Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
KEAN
tag
Monitorból ezt gondoltam:
[link]
37000 Ft ...Oké, nem LED, hanem csak LCD, meg fos TN panel, de nekem már elég ha azt tudja, amit a régi csak nagyobb, meg "szélesvásznú".Ezzel meg az i3-2100-al máris 183-nál vagyok és esetleg még a táppal is lehet játszani. ( De mittomén' 3 hétig kenyéren meg vizen élek és megvan a nagyobb procira a pénz. )
[ Szerkesztve ]
"Persze, hogy tudtam, csak nem sejtettem!"
-
KEAN
tag
válasz #98593280 #17788 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot.
Az az igazság, hogy a 180-as keretbe a monitornak is bele kellene férnie, szóval tuti, hogy GTX460 lesz, illetve gondolkodom még a procin is, hogy i5-2300 vagy i3-2100 legyen-e. (Bár gondolom megéri azt a plusz ~16-ot, mivel a CPU időtállóbb, egy "gamer" gépben, mint a VGA. (Az nagyobb proci talán/remélem kiszolgál 2 vidkarit is, ha nem "alakul át nagyon" az ipar. ))
-
KEAN
tag
Oks, akkor szerintem várok a i3-2100-ra, meg átnyergelek inkább GTX460-ra Gondolom ebből csakis az 1GB-os verzió jöhet számításba? Valami konkrét típust tudsz ajánlani, mert ~36000Ft-tól egészen 50000+-ig láttam a boltok árlistáin.
Amúgy az egész konfigra lenne olyan 170-180 ezrem. Felbontásból a cél a FullHD, de ha ebből az összegből csak 1680x1050 jön ki az se különösebben nagy gond.
A gamer gépet meg csak azért írtam, hogy ne valami netezős/videószerkesztős/renderelős gépre gondoljatok. Tisztába vagyok vele, hogy a 180000 Ft a gamer kategóriának nagyon az alja.
[ Szerkesztve ]
-
KEAN
tag
Sziasztok!
Új gép vásárlásán gondolkodom és a fórumok és tesztek olvasgatása után kb. az alábbi kép alakult ki bennem:
Proci: AMD Athlon II X4 645
Alaplap: ASRock 770 Extreme 3
Memória: Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9
Videokártya: Sapphire HD6850 1GB DDR5 (11180-00-20R)
Tápegység: FSP SAGA II 400WEz lenne a gép lelke. Az érdekelne, hogy ez az összeállítás mennyire ésszerű/használható, ha a cél egy gamer gép lenne. Gondolok itt elsősorban a processzor választásra, hogy mire elég a 400W-os táp és a 4GB RAM vs. 2x2GB RAM dolgokra, de jöhet bármi egyéb gondolat is.
Jah, azért AMD, mert az olcsóbb, de ha van hasonló áron Intel alternatíva, akkor jöhet az is.
Előre is köszi az esetleges tanácsokat.
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest