Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
q13579
senior tag
válasz horush #20227 üzenetére
Köszi az alternatívákat mindannyitoknak.
Az AMD azért tűnik szimpatikusabbnak, mert talán később könnyebb lesz fejleszteni az AM3 platformra, lévén, hogy még relative újnak tekinthető.
Az s775 már ugye kifutóban van, bár szerintem a quadcore cpu-kat még jövőre is lehet vásárolni és szerintem akkor már nagyon korrekt áron lesznek az intel 4 magosai is.
Az 1157-es intel pedig szerintem még drága. Az I3 szóba jöhetne, de félek tőle, hogy ha azt feljeszteni akarom mondjuk jövőre, akkor már hamarabb találok ár/érték arányban jobb CPU-t az AM3-ba, vagy akár az előbb említett s775-be.
Ami biztos, hogy vga-n "nem spórolok", már ami a megadott keretet illeti. Ennél többet biztosan nem tudok kiadni érte, ráadásul nincs is olyan megjelenítőm, amin a fullHD-t kihasználnám. Jóval kisebb felbontás is elegendő.
Aktív témák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Akció ! Gamer PC Intel i5 10400/16GB DDR4/RTX 3060 12GB/512GB NVME SSD/GARANCIA/BESZÁMÍTÁS/
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6600 Xt 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest