Hirdetés
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Vírusirtó topic
- Bober Tv - online tv
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- XPEnology
- Tovább nőtt a Netflix előnye, emelik az árakat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
az más kérdés, hogy 400 ftos eurónál követnénk szépen Izlandot Asszem ott 14%-os alapkamatnál és 400 ft körüli euró árfolyamnál bukott meg a rendszer
mondjuk hitelezés tényleg gáz. Korábbi melóhelyemen jártam benn multkor, sorban küldik el az ügyfeleket, akik még ilyenkor is csak hitel miatt mennének oda....tény, hogy sok oylan arcot láttam, akiknek még virágzó gazdaságban sem hiteleznék (60-70K fizetés), de hoyg az emberek még válság idején is csak ezzel foglalkoznak....kapásból befagyasztatnék mindenféle fogyasztási hitelezést egy időre
-
Flashcash
Közösségépítő
Szerintem is egy adott részvénybe tenni kockázatos ekkora összeget.
Ilyen célra én inkább pl. a CIB feltörekvő részvénypiaci alapok alapját vennék, persze kombinálhatod más alapokkal is.
Ennyit tudott ez az alap eddig:
-
orbano
félisten
nem rossz, ilyesmire gondoltam, bár nekem az is kellene, hogy folyamatosan tudjak pénzt betenni. bár ez eléggé üti ezt a megoldást, de mindenképpen fontos lenne. pénzt akarok spórolni, még nem tudom pontosan mennyi ideig, de 1év, vagy akár 3 is lehet, viszont havi rendszerességgel szeretnék pénzt berakni, ugyanakkor azt is szeretném, hogy szükség esetén kedvező feltételek mellett szűntethessem meg, ellenben megszűntetés nélkül ne nyúlhassak hozzá, csak kedvezőtlen feltételekkel
ennél többre azt hiszem nem is lenne szükségem. ha ezt a kamat-létrát párosítanák a cib bankos kamatkirállyal, az lenne nekem az igazán tuti jó ilyesmi esetleg?A vér nem válik VAZZE!™
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest