos bor vagy alcantara, akkor mar az utobbit kernem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A legutóbbi Golfomban fekete bőr volt -> rémálom.
Most bézs bőr van; ez egész vállalható volt nyáron. Tényleg. Mondjuk sötét farmert nem merek felvenni, így is 2 havonta bőrtisztítás, -ápolás.
@180720: Csak a legelső tisztítás volt 8 óra. Ne más retkében fetrengjek. Másodszorra kb. 2 órát vett igénybe.[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz máyköl #180726 üzenetére
sosincs kész
btw mindkét b5.5 passatomban világosszürke alcantara volt, abba is belerohadtam nyáron.
nálam ez a nyári sorrend:
szellőztetős szövet->szellőztetős bőr->minőségi szövet->alcantara->fos szövet->bőr.
de télen is jobban kedvelem általában a szövetet, bár a te Alfádban nagyon szép (és jó minőségű!) a bőr. azzal ki lennék békülve azért -
Dorian
félisten
Nna, ilyen gyorsan sem vettem még semmit, mint most autót
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz MunezXBK #180735 üzenetére
Baromi kevés a szabadidőm, így házvásárlás + gyerek + terhes feleség mellett, rájöttem, h nem lehet sokat tökölni a döntésekkel ha haladni akar az ember. 2 napja neten kinéztem egy 6,5 éves 2.0 D4D Avensist, bepakoltam a családot, el vidékre és meg is van.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Motion_Blur
félisten
Családba kellene autó anyósnak:
- keret a vételárra 450k
- fabia/clio/corsa méret
- szívóbenzin
- manuális váltó
- sok városi használatElőre is köszi.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
tboldi
nagyúr
válasz Motion_Blur #180737 üzenetére
Bármi, ami nem rohad (legalább a kényes pontoknál), és legyen minél több műszakija.
[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Ferdehátú F Astra
-
hobizoli
nagyúr
-
Clio
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
gzbotii
nagyúr
Swift Mk4 (EZ/MZ) mennyire ajánlott?
Pályatempót mennyire bírja (nem az lenne az elsődleges felhasználás, de lenne az is, évi 2-4)?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
molnarpeter
nagyúr
Suzuki
-
33as
senior tag
válasz gzbotii #180743 üzenetére
Úgy tudom eléggé fent forog 4000 rpm körül 130-140km tempónál! Azért vettünk a feleségemnek KIA-t 1.25 ccm mert az 130-nál is csak 3500 rpm met forog kis benzines létére.
Ès így elég csöndes is.MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Drughi
addikt
Ignis-t is ki tudsz fogni ennyiért, aminek gazdája volt, nem csak tulajdonosa.
Könnyű vezetni, jól parkolható, jó a kilátás.
Az én asszonyom szereti. -
csehe02
csendes tag
Sziasztok,
Uj auto vasarlasban gondolkodunk. Jovo tavasszal akartunk venni, de a dragulasok miatt elorehoznank. A keret kb 4 millio lenne. Uton van a gyerek, illetve lehet ikrek...
Jelenlegi igenyek mellett kb hetvegi auto lenne. Asszony munkahelye kb 2 km, nekem gyalog tavolsagra van. En a szivo benzinest favorizalnam az egyszerusege miatt. Hosszu tavra gondolnank az autot (10-15 ev) ezert is gondoltunk uj autora.-Kia stonicot neztuk, tesztautot megkapnank 3.9ert, par szaz km-mel
-Suzuki is jo lenne, de a Baleno kiesett, Swift kicsi, Vitara draga nekunk kicsit.
-Asszonynak tetszik a Sandero Stepway, de en nem akarok Daciat.
-Fiat Tipot meg nem neztuk meg erdemben, mert beteg volt az ertekesito...
-Hyundai i20at neztuk meg, de azt a kiahoz viszonyitva nem erzem olyan jo vetelnek.
Esetleg van mas otletetek, tanacsotok? Koszi -
Dare2Live
félisten
válasz csehe02 #180747 üzenetére
yarissal egy gyerekkel akinek még lehet a lába elé pakolni 1 kisböröndöt/nagy sportáskát így nézett ki idén az anyósülés Balatonról felfele.
[link]
Csomagtartó persze tetőig pakolva, ülés alatti helyen is zacskó...Tavaly pedig így se fértünk be 3hét balaton után. Feleségem, gyerek vonattal jöttek haza.
De nem 1-2hét balaton esetén is teli van pakolva.Én se hittem ezt anno el, így vettem 5éve kb I20/Stonic/Baleno méretű yarist....
Szóval szerintem huzd ki azokat amiknek nincs 400literes csomagtere akkor is ha egy gyerek. Ha kettő lehet bármikor is akkor 2*esen húzd ki. Tipon kivül mindent kihuztunk?
Mi is előrehoztuk a vásárlást. Mi "egyterüsebb magasabb üléspozi"sat szerettem volna ami nem megy 5misi fölé. Én SX4 SCrosst akartam mert 1.4T 140le@220nm, android auto, kulcs nélküli indítás, digitklima... belefért 5misibe, de végül Kia Venga lett mert rövidebb 22cmel és csaomagtartója uakkora illetve hátsó üléssort előre tolva (feleségem/gyerek kicsi) nagyobb.
Így most van 440-510literes csomagterünk és belül is nagyobb. Két gyerekkel sztem ez a minimum. Egy gyerekkel pedig ez az ami kényelmes.
Ha esetleg bevállalunk +1 gyereket avval nyugtatom magam, hogy még 2 gyerekkel is beférünk nagyobb túráknál is csak kell vmi nagy tetőbox/tetőzsák/tetőrács.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
félisten
válasz Dare2Live #180749 üzenetére
> Tavaly pedig így se fértünk be 3hét balaton után. Feleségem, gyerek vonattal jöttek haza.
Azert ez elsosorban attol fugg, hogy milyen az utazasi stilusotok. Mi ket gyerekkel, hosszabb idore mentunk 3 kisboronddel (amit nem is kell becsekkolni a repulon).
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest