Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
ez igy van a számítástechnika a legnagyobb pénznyelő, nincs az az összeg amit ne lehetne elkölteni rá.
De ha azt nézzük, hogy addig várunk amig neküknk nem lesz jo akkor sose veszel gépet, éppen azért mert mindig van valami ujdonság ami megjelenik.
Itt kell mérlegelned, hogy TÉNYLEG mire szeretnéd használni a gépedet.
Én sosem voltam a tuning hive, hogy veszek kisebbet mert azt ugyis lehet huznia nagyobb teljesítményére, ha hobbibol ezzel kisérletezel akkor akkor ok, de ha mégsem sikerül felhúzni akkor meg a mérgelődés van, hogy tévedtél.
Ezért, tudom, hogy a mai nem éppen pénztárca barát árakhoz képest mindenki szeretné a legújabb dolgokat megvenni, de kishazánkban szerintem kevés embernek adatik meg az ilyen.
Én a konfigomat amit a konfigomnál látsz tavaly összel vettem, kivéve a moncsit mert ahhoz kb. 2 hete sikerült jutányossan hozzájutnom, ezzel még ebben az évben szerintem és a következőben is szeretnék elleni, de látva a fejlődést az első ami kevés lesz az a VGA, tehát a ramon és a VGA-n tuti hogy nem szabad sporolni.
Erröl még lehet rengeteget irni, de nem az a célom, hogy teleírjam az oldalt, hanem egy kis gondolatmegosztás volt, hátha ebből sikerül valamit kicsemegézni és sikerül jól választanod a konfig vásárlásnál. -
Gyuri27
félisten
Egy cipőben járunk.
Természetesen a 8800 kapcsán a felbontásra gondoltam nem az átmérőre.
Egyébként az intel helyenként 20%-al gyorsabb a gameben. Annyival drágább is. A tuningot jobban bírják ez igaz. De itt a ph-n be lehet szerezni tesztelt 4000+ birsalmákat amik mennek 3 ezren. Felső kategóriás vga-ra úgyse futja, így nem kell a c2d. Tehát aki akar dolgozni és van pénze az vegyen intelt. Aki (mint én) kicsi játék, net, world annak elég az amd és olcsóbb is. Meg a tudat, hogy nem az intel zsebét tömöm.
A p35 jó megoldásnak tünik. Ha most akarsz akkor ez jó. Csak ddr2/ddr3 legyen szerintem.
Ha tudsz várni akkor ugyanez pcie2.0-val.
Egyébként amig a fejlesztők nem optimalizálnak rendesen bármit vehetsz akkor sem lesz kerek.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI alaplap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest