Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
GribMate
aktív tag
válasz #98593280 #41414 üzenetére
Az Etron chipes USB3 hibáról tudok, de egyelőre nincs olyan eszközöm ami kihasználná az USB3-at, csak "jövőállóság" címén lenne érdemes. Addigra remélem szoftveresen megoldják a problémát az Etronnál, tekintve, hogy elég régóta fennáll már...
A tápkérdésben szóba jött még a Cooler Master GX450, de ott átalakítózni kellene a HD6870-hez (még esetleg egy HD6850-hez is), és annyival többet azért nem szánnék a tápra mert 16-17ezren alul nem nagyon találtam alternatívát.
8GB azért kellene, mert jelenleg olcsó és belefér a keretbe, illetve a konfignak a lehető legtovább kéne húznia fejlesztés nélkül elegendő teljesítménnyel.
Én úgy tudom a T9-ben is van SSD beépítő tálca, mégpedig fezlergabor írása alapján:
Sharkoon T9 Value bemutatóA Xonar egyébként egy fejest fog meghajtani játékok alatt és egy Logitech 2.1-es hangrendszert zenehallgatáskor és filmnézéskor (műanyag dobozos, de én meg vagyok elégedve a teljesítményével). És a fórumbeli írások alapján úgy hallottam érezhető a különbség az alaplapihoz képest.
(#41415) C0d3r:
Mindeképp ATX lapot szeretnék, mert bár írtam, hogy fejlesztés nélkül szeretném, hogy a konfig minél tovább menjen, de elképzelhető, hogy kerül bele egy TV-tuner, esetleg egy bővítőkártya, nem lehet tudni előre
Az ASUS VS ASRock kérdésben pedig ASRock, mert szeretem a márkát és mert a ventivezérlése jobb az általam kinézett lapnak.
A memóriáról annyit, hogy eredetileg !P0N-ból rendeltem volna, de nincs raktáron Sharkoon T9 Value, amibe viszont beleszerettem, így kellett találnom egy boltot, ahol minden általam kinézett alkatrész megvan és emberi áron házhoz szállítanak. És az a plusz 1000 Ft kb. megérte volna a kék bordázást, ha már plexis ház, ám ebből az 1000Ft-ból itt kb. 2000Ft lett, de még bevállalom.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest