-
IT café
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Sajnos az az általános tapasztalatom, hogy az emberek nem gondolják/látják át a pénzügyi helyzetüket. Sokan elég felelőtlenül hoznak döntéseket, melyek alég komolyan érintik tárcájukat. Spórolás, nyugdíj előtakarékosság....bahh..ilyenre szinte nem is gondolnak a fiatalok, akik moist kezdenek dolgozni/már pár éve dolgoznak.
Sztem egy ilyesmi megtakarítási forma, mint amik itt emlitődtek meg, aranyút meg hasonlók, nagyon hasznosak lehetnek ezeknek a fiataloknak. Ők ált. ha jobb állásuk van, egy havi 10-15e azért nem vágja földhöz őket, még nincs annyi kiadásuk, viszont amikor elérik azt a kort, amikor már kifizetés kerül szóba, persze tudom, h egy 15-20 éve elég rémisztően hagzik, de meglepődnek, és örülnek annak a közel 10millás összegnek amit akkor kapnak.
Vhogy kicsit úgy látom, hogy ez úgy jó, h ha rendszeres befizetés az ügyfél részéről ''elfelejtődik'', majd aztán mikor megkapja, eszébe jut, h neki ilyen is van, micsoda kellemes csalódás... Persze ez csak az én meglátásom.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- macOS PC-re
- SSD kibeszélő
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest