Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Motaba78

addikt

válasz Tibi a lámer #6657 üzenetére

"AMD vs Intel: Az AMD nagyobb energiafelhasználók és ezért jobban melegednek. Nem lesz-e ez nálam gond? Az előzőt is hőkárosodás érte."

normális ház és hűtés kérdése az egész (normális cpu hűtő + kellően szellőző ház)

"Olvastam, hogy ha valaki előre tervez, akkor legyen- 64bites
    - DDR3 memóriás
    -Sata2 csatlakozós
    - Meg aki kicsit több mindenre használná, akkor nem integrált VGA kártya legyen rajta."

a 64 bit igen jó, ha 64 bites op.rendszert használ az ember, de ennek inkább 4 giga rendszermemória és felette + egyéb memóriák használatakor jön meg az előnye (pl +1gigás vga)

Tulajdonnképpen az általam nézegetett gépek megfelelnek a fentieknek."

ha már 2010ben vásárol az ember komplett gépet akkor törekedni kell a 2010es színvonal megtartására illetve jövőbe mutatására. Itt gondolok 4magos cpu és 4 giga rendszermemória meglétére.
    Amiket linkeltél intel gépet az a mai szemmel nézve nem elég izmos kép szerkesztésekre. Működni fog félre ne érts,csak elég "lassú lesz" egy 4 magossal szemben.

"Láttam máshol Intel konfigurációt, ami hasonló lenne, csak azokon 4G DDR2 van. (Ami nem DDR3, tehát nagy gáz lenne-e a különbség?)"

ddr3 memória 775 tokozású cpu mellé felesleges mivel nem fog profitálni belőle.
    alaphelyzetben nincs nagy különbség sebességben (az időzítés ami számít főleg, de ezt te hátköznapi felhasználásoknál nem veszed észre. A ddr3 memó kevesebbet fogyaszt mint a ddr2 valamint árban ugyanott van, és a ddr2 ára a ddr3hoz képest idővel emelkedni fog.

fenntartom, hogy amit korábban bmwsan fórumtárs linkelt neked EZT a konfigot
    jobb az összes általad linkelt gépek közül.

Ettől függetlenül én fenntartom, hogy én nem bízok az előre összeállított konfigokban, mert ezek inkább mennyiségre, mint minőségre és megbízhatóságra lettek építve.

Aktív témák