-
IT café
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
snorbi82 #10359 üzenetére
Köszi, mondjuk update nem most volt, de valószínűleg valami bug lehet akkor, amit még nem javítottak ki, kicsit nyugodtabb vagyok, meg nem is, mert ha nem vagyok otthon és ezt megint elsüti esetleg egy áramszünetnél, vagy hasonlónál, akkor még el sem tudom érni távolról, hogy rendbe rakjam, most is mobilról csináltam meg, mondjuk arról is indítottam újra, lehet az kavart be, mert eddig én sem tapasztaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Politika
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest