Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Ma majdnem megtörtént az, amire soha nem számítottam: majdnem kiszedtem egy buzit az autójából..
Szitu: Üllői kifelé, állok első helyen, vonalon, 3 sáv, 2 belső megy egyenesen, külső megy jobbra. Egyenes sávúaknak piros, jobbra kanyarodók mehetnek.. Állok, állok, bambulom a lámpát, erre egy tajparaszt köcsög egy WagonR-ben (asszem azvolt, vmi suzuki, nem emlékszem pontosan mi) jobbról kielőzi a sort, záróvonalon kereztül beáll elém a sorban.. Mondom ezt megkérdem, mivolt, kapcsolom ki az övet, erre zöld.. Majd a követező sarkon lefordult.. Azért a kurva anyját az ilyennek, úgy meg tudnám verni, h beszarik..
Arról nem is beszélve, h jövök kb 80-al a Lágymányosin, erre egy busz bevág elém 20al.. Azt is villoghatam le az útról..
Áh, kár volt kocsival mennem, csak felbaszom magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest