Új hozzászólás Aktív témák

  • Xanders

    csendes tag

    válasz Dare2Live #84588 üzenetére

    Bocsánat, hogy kéretlenül belekotyogok és tudom, hogy nagyon OFF a téma.

    Amit leírtál az igaz, de egy fontos részlet mégis hiányzik belőle.
    Hogyan kommunikál az ellenzék, ha nem pont ugyan így?

    Nézem az "ellenzéki TV-t", ahol az ellenzéki politikus elmondja hogy 12 Ft-ért termel Paks és mért nem olcsóbb az áram? Hát mer Orbán elteszi zsebre a többit.

    Lejjebb ment a spot gáz ár, na akkor mér nem adják olcsóbban a gázt? Mert Orbán, mondjon le.

    Nincsenek is szankciók a gázra, Orbán hazudik mert a szankcióknak SEMMI köze nincs hozzá. De tényleg semmi. (Csak hogy érthető legyen itt mire gondolok: a Fidesz propaganda hazudik amikor azt állítja hogy CSAK a szankciók miatt magas a gáz ára, de az ellenzék is amikor azt mondja hogy SEMMI köze nincs hozzá)

    Olyan szinten két táborra van szakítva a magyar társadalom, hogy egymás médiáját talán még elvétve se nézik. Szóval mindkét fél a sajátjainak kommunikál. Akkor mért nem lehet legalább ott, ami azt mondja magáról hogy kivezet minket az Orbáni sötétségből Európa fényébe értelmesen beszélni és legalább megpróbálni leírni a valóságot. Nem pedig ugyan azt a szar agitpropot nyomni mint a másik.

    Ahogy visszatekerem magamban eddigi rövid életem filmjének politikai lemezét, ellenzékben mindenki emelni akarta a pedagógus béreket, nem akarta bevezetni/el akarta törölni a tandíjat, rendbe akarta hozni az egészségügyet stb. Aztán amikor kormányváltás lett felcserélődtek nem csak a szerepek, de a vélemények is.

    Bocsánat az OFF-ért még egyszer, de ez nagyon bennem volt.

Új hozzászólás Aktív témák