- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
almi
senior tag
válasz E.Kaufmann #4116 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, végülis sikerült úgy megcsinálni, hogy létrehoztam egy ca.crt-t és key-t, amit felvettem a Windowsos kliensen a certek közé és csináltam a ca-val egy server.crt-t és server.key-t, amit ugye a mikrotiken adtam meg az SSTP szerverhez.
Ezen felül van egy felhasználói név és jelszó az azonosításra.
Mennyire biztonságok így a csatorna, hogy nincs külön client cert?(Ha bepipáltam a beállításoknál, hogy Verify Client Certificate, azzal már nem jött össze a dolog sajnos.
Az alábbi hibát kaptam: A leíróval társított megnyitás-zárolás most más leíróval van társítva.)De ha ez csak egy plusz azonosítási szint és a csatorna így is titkosított, akkor végülis megfelelne csak a ca.crt-vel is a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
- Logitech G733 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest