Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
válasz #42706048 #93798 üzenetére
Most lemértem és 32 sec. Nem gáz, mert nem ülök a gép előtt addig amíg el nem indul, megnyomom a gombot és később ülök le elé... csak az előző inteles lappal sztem gyorsabb volt. Állítottál valamit a biosban vagy a gyári beállítást használod? Két monitorom van, nem tudom van-e jelentősége...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, MSI tomahawk max lapom van és az előzőhöz képest lassan indul el a windows10. Kb. 10 másodperc mire bejön a bios-os információ (fekete képernyőn fehér betű a sarokban) és onnantól kezdve még 5-10 mp a win indulása. Tehát, a win szerintem normálisan bootol, a bios vacakol. Emlékeim szerint a régi gigabyte lappal ez kevesebb ideig tart. Normális ami nálam van, esetleg másnak is feltűnt a jelenség?
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, elérkezett az idő, rendelés előtt állok. Több fajtát is kaptam, melyik lenne a legjobb az R5 3600 alá egy ajánlott 2x8 Gb Crucial Ballistix 3200 cl16 rammal párosítva?
MSI B450M gaming plus MAX
MSI B450 Mortar MAX
MSI B450 Tomahawk MAXTiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, egy ryzen 5 3600-hoz szeretnék ár/érték szerinti olcsó/jó alaplapot.
Átnéztem az összefoglalót, de nem vágom a témát...1. Mennyit szánsz az alaplapra? 20-30k
2. Milyen hardverek alá szeretnéd? r5 3600, 3200-as ram ami még nincs meg, 1070
3. Milyen méretű lapot szeretnél? microATX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem? nem feltétlen tuningolnék
7. Használt, vagy új alaplap? mindegy
8. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...) nem
+1: Esetleg szeretnél CF/SLI-t? nemTiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Sziasztok! Nem ide tartozó kérdése lenne, de nem tudom hol tehetem fel.
Tehát, van egy GIGABYTE GA-B150M-D3H alaplapom és amióta ez van, azóta kikapcsolt állapotban is világít az egér és egy ledszalag. Kerestem biosban, de nem találtam olyat ami megoldaná a gondomat. Köszönöm, ha valaki lenne ötlete vagy legalább tudna segíteni, hogy hol keressek megoldást.Tiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Már csak pár perc választ el a rendeléstől, de még most is el tudok bizonytalanodnivagy
A különbség 5000 magyar pénz, nem tudom, ennyiért jobb vétel lenne-e a drágábbik lap.
köszönöm!Tiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Erről az alaplapról tudtok valamit, megvehetem vagy keressek mást az i5 6500-as procihoz?
kösziTiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Egy i5 4460-as provihoz és R9 270-hez melyik alaplap lenne a jobb vétel?
GIGABYTE GA-H97M-D3H vagy GIGABYTE GA-Z97P-D3? Esetleg más típust nézzek? Árban a 25 körül maradnék.köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest